Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Sveikinu! mirksiukas.gif
Atsakyti
I2kas, sveikinimai smile.gif

Ash irgi galvojau apie septum, nes vis pamastau, kur cia dar galeciau isiverti, bet susilaikau, nes kazkaip nelabai man tinka auskarai prie mano isvaizdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 05 10, 12:05)

Dėkui 4u.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 05 10, 19:03)
I2kas, sveikinimai smile.gif

Ash irgi galvojau apie septum, nes vis pamastau, kur cia dar galeciau isiverti, bet susilaikau, nes kazkaip nelabai man tinka auskarai prie mano isvaizdos smile.gif

Haha man šitas auskaras tai prie išvaizdos labai įdomiai įsipaišo lotuliukas.gif mama kai pamatė, tai pirmas sakinys buvo " na ir pankuota fyfa " biggrin.gif

dabar kad tik sugytų man normaliai, nes mėgsta paalergizuoti man organizmas unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Žodžiu, mano bamboj ytrčiadienį atsirado du nauji auskarai. Tik va pamiršau susižinoti - kiek laiko reikėtų vengti vandens telkinių (ežerų)?
Šiandien numatytas dar vienas vakarėlis, kuriame bus pirtis ir jakuzzi, tai jau greičiausiai pastarosios teks atsisakyti, o kaip su pirtim (jei paskui yra dušas)? smile.gif
Šiaip gyja gražiai, tvarkingai.
Atsakyti
Na šiaip didelių bėdų neturėtų būti, aišku, per daug stenkis nesikaitint pirty, o jakuzi nieko tokio, tik kai jau baigsi vandens malonumus apsiplauk švariu vandenuku ir apsivalyk su kuo tau liepė tavo meistras mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti kur Kaune gerai veria auskarus?
Atsakyti
Nežinau... mastau.gif Gal Kauniečių reikia klaust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 08, 12:08)
Nežinau... mastau.gif Gal Kauniečių reikia klaust smile.gif

Kauniečiai Kaune nesibado biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Cherry_cherie , turiu klausimuką ax.gif Turėjau auskariuką virš lūpos ir jis bjaurybukas man pradėjo dantį gadinti unsure.gif , išsiėmiau, skylė visai užsitraukė ir dabar užėjo vėl didelis noras jį turėti doh.gif biggrin.gif kažin ar galima kažkaip tą skylę paslėpti huh.gif ir vėl pradurti, tik truputi aukščiau, kad į dantis nekliūtų g.gif

jei jau buvo kažkur toks klausimas blush2.gif , sakykit, bandysiu rasti ats ax.gif
Atsakyti
Jei jau dursi aukščiau, tai tos skylės neprislėpsi laai daug. Tačiau dažniausiai dėl naujo auskaro senosios skylutės tampa mažiau pastebimos. Tokiais klausimais reikia kreiptis pas meistrą, kad gyvai pamatytų kaip ir kas yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 11, 08:22)
Jei jau dursi aukščiau, tai tos skylės neprislėpsi laai daug. Tačiau dažniausiai dėl naujo auskaro senosios skylutės tampa mažiau pastebimos. Tokiais klausimais reikia kreiptis pas meistrą, kad gyvai pamatytų kaip ir kas yra wink.gif

Ok, užeisiu smile.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Nėr už ką wink.gif
Atsakyti