Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Galvoju siųstis intiku, bet norisi patikimo saito, kad auskarai būtų kokybiški, gal žinot kokį neblogą puslapį?

perskaičiau visą puslapį, tai dar pradėjau jūros vandeniu paplauti. o šiaip nuo pat įsivėrimo valiau octenisept.

užaugo ir puslytė tokia nedidelė kitoj pusėj ausies, o salonas kuriame atlikau buvo bene geriausias Porto mieste unsure.gif bet šiaip nepatinę ir būtent grįžus į Lt pradėjo blogėt mano skylutė.

P.S. auskaro nekeičiau nuo įvėrimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 17 vasario 2014 - 13:52
QUOTE(ciuju'ke @ 2014 02 17, 13:51)
Galvoju siųstis intiku, bet norisi patikimo saito, kad auskarai būtų kokybiški, gal žinot kokį neblogą puslapį?

perskaičiau visą puslapį, tai dar pradėjau jūros vandeniu paplauti. o šiaip nuo pat įsivėrimo valiau octenisept.

užaugo ir puslytė tokia nedidelė kitoj pusėj ausies, o salonas kuriame atlikau buvo bene geriausias Porto mieste unsure.gif bet šiaip nepatinę ir būtent grįžus į Lt pradėjo blogėt mano skylutė.

P.S. auskaro nekeičiau nuo įvėrimo

Priežiūra buvo teisinga, Octenisept arba jūros vanduo puikiai tinka auskarų gydymui mirksiukas.gif

Tos pūslelės labai mistinės yra, ir realiai niekas nepasakys, kaip ir kodėl jos atsiranda. Nuėjus pas gydytojus visi liepia pjaut, kaip "riebalinį" darinį, bet tai tikrai nėra tai. Turių tokią teoriją, kad tiesiog gyjant per greitai užsiveria poros, ir vienoje iš jų, tai ką mes vadiname inkštirais dažniausiai, neišsivalo ir pradeda kauptis, ko pasekoje gaunasi uždegimas... Šiaip nuo jų padeda šis tepaliukas, jo užtepus ant guzelio, nakčiai užklijuot pleistru, o ryte nuėmus švariai nuplauti ir vakare vėl kartoti. Po savaitės būna akivaizdus pagerėjimas, bent kol kas visiems padėjo, kiek žinau..

Kokybiški auskarų gamintojai yra Wildcat, bet kainos pas juos nėra pigios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss_Muffinz: 17 vasario 2014 - 14:32
4u.gif 4u.gif
ačiū!

o ta puslytė užgyja? ar ji vistiek lieka? g.gif
Atsakyti
Na ji turėtų sukrist ir sugyt... g.gif bet žinai, čia toks aklas spėliojimas, nežinia kaip ten atrodo ir kas ten iš tiesų yra
Atsakyti
vėl aš su savo nesąmonėm..
žodžu atrodė sugijo jau viskas, nieko nebesaudėjo. Vakar pajaučiau kad lyg vėl pradeda skaudėt, pažiūrėjau aplnk skylę šiek tiek pabaltavę, nesugiję pilnai, na tai druskos tirpalo papurškiau ir tiek. naktį negalėjau miegot ant to šono skausmas didelis, šian raudona ausis dega ir patinus. galvoju gal kartais druskos tirpalas per stiprus buvo, gali taip būt? nes tikrai didelę koncentraciją padariau.. doh.gif nes nuo ko toks patinimas ir didelis skausmas nesuprantu, kai praktiškai užgiję buvo..
Atsakyti
Tikrai gal per stiprų užsitaisei.. O šiaip nuo menkiausio užkliuvimo auskariukas gali papykti, tai nereikia stresuot, pabandyk pagydyt ir praeis, manau wink.gif
Atsakyti
tai jau taip tyliai džiaugiaus, kad jau sugijo ir te tau biggrin.gif
nu bet ačiū blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Jau toks noras apėmė įsiverti auskarą į bambą.. Ir anksčiau apie tai pagalvodavau, bet vis prisimindavau savo šeimos gydytojos žodžius, kad tai pati netinkamiausia vieta auskarams. O kodėl? Nėštumo laikotarpiu tai savaime suprantama. O jei aš dar negimdžiusi ir artimiausiu metu to neplanuoju, tai kuom auskaras bamboje blogai tada? Gal galite mane apšviesti? blush2.gif Gal čia tik pencininkės sapalionės, juk tūkstančiai merginų veriasi į šią vietą.. Vien tie gydytojos žodžiai neduoda ramybės apsispręsti. Kas žinote, suteikite informacijos. Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Metamorfozė @ 2014 07 30, 00:15)
Sveikos, merginos!

Jau toks noras apėmė įsiverti auskarą į bambą.. Ir anksčiau apie tai pagalvodavau, bet vis prisimindavau savo šeimos gydytojos žodžius, kad tai pati netinkamiausia vieta auskarams. O kodėl? Nėštumo laikotarpiu tai savaime suprantama. O jei aš dar negimdžiusi ir artimiausiu metu to neplanuoju, tai kuom auskaras bamboje blogai tada? Gal galite mane apšviesti?  blush2.gif Gal čia tik pencininkės sapalionės, juk tūkstančiai merginų veriasi į šią vietą.. Vien tie gydytojos žodžiai neduoda ramybės apsispręsti. Kas žinote, suteikite informacijos. Ačiū!

Gal gydytoja taip kalba del pasekmiu po nestumo? Nuo mano nestumo praejo daugiau negu 3 metai, pilvas seniausiai susitrauke, nera jokiu striju (na, ju ir nebuvo, nes oda elastinga), bet bambos auskaro vieta atrodo tragiskai. Skyle issitempe i ploti ir dabar yra kokiu 5-7 mm ilgio doh.gif Is kitos puses, tai man visai netrukdo, su amzium atsiranda daug aktualesniu isvaizdos problemu:) Ir tikrai nesigailiu, kad turejau ta auskara.
Atsakyti
Dar nesutikau gydytojų kurie sakytų "o, kaip šaunu, verkitės verkitės, jums tiks ir puikiai atrodys" biggrin.gif Kažkodėl aiškindami, kad auskarai yra blogis jie nepateikia nei vieno svaraus argumento, tik ta tarybinė politika "aš daktaras, aš žinau" doh.gif
Atsakyti
Dėl bambikės apsisprendžiau. Bet turiu dar vieną durną klausimą. O auskaras spenelyje? Kokios pasėkmės sveikatai? Ar verta vertis? Sorry, kad klausinėju tokių klausimų, bet nebesu paauglė, kuri negalvotų apie sveikatą. Prašau atsakyti tų, kurios žino. Gal Simona?
Atsakyti
Jei auskaras neturi komplikacijų sveikatai jokių "pasėkmių" tikrai nebus smile.gif
Atsakyti