Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Ja, abi vienodos... ax.gif Kol pasivijau, gavosi abi po 16mm hihihi.gif Antra ausis tokia minimal atrodo biggrin.gif
Atsakyti
ČČ,gražumėlis thumbup.gif kaip žandukai jaučiasi? bigsmile.gif
Atsakyti
Cherry_cherie > labai ačiū už informaciją. wink.gif
Atsakyti
Žandukai "pūna" ir tolia, bet jau visai nusitrumpinau ir viskas liuks mirksiukas.gif

Metamorfoze, nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 18 rugpjūčio 2010 - 14:44
Gal kas žinote online piercing shop'ų, kurios siunčia į Lietuvą?
Atsakyti
Visos siunčia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Ch_Ch, nesu tuneliuku gerbeja, bet taviskiai patiko smile.gif o as galiu "pasigirt" kokia ziopla esu biggrin.gif zodziu, kai uzsisakinejau savo gintariukus, tai nepagalvojau kad 8mm gali but per dideli burnai doh.gif: tai dabar ir guli nenesiojami. o dar kai issiunciau viena pakeitimui( nes sriegis nesilaike), tai man jie nepakeite o tiesiog ta sriegi priklijavo, o i emailus taip maloniai atsakinejo aggressive.gif parazitai
Atsakyti
Ačiū ačiū ax.gif

O kokia gerulė biggrin.gif Nu tie platintojai nereitai "chaltūrščikai" būna... Gaila..
Atsakyti
buvo pamoka, kad pirkt reikia tik 6 mm ir kad nepirkt daugiau is WILCDAT biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara,
prasysiu patarimo. Kai veriau auskara lupoj, is karto nusipirkau ir trumpesni auskara. Bet isidejus po keliu savaiciu, jautesi, kad jis tarsi ir per trumpas, ta galvute, tokia buvo pusiau i lupa sulindus. O po savaites mazdaug pradejo skaudet, puliuot ir tt, tai vel isiveriau ilgesni auskara. Tas ilgas, man akivaizdziai per ilgas, o kitas per trumpas arba mano lupa per stora. Nelabai suprantu, ka dabar reiketu daryt. Salone nesake, ar buna skirtingu ilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 08 26, 23:35)
Laba vakara,
prasysiu patarimo. Kai veriau auskara lupoj, is karto nusipirkau ir trumpesni auskara. Bet isidejus po keliu savaiciu, jautesi, kad jis tarsi ir per trumpas, ta galvute, tokia buvo pusiau i lupa sulindus. O po savaites mazdaug pradejo skaudet, puliuot ir tt, tai vel isiveriau ilgesni auskara. Tas ilgas, man akivaizdziai per ilgas, o kitas per trumpas arba mano lupa per stora. Nelabai suprantu, ka dabar reiketu daryt. Salone nesake, ar buna skirtingu ilgiu.

Buna skirtingu ilgiu, nueik i parduotuve ir tau turetu pasiulyt ivairesniu ilgiu smile.gif as bent esu turejusi 6mm, 8mm ir 10mm ilgio...
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 08 26, 22:35)
Laba vakara,

kaip keista kad neismatavo ir nepasake koks tiktu....hmmm o kur veretes?
Atsakyti