Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 08, 21:42)
Aš,tai,kai normalus,neprakrypęs žmogus,pagalvočiau tik apie bučinius,bet nespėjus perskaityt to lapo,jau buvau gavusi įspėjimą iš pierintojos  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

mane tai domintu kaina biggrin.gif kokios kainos ten? man irgi buvo ibruke skrajute su "Eclipse" studija;D tai mastau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 08 08, 23:18)
mane tai domintu kaina biggrin.gif  kokios kainos ten? man irgi buvo ibruke skrajute su "Eclipse" studija;D tai mastau biggrin.gif

30 svarų už viską.Vėrimas,2 auskarai,jeigu būni Londone po 2 savaičių nuo įvėrimo-turi nueit pas juos ir jie pakeis auskarą.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 08, 19:42)
Aš,tai,kai normalus,neprakrypęs žmogus,pagalvočiau tik apie bučinius...

Mjo.....

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 08, 21:38)
30 svarų už viską.Vėrimas,2 auskarai,jeigu būni Londone po 2 savaičių nuo įvėrimo-turi nueit pas juos ir jie pakeis auskarą.

Aš sekančią dieną važiavau namo ,auskarą pasikeičiau pati po mėnesio berods.....
Atsakyti
Turiu problemėlę. Niekaip nesusitvarkau su viena skylute ausy. Pūliuoja..
user posted image Va kurioj vietoj, antras nuo viršaus. Vos tik aukščiau įsiveriu - pūliuoja. Nežinau, ką daryti.
Atsakyti
kaip man taip gražu,ir pati planavau taip vertis,tik vat blogai pirmus suvėrė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 08 09, 14:20)
kaip man taip gražu,ir pati planavau taip vertis,tik vat blogai pirmus suvėrė  verysad.gif

Mano kitoje ausy blogai suverti, per dideli tarpai palikti..
g.gif
O šitoj ausy norėjau dar toliau iki galo eiti, bet kai man pūliuoja, tai nežinau, kaip bus.
Gaila, kad pati bijau sau vertis, per daug pinigėlių tokiem dalykam išeina..
Atsakyti
turiu du auskarus daugmaz toj vietoj kur pas tave virsutinis yra, tai man negijo labai ilgai, manau reikia pastovios prieziuros ir kuo maziau vandens. Gal Ch_Ch geriau ka pasiulys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 06, 02:23)
Sveikos  4u.gif
Aš irgi prijaučianti piercingui.
Pati prieš mėnesį prasivėriau liežuvį.
Negaliu atsidžiaugti auskaru,nors dar patį liežuvį kiek maudžia,tiesiog jaučiasi,kad pažeistas raumuo.
Vėriausi ne Lietuvoj.Kadangi esu labai imli infekcijoms,kažkodėl nusprendžiau vertis ne Lietuvoj,o daugiau pasaulyje žinomame salone.Norėjau šiaip Cold Steel vertis,bet uždarytas buvo,tai vėriausi Eclipse,Londone.Skaudėjo aišku nerealiai,nes jie nieko nepurškia ant liežuvio,žodžiu-jokių anestetikų nenaudoja.Šiaip,*****,gailiuosi,kad piercintojos nenufotkinau unsure.gif  Ji atrodė tiesiog nerealiai!  wub.gif  wub.gif
Į kainą įėjo ilgas auskaras ir trumpas,bei papildomi apsilakymai patikrinimui ar viskas ok.Skalavausi pačiu puikiausiu skysčiu-chlorheksidinu.Jis naudojamas po dantų,dantenų,burnos ertmės operacijų.Gerai dezinfekuoja,skatina gijimą.Taip,kad esu visiškai patenkinta,tik,kad iki šiol negaliu to auskaro įsivert,kur salonas davė.Jis man nesusieina.Tiesa,paskutinį kartą bandžiau jį įsivert prieš 2 sav.bet tada nepavyko.Tai dabar turiu tokį vidutinį nusipirkus.Manau kol kas dar nejudinsiu,tegu būna su šituo,kol visai nebemaus liežuvio.Tiesa,pastebėjau,kad maust pradeda,jei nejučiom užsižaidžiu su auskariuku  doh.gif  doh.gif
Šiaip labai labai džiaugiuosi auskariuku  wub.gif  wub.gif
Tiesa,patinęs liežuvis buvo tik 2 paras.Nuo pat įvėrimo valgiau visą maistą,kaip įprastai,nes tikrai tiek neskaudėjo.Alkoholį irgi gėriau dar tą patį vakarą-ten draudžia gert tik alų (kodėl-nežinau,nes alaus beveik negeriu,tai neklausiau).

Dabar pačiai gėda ir sakyt.Pasirodo,kad dar ir dabar nėra mėnesio po įvėrimo doh.gif Jau durna aš tai ne tas žodis.Nes tikrai išsigandau,kad pas mane negyja tiek laiko (liežuvis atrodo gerai,nepatinęs,pūlių nėra,tik maudžia dar apačią (vėrė iš apačios į viršų)).. doh.gif Mėnuo bus tik 16d. doh.gif O aš Jum aiškinau,kad jau mėnuo,kai dar 3 savaičių nebuvo doh.gif Kažkaip taip greit laikas eina,kad va,tik šiandien pažiūrėjau kelintą dieną aš vėriausi lotuliukas.gif
Ot durna boba.Jau baigiu plaukus nusiraut,kad dar vdug mirsiu nuo to liežuvio,kad va,jau mėnuo savaitė ir dar skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2010 08 09, 12:48)
Turiu problemėlę. Niekaip nesusitvarkau su viena skylute ausy. Pūliuoja..
user posted image Va kurioj vietoj, antras nuo viršaus. Vos tik aukščiau įsiveriu - pūliuoja. Nežinau, ką daryti.

Tame, kad pūliuoja nėra nieko tragiško. Gera priežiūra ir tinkamas auskaras garantuoja sėkmingą piercingą mirksiukas.gif
Atsakyti
ziekit.. dabar esu ne LT ir mastau kur geriau vertis UK ar grizus i LT, ir seip kokia kaina vertis i spranda auskariuka;DD http://community.tri...ck_piercing.jpg <--- cia ko noriu paveikslukas;D
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 08, 23:38)

Kokia palyginus kaina nedidele, nes pas man prie nami yra salonas tai pas juos irgi 30 , bet cia uz iverima ir auskara doh.gif O salonas nera kazkuom isskirtinis,
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 16, 10:52)
  O salonas nera kazkuom isskirtinis,

O jau tas Eclipsė tai kažkuo įpatingas biggrin.gif Camdeno vidury stovintis salonas,tarp daugelio kitų.....

Valenthe,verkis tu kur nori,už tave niekas nenuspręs.Nori -verkis uk,turėsi prisiminimą iš kelionės.Nenori-verkis gryžus.... Man tuo momentu kaina 'grojo' mažiausiai....

Ir išvis,man tai mažų mažiausiai kvaila atrodo tokie įsitikinimai,kad Lietuvoj nėra gerų meistrų ir reikia trenktis kažkur,kad pasidaryt piercingą ar tatuiruotę..... Čia šiaip.
Atsakyti