QUOTE(Magnifique @ 2010 08 06, 02:23)
Sveikos
Aš irgi prijaučianti piercingui.
Pati prieš mėnesį prasivėriau liežuvį.
Negaliu atsidžiaugti auskaru,nors dar patį liežuvį kiek maudžia,tiesiog jaučiasi,kad pažeistas raumuo.
Vėriausi ne Lietuvoj.Kadangi esu labai imli infekcijoms,kažkodėl nusprendžiau vertis ne Lietuvoj,o daugiau pasaulyje žinomame salone.Norėjau šiaip Cold Steel vertis,bet uždarytas buvo,tai vėriausi Eclipse,Londone.Skaudėjo aišku nerealiai,nes jie nieko nepurškia ant liežuvio,žodžiu-jokių anestetikų nenaudoja.Šiaip,*****,gailiuosi,kad piercintojos nenufotkinau
Ji atrodė tiesiog nerealiai!
Į kainą įėjo ilgas auskaras ir trumpas,bei papildomi apsilakymai patikrinimui ar viskas ok.Skalavausi pačiu puikiausiu skysčiu-chlorheksidinu.Jis naudojamas po dantų,dantenų,burnos ertmės operacijų.Gerai dezinfekuoja,skatina gijimą.Taip,kad esu visiškai patenkinta,tik,kad iki šiol negaliu to auskaro įsivert,kur salonas davė.Jis man nesusieina.Tiesa,paskutinį kartą bandžiau jį įsivert prieš 2 sav.bet tada nepavyko.Tai dabar turiu tokį vidutinį nusipirkus.Manau kol kas dar nejudinsiu,tegu būna su šituo,kol visai nebemaus liežuvio.Tiesa,pastebėjau,kad maust pradeda,jei nejučiom užsižaidžiu su auskariuku
Šiaip labai labai džiaugiuosi auskariuku
Tiesa,patinęs liežuvis buvo tik 2 paras.Nuo pat įvėrimo valgiau visą maistą,kaip įprastai,nes tikrai tiek neskaudėjo.Alkoholį irgi gėriau dar tą patį vakarą-ten draudžia gert tik alų (kodėl-nežinau,nes alaus beveik negeriu,tai neklausiau).
Dabar pačiai gėda ir sakyt.Pasirodo,kad dar ir dabar nėra mėnesio po įvėrimo
Jau durna aš tai ne tas žodis.Nes tikrai išsigandau,kad pas mane negyja tiek laiko (liežuvis atrodo gerai,nepatinęs,pūlių nėra,tik maudžia dar apačią (vėrė iš apačios į viršų))..
Mėnuo bus tik 16d.
O aš Jum aiškinau,kad jau mėnuo,kai dar 3 savaičių nebuvo
Kažkaip taip greit laikas eina,kad va,tik šiandien pažiūrėjau kelintą dieną aš vėriausi
Ot durna boba.Jau baigiu plaukus nusiraut,kad dar vdug mirsiu nuo to liežuvio,kad va,jau mėnuo savaitė ir dar skauda