Bet svarbiausia kad iskentejai dabar belieka uzsigydyt
noriu pasigirt, kad mano liezuvis taisosi, tikiuosi pavyks graziai uzgyt. beje jei Ch-Ch atsimeni, buvo toks baltas darinys ant liezuvo, tai jis neisnyko, panasu, kad cia butu tarsi nuspaustas mazolis...
Man toks baltas dalykelis irgi buvo ant liezuvio. Pergyvenau,ejau konsultuotis kas cia per,bet isnyko greit (:
BrandNewSmile, o ka pasake kai nuejai, ta prasme, kas tai buvo? nes man to dalykelio visai neskauda, bet baisiai atrodo ir per kiek laiko isnyko?
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 06, 00:23)
vėriausi Eclipse,Londone.
Aš ten pat vėriausi Tik aš nei rinkausi tą saloną,nei planavau.... Camdene vaikštant pankiukas į rankas įbruko Eclipsės salono skrajutę ,jis buvo gražus ir šypsojosi... tai mes ir užėjom Išėjom su pravertais liežuviais. Pamenu sužavėjo to salono savininkė
...
QUOTE(Mustachio @ 2010 08 07, 14:19)
Aš ten pat vėriausi Tik aš nei rinkausi tą saloną,nei planavau.... Camdene vaikštant pankiukas į rankas įbruko Eclipsės salono skrajutę ,jis buvo gražus ir šypsojosi... tai mes ir užėjom Išėjom su pravertais liežuviais. Pamenu sužavėjo to salono savininkė
...
...
JėzusMarija!!! Či ta piercintoja,kur man pravėrė!Kaip ji gražiai atrodo!Negaliu
Pas ją kitais metais manau,kad tatoo darysiuos,nes smagi ji tokia moteriškė Mes ten taip paplepėjom Ir niekada gyvenime nepamiršiu,ką ji pasakė po vėrimo
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 15:04)
Ir niekada gyvenime nepamiršiu,ką ji pasakė po vėrimo
nu... tokiu sakiniu tiesiog verti paklausti, nu.....?
ei, Magnifique, taip nesazininga, pradedi minti ir neuzbaigi. greit sakyk
Papildyta:
o toji salono savinike kokia israiskinga mergaite kaip man grazu tokie spalvingi zmones ( cia turbut kad tokia pati nesu )
Papildyta:
o toji salono savinike kokia israiskinga mergaite kaip man grazu tokie spalvingi zmones ( cia turbut kad tokia pati nesu )
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 07, 15:56)
ei, Magnifique, taip nesazininga, pradedi minti ir neuzbaigi. greit sakyk
Papildyta:
Papildyta:
Mane iš forumo išbanint gali
Žiauriai spalvinga,įdomi,smagi ir šmaikšti
Pasakė: NO D**K SU*KING FOR A MONTH! Bet tai kai pradėjom mes žvengt per visą saloną V
Bijau net pagalvt,kaip mes atrodėm,kai išėjom Taip ŽIAURIAI nusižvengusios
oi kokia astrialiezuve,tiesiai prie reikalo o siaip labai protingai pasake juk veiksmo metu galima ir uzgauti liezuvi, bet to "ten" esancios baterijos gali nepatikti burnos gleivinei
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 07, 16:24)
oi kokia astrialiezuve,tiesiai prie reikalo o siaip labai protingai pasake juk veiksmo metu galima ir uzgauti liezuvi, bet to "ten" esancios baterijos gali nepatikti burnos gleivinei
tai sako,kad pradėjo taip sakyt,po to,kai kažkokios dvi panelės paklausė po kiek laiko galima,nors parašyta ant lapo,kurį duoda,kad jokio oralinio kontakto mėnesį.
Galvoju:Nei klausia ar tuo užsiemi ar ne,eina prie reikalo Bet sakau,tuo momentu,tai buvo taip juokinga,kad žvengėm tikrai,kaip isterikės.
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 16:27)
tai sako,kad pradėjo taip sakyt,po to,kai kažkokios dvi panelės paklausė po kiek laiko galima,nors parašyta ant lapo,kurį duoda,kad jokio oralinio kontakto mėnesį.
Galvoju:Nei klausia ar tuo užsiemi ar ne,eina prie reikalo Bet sakau,tuo momentu,tai buvo taip juokinga,kad žvengėm tikrai,kaip isterikės.
tai ir Lietuvoj kai vere man dave lapa, ten buvo taip pat parasyta.
QUOTE(Valenthe @ 2010 08 08, 21:38)
tai ir Lietuvoj kai vere man dave lapa, ten buvo taip pat parasyta.
Aš,tai,kai normalus,neprakrypęs žmogus,pagalvočiau tik apie bučinius,bet nespėjus perskaityt to lapo,jau buvau gavusi įspėjimą iš pierintojos