I2kas, sveikinimai
Ash irgi galvojau apie septum, nes vis pamastau, kur cia dar galeciau isiverti, bet susilaikau, nes kazkaip nelabai man tinka auskarai prie mano isvaizdos
Ash irgi galvojau apie septum, nes vis pamastau, kur cia dar galeciau isiverti, bet susilaikau, nes kazkaip nelabai man tinka auskarai prie mano isvaizdos
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 05 10, 12:05)
Sveikinu!
Dėkui
QUOTE(GinCherry @ 2011 05 10, 19:03)
I2kas, sveikinimai
Haha man šitas auskaras tai prie išvaizdos labai įdomiai įsipaišo mama kai pamatė, tai pirmas sakinys buvo " na ir pankuota fyfa "
dabar kad tik sugytų man normaliai, nes mėgsta paalergizuoti man organizmas
Sveiki,
Žodžiu, mano bamboj ytrčiadienį atsirado du nauji auskarai. Tik va pamiršau susižinoti - kiek laiko reikėtų vengti vandens telkinių (ežerų)?
Šiandien numatytas dar vienas vakarėlis, kuriame bus pirtis ir jakuzzi, tai jau greičiausiai pastarosios teks atsisakyti, o kaip su pirtim (jei paskui yra dušas)?
Šiaip gyja gražiai, tvarkingai.
Žodžiu, mano bamboj ytrčiadienį atsirado du nauji auskarai. Tik va pamiršau susižinoti - kiek laiko reikėtų vengti vandens telkinių (ežerų)?
Šiandien numatytas dar vienas vakarėlis, kuriame bus pirtis ir jakuzzi, tai jau greičiausiai pastarosios teks atsisakyti, o kaip su pirtim (jei paskui yra dušas)?
Šiaip gyja gražiai, tvarkingai.
Sveikos, gal galit patarti kur Kaune gerai veria auskarus?
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 08, 12:08)
Nežinau... Gal Kauniečių reikia klaust
Kauniečiai Kaune nesibado
Laba
Cherry_cherie , turiu klausimuką Turėjau auskariuką virš lūpos ir jis bjaurybukas man pradėjo dantį gadinti , išsiėmiau, skylė visai užsitraukė ir dabar užėjo vėl didelis noras jį turėti kažin ar galima kažkaip tą skylę paslėpti ir vėl pradurti, tik truputi aukščiau, kad į dantis nekliūtų
jei jau buvo kažkur toks klausimas , sakykit, bandysiu rasti ats
Cherry_cherie , turiu klausimuką Turėjau auskariuką virš lūpos ir jis bjaurybukas man pradėjo dantį gadinti , išsiėmiau, skylė visai užsitraukė ir dabar užėjo vėl didelis noras jį turėti kažin ar galima kažkaip tą skylę paslėpti ir vėl pradurti, tik truputi aukščiau, kad į dantis nekliūtų
jei jau buvo kažkur toks klausimas , sakykit, bandysiu rasti ats
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 11, 08:22)
Jei jau dursi aukščiau, tai tos skylės neprislėpsi laai daug. Tačiau dažniausiai dėl naujo auskaro senosios skylutės tampa mažiau pastebimos. Tokiais klausimais reikia kreiptis pas meistrą, kad gyvai pamatytų kaip ir kas yra
Ok, užeisiu Ačiū