Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(def Fox @ 2014 01 05, 21:25)
Prasau parasykite kur Vilniuje galima nirmal pasidaryt pircing? Tik jokiu paradiziu ir drakonu;) aciu!!!

Angis tattoo studija smile.gif
Atsakyti
Angyje yra piercingas? Kažkaip nežinojau..
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2014 01 07, 23:14)
Angyje yra piercingas? Kažkaip nežinojau..

Pažiūrėjau, kad jų FB rašo Tattoo ir piercing, bet matyt būsiu suklydus, nes ten bus automatinis katergorijos pasirinkimas buvęs blush2.gif O tai kas Vilniuje piercingą daro? Nes kiek žiūrėjau neradau g.gif
Atsakyti
Bijau, kad nėra nei vienoj studijoj kurią aš žinau piercingo, buvo Super7, bet deja... sad.gif
Atsakyti
Radau, kad "Jungle Street" veria - https://www.facebook...mp;l=eedf0d6724

Tik nežinau kiek čia profesionaliai jie suverti g.gif

Nes iš studijos populiarinimo pusės, tai pas juos ten vaikų darželis doh.gif
Atsakyti
Tai dėl to aš jų net studija nevadinu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2014 01 08, 23:57)
Tai dėl to aš jų net studija nevadinu

Jasna biggrin.gif Tai reiškia Vilniuje labai liūdnai su piercingu unsure.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
turiu auskarą ausies kremzlėje, pora mėn gijo puikiai dabar pradeda nebegyt, atsiminiau, kad ausų speneliuose išsigydžiau tik su auksu, galvoju gal esu alergiška šiam chirurginiam ar kaip jis vadinasi metalui.
Klausimas: kur gauti balto aukso auskarų? nes standartinis auksas nelabai žavi, na iš bėdos tiktų ir paprastas auksas, kur tokių auskarų gauti?
Atsakyti
Ir dar klausimas, kur kreiptis patarimo, kad patikrintų mano žaizdos būklę.. nepatinka man ji, neskauda bet pradėjo Lietuvoje, kai grįžau pūliuoti, o vėriau ne LT, ir nzn kur kreiptis.. Gyvenu Vilniuje.
Atsakyti
Kiek man žinoma, auksas nedaro nieko tokio, kas gydo. Neretai būklė pasikeičia tada, kai tiesiog pakeiti auskaro formą, dėl kurios skylutė ir negija.. Deja, tikrai nežinau ką dėl auskaro priežiūros patarti Vilniuje... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Muffinz @ 2014 02 17, 01:00)
Kiek man žinoma, auksas nedaro nieko tokio, kas gydo. Neretai būklė pasikeičia tada, kai tiesiog pakeiti auskaro formą, dėl kurios skylutė ir negija.. Deja, tikrai nežinau ką dėl auskaro priežiūros patarti Vilniuje... unsure.gif

negydo, bet jame dažniausiai nėra nikelio, kuris tą alergiją ir kelia smile.gif

ciuju'ke, nueikit į bet kurį saloną piercing'o, turėtų padėt.
Atsakyti
Sunku paskaityti bent kelis postus aukščiau,, apie tai ir kalbėta, kad nėra Vilniuje studijos, kur kas nors užsiiminėtų piercing'u.
Atsakyti