Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Bet svarbiausia kad iskentejai thumbup.gif dabar belieka uzsigydyt smile.gif
noriu pasigirt, kad mano liezuvis taisosi, tikiuosi pavyks graziai uzgyt. beje jei Ch-Ch atsimeni, buvo toks baltas darinys ant liezuvo, tai jis neisnyko, panasu, kad cia butu tarsi nuspaustas mazolis...
Atsakyti
Man toks baltas dalykelis irgi buvo ant liezuvio. Pergyvenau,ejau konsultuotis kas cia per,bet isnyko greit (:
Atsakyti
BrandNewSmile, o ka pasake kai nuejai, ta prasme, kas tai buvo? nes man to dalykelio visai neskauda, bet baisiai atrodo biggrin.gif ir per kiek laiko isnyko?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 06, 00:23)
  vėriausi Eclipse,Londone.

biggrin.gif Aš ten pat vėriausi biggrin.gif Tik aš nei rinkausi tą saloną,nei planavau.... Camdene vaikštant pankiukas į rankas įbruko Eclipsės salono skrajutę ,jis buvo gražus ir šypsojosi... tai mes ir užėjom biggrin.gif Išėjom su pravertais liežuviais. Pamenu sužavėjo to salono savininkė
...

Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 08 07, 14:19)
biggrin.gif Aš ten pat vėriausi  biggrin.gif Tik aš nei rinkausi tą saloną,nei planavau.... Camdene  vaikštant pankiukas į rankas įbruko Eclipsės salono skrajutę ,jis buvo gražus ir šypsojosi... tai mes ir užėjom  biggrin.gif Išėjom su pravertais liežuviais. Pamenu sužavėjo  to salono  savininkė
...

JėzusMarija!!! Či ta piercintoja,kur man pravėrė!Kaip ji gražiai atrodo!Negaliu wub.gif wub.gif
Pas ją kitais metais manau,kad tatoo darysiuos,nes smagi ji tokia moteriškė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes ten taip paplepėjom hihihi.gif Ir niekada gyvenime nepamiršiu,ką ji pasakė po vėrimo lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 15:04)
  Ir niekada gyvenime nepamiršiu,ką ji pasakė po vėrimo  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu... tokiu sakiniu tiesiog verti paklausti, nu.....? bigsmile.gif
Atsakyti
ei, Magnifique, taip nesazininga, pradedi minti ir neuzbaigi. greit sakyk tongue.gif
Papildyta:
o toji salono savinike kokia israiskinga mergaite bigsmile.gif kaip man grazu tokie spalvingi zmones ( cia turbut kad tokia pati nesu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 07, 15:56)
ei, Magnifique, taip nesazininga, pradedi minti ir neuzbaigi. greit sakyk tongue.gif
Papildyta:
o toji salono savinike kokia israiskinga mergaite bigsmile.gif kaip man grazu tokie spalvingi zmones ( cia turbut kad tokia pati nesu biggrin.gif )

Mane iš forumo išbanint gali doh.gif lotuliukas.gif
Žiauriai spalvinga,įdomi,smagi ir šmaikšti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pasakė: NO D**K SU*KING FOR A MONTH! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tai kai pradėjom mes žvengt per visą saloną doh.gif V doh.gif
Bijau net pagalvt,kaip mes atrodėm,kai išėjom lotuliukas.gif Taip ŽIAURIAI nusižvengusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 07 rugpjūčio 2010 - 15:06
biggrin.gif oi kokia astrialiezuve,tiesiai prie reikalo biggrin.gif o siaip labai protingai pasake wink.gif juk veiksmo metu galima ir uzgauti liezuvi, bet to "ten" esancios baterijos gali nepatikti burnos gleivinei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 07, 16:24)
biggrin.gif oi kokia astrialiezuve,tiesiai prie reikalo biggrin.gif o siaip labai protingai pasake wink.gif juk veiksmo metu galima ir uzgauti liezuvi, bet to "ten" esancios baterijos gali nepatikti burnos gleivinei smile.gif

tai sako,kad pradėjo taip sakyt,po to,kai kažkokios dvi panelės paklausė po kiek laiko galima,nors parašyta ant lapo,kurį duoda,kad jokio oralinio kontakto mėnesį. hihihi.gif
Galvoju:Nei klausia ar tuo užsiemi ar ne,eina prie reikalo lotuliukas.gif Bet sakau,tuo momentu,tai buvo taip juokinga,kad žvengėm tikrai,kaip isterikės.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 07, 16:27)
tai sako,kad pradėjo taip sakyt,po to,kai kažkokios dvi panelės paklausė po kiek laiko galima,nors parašyta ant lapo,kurį duoda,kad jokio oralinio kontakto mėnesį. hihihi.gif
Galvoju:Nei klausia ar tuo užsiemi ar ne,eina prie reikalo  lotuliukas.gif  Bet sakau,tuo momentu,tai buvo taip juokinga,kad žvengėm tikrai,kaip isterikės.

tai ir Lietuvoj kai vere man dave lapa, ten buvo taip pat parasyta. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 08 08, 21:38)
tai ir Lietuvoj kai vere man dave lapa, ten buvo taip pat parasyta. biggrin.gif  biggrin.gif

Aš,tai,kai normalus,neprakrypęs žmogus,pagalvočiau tik apie bučinius,bet nespėjus perskaityt to lapo,jau buvau gavusi įspėjimą iš pierintojos doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti