Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Valenthe @ 2010 08 27, 03:23)
kaip keista kad neismatavo ir nepasake koks tiktu....hmmm o kur veretes?

O turejo ismatuot? unsure.gif
Neatsimenu pavadinimo, Vilniuj, priesais S.Neries mokykla. Cia dar turbut Vilniaus g.
Atsakyti
oj Drakono Zenklas wink.gif kazkaip nestebina biggrin.gif
Atsakyti
kaip įkalbėt mamą, kad leistų vertis auskarą į lūpą? ax.gif

like this:
http://xlustme.devia...ercing-76881190
Atsakyti
QUOTE(carooline @ 2010 08 27, 15:26)
kaip įkalbėt mamą, kad leistų vertis auskarą į lūpą?  ax.gif

like this:
http://xlustme.devia...ercing-76881190

Jeigu sita ideja tik gimusi katik tai geriau nesivert, geriausia su mama pakalbeti, jog tikrai nori ir lauksi(tarkim pusmeti ar metus) susigulet idejai, jeigu vis dar neoresit nueisit kartu;>
na bent jau as taip su savo vaiku elgciaus;D
Atsakyti
Jungiuosi ir aš drinks_cheers.gif Auskariukai kūne man pats gražiausias papuošalas wub.gif wub.gif wub.gif pati turiu keturis, tris ausyse ir vieną lūpoj wub.gif
Atsakyti
Zukauskaite, išmatuot neturėjo, bet neturėjo ir parduot, kol nesigiję, nes nežinosi, kokio ilgio auskaro žmogui reikės..

Carooline, kiek metų tau?

Vishmwish 4u.gif
Atsakyti
http://www.modus.lt/...5b21027d836.jpg

kaip iveriami tokie auskarai? ar labai skasminga? noreciau i spranda unsure.gif tarsiuos su mama del tokios gimtadienio dovanos nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 08 26, 21:35)
Laba vakara,
prasysiu patarimo. Kai veriau auskara lupoj, is karto nusipirkau ir trumpesni auskara. Bet isidejus po keliu savaiciu, jautesi, kad jis tarsi ir per trumpas, ta galvute, tokia buvo pusiau i lupa sulindus. O po savaites mazdaug pradejo skaudet, puliuot ir tt, tai vel isiveriau ilgesni auskara. Tas ilgas, man akivaizdziai per ilgas, o kitas per trumpas arba mano lupa per stora. Nelabai suprantu, ka dabar reiketu daryt. Salone nesake, ar buna skirtingu ilgiu.

Va va mano situacija. Man salone įvėrė per trumpą irgi buvo įdubimas ir prasidėjo pūliavimas, skausmas ir kt. Kol draugė patarė persivert ilgesnį. O mano salonas - Kauno Akropolio fool.gif
Atsakyti
Vika, tokie veriami su kateteriu, ir lenktu (surface) barbeliu (štanga). Nėra siaubingai skauda mirksiukas.gif
Atsakyti
gal žinote Šiauliuose gerą saloną? dažnokai ten būnu tai greičiausiai ten ir versiuosi. mūsu miestelyje veria auskarus i nedaug vietų ir dar su šautuvu doh.gif gyvenime to negartosiu.4 tokei bunant veriant su šautuvu šiek tiek idraskė ausį , kol užgijo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika8625: 02 rugsėjo 2010 - 22:22
QUOTE(vika8625 @ 2010 09 02, 23:21)
gal žinote Šiauliuose gerą saloną? dažnokai ten būnu tai greičiausiai ten ir versiuosi. mūsu miestelyje veria auskarus i nedaug vietų ir dar su šautuvu  doh.gif  gyvenime to negartosiu.4 tokei bunant veriant su šautuvu šiek tiek idraskė ausį , kol užgijo  doh.gif

sauliuose Cherry_cherie veria auskariukus :> kiek zinau
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2010 09 02, 22:21)
gal žinote Šiauliuose gerą saloną? dažnokai ten būnu tai greičiausiai ten ir versiuosi. mūsu miestelyje veria auskarus i nedaug vietų ir dar su šautuvu  doh.gif  gyvenime to negartosiu.4 tokei bunant veriant su šautuvu šiek tiek idraskė ausį , kol užgijo  doh.gif

aha pareklamuosiu as wink.gif Totemas tattoo, Višinskio 17 wink.gif
Atsakyti