Sveikos.
Gal kas veres ar zino, su sautuvu ar adata (ar kazkuo kitu), veria auskarus y ausies spenely?
Gal yra susidūrusių su šita situacija- ar išsivėrus auskarą antakyje lieka labai pastebimas randas?
Ir daar, ar nešiojant auskarą antakyje per kiek laiko maždaug jau galima priprast prie jo, na tiesiog jau nebejausti jo ?
Ir daar, ar nešiojant auskarą antakyje per kiek laiko maždaug jau galima priprast prie jo, na tiesiog jau nebejausti jo ?
QUOTE(Kwon Ya Mang @ 2011 07 12, 19:34)
Sveikos.
Gal kas veres ar zino, su sautuvu ar adata (ar kazkuo kitu), veria auskarus y ausies spenely?
Jei skaityti netingi http://jewelry.about...ercing_guns.htm
http://tattoo.about....ercing_guns.htm
O jei tingi, tai trumpiau
QUOTE(Climent @ 2011 07 12, 20:35)
Gal yra susidūrusių su šita situacija- ar išsivėrus auskarą antakyje lieka labai pastebimas randas?
Nebejaust jo turi kai auskaras sugija, tada ir nebelieka jokio jausmo. O randukas lieka, tačiau priklauso nuo to, kiek ilgai nešioji auskarą ir t.t.
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 13, 09:00)
Nebejaust jo turi kai auskaras sugija, tada ir nebelieka jokio jausmo. O randukas lieka, tačiau priklauso nuo to, kiek ilgai nešioji auskarą ir t.t.
Dėkui
Sveikos, turiu gan nemaza problema. Septyniolikos metu isiveriau dvejus auskarus: antakis ir lupa. Lupoje viskas tvarkoje (bet dabar issiemiau ir ji, nes eme puliuoti, ko per visa turetaji laikotarpi nebuvo). Problema sukele antakis. Dabar man 22 m., o antakis nuo pat septynioliktojo gimtadienio taip ir nebuvo sugijes, tad pries 6 men. ji isiemiau, nes jau buvo tikrai pabode vos ne kasdien valyta kraujo kresuliukus ir pulinukus. Zinoma atrodydavo, jog kartais lyg ir sugijo viskas tvarkoj, bet uztekdavo vos ji patempt ir vel viskas is pradziu... Taigi jau puse metu esu ji issiemusi, taciau paliko raudonos demeles ir mazi idubimai, kurie niekaip nepranyksta. Ka daryti?
Sveika, ChCh,
žodžiu, jau senokai turiu sternum piercingą, tik yra viena bėda - auskaras per ilgas. Ir labai ženkliai per ilgas. Galutinai sugijus tas visiškai pasimatė. Taigi, man siaubingai reiktų tokio auskariuko
Ar įmanoma jų per tavo saloną, kur dirbi, gauti (Toteme, atrodo)? Kokios kainos? Reiktų man 16 mm greičiausiai, nes manikšis lyg 19, kiek matavau nuo vieno galo iki kito (be burbuliukų).
žodžiu, jau senokai turiu sternum piercingą, tik yra viena bėda - auskaras per ilgas. Ir labai ženkliai per ilgas. Galutinai sugijus tas visiškai pasimatė. Taigi, man siaubingai reiktų tokio auskariuko
Ar įmanoma jų per tavo saloną, kur dirbi, gauti (Toteme, atrodo)? Kokios kainos? Reiktų man 16 mm greičiausiai, nes manikšis lyg 19, kiek matavau nuo vieno galo iki kito (be burbuliukų).
Nope, iš Kauno. Bėda, jaučiu, paštu nelabai siuntinėjat. O šiaip nebent reik po Kauno salonus pasivaikščiot, matyt..