Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Mustachio @ 2010 08 16, 13:20)
O jau tas Eclipsė tai kažkuo įpatingas  biggrin.gif Camdeno vidury stovintis salonas,tarp daugelio kitų.....

Valenthe,verkis tu kur nori,už tave niekas nenuspręs.Nori -verkis uk,turėsi prisiminimą iš kelionės.Nenori-verkis gryžus.... Man tuo momentu kaina 'grojo' mažiausiai....

Ir išvis,man tai mažų mažiausiai kvaila atrodo tokie įsitikinimai,kad Lietuvoj nėra gerų meistrų ir reikia trenktis kažkur,kad pasidaryt piercingą ar tatuiruotę..... Čia šiaip.

na esme yra ta , kad abejou ar Klaipedoje veria "toki nagluma", o jeigu vaziuociau i kita miesta.... ir seip neplanuoju kitur vaziuot.;D
Atsakyti
O kaip Daniaus mergiotė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 08 16, 13:43)
O kaip Daniaus mergiotė?  g.gif

jn tik paprastus veria, kol kas...;<
Atsakyti
Paskutinėmis mano žiniomis pas Danį nauja piercer'ė ir lygtais (nesu garantuota) veria viską.
Elementarūs dalykai kuriuos turi žinoti: turi būti būtinai surface auskaras, o ne barbelis ar bananas, jokiu būdų ne kitoks tik šitoks:
user posted image
Veriama su kateteriu, nes su adata lengva pamesti auskarą, auskaras iškart veriamas pastovaus ilgio, nereikės jo keisti nei į trumpesnį nei į dar kokį nors, įvėrus kamuoliukai būna iškart prie odos, jei yra likę daugiau vietos, vadinasi įverta negerai. Priežiūra paprasta, kaip ir visų likusių surface auskarų, su antiseptiniu purškalu ar "H2Ocean" produktais.. Lygtais visi esminiai dalykai mastau.gif

Mustachio, už protingą post'ą 4u.gif
Atsakyti
aciu Ch Ch 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 08 16, 13:20)
O jau tas Eclipsė tai kažkuo įpatingas  biggrin.gif

Ir išvis,man tai mažų mažiausiai kvaila atrodo tokie įsitikinimai,kad Lietuvoj nėra gerų meistrų ir reikia trenktis kažkur,kad pasidaryt piercingą ar tatuiruotę..... Čia šiaip.

As kaip tik laukiu kol i LT atvaziuosiu Tattoo darytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 16 rugpjūčio 2010 - 17:07
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 08 15, 23:04)
Tame, kad pūliuoja nėra nieko tragiško. Gera priežiūra ir tinkamas auskaras garantuoja sėkmingą piercingą  mirksiukas.gif

Prašau patarimo, kaip prižiūrėti, kad gerai, tvarkingai sugytų. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane visa ausis susagstyta, ir viršutinius gydau tik jūros vandeniu. Kelis kartus per dieną apsivalau arba jei yra galimybė negi pamirkau jame, reikia žiūrėti, kad auskaras būtų švarus, nes apkimba visokioms išskyrom ir besisukinėdamas atgal į žaizdelę suneša nešvarumus, tai gaunasi toks užburtas ratas. Auskaras turi būti patogus, ne per mažas, nespaudžiantis ausies. Šiaip normalu, kad auskaras kremzlėje gija iki pusės metų, pamažu, nes miegi ant jo, daug juda, sukinėjasi, vis iš naujo užkliūna ir t.t. Kantrybės daug reikia ir svarbiausia neliesti auskaro kai nereikia, ypač nešvariomis rankomis (tokių stebukingų galių aš dar neįvaldžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 08 17, 15:21)
....Šiaip normalu, kad auskaras kremzlėje gija iki pusės metų....

ir metai gyjimo - normalu sokiai.gif o geriau uz juros vandeni - nieko neprisitaikiau smile.gif
Atsakyti
Paįvairinimui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Č ,O, ir kitą ausį prasiplatinai? rolleyes.gif Lovely wub.gif
Atsakyti