Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Sveikos, jungiuosi ir aš smile.gif kuo daugiau aš čia skaitausi, tuo daugiau visko norisi smile.gif kol tattoo laukia savo eilės užsinorėjau dar ir auskariuko.. smile.gif bet kiek pasiskaičiau čia, supratau, kad didelė tikimybė, jog išstums ;/ noriu i spranda, to vadinamo surface jei gerai supratau. siaip turiu keletą ausyse, liežuvyje ( išvis greitai sugijo) , lūpoje, bamboje ir viskas normaliai, tai vis tiek yra tikimybė, kad sprande gali išstumti? na nors viena iš lūpos jau tekę išsiverti, bet ten manau buvo dėl per trumpo auskaro gavęsi komplikacijos..
ir dar, esu girdėjusi, kad šioj vietoj labai ilgai veriama ir nežmoniškai skauda.. tiesa? nors turbūt dabar labiau gąsdintų tai , jog gali išstumti, nei tai, kad skaudės..
Atsakyti
Nei ten taip skauda, nei ilgai biggrin.gif Viskas panašiai kaip ir su kitais auskarais. O dėl išstūmimo niekad negali žinot, bet jei gerai prižiūrėsi, saugosi, ta tikimybė tikrai sumažės mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas žinote kaip Kauno Undinėje su tokių auskarų vėrimu? ar patikima? nes paskutiniu metu kažkaip ir apie undinę tenka išgirsti nekokių atsiliepimų..
Atsakyti
o cia jau nezinau mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,
Klausykit, o kaip su septum auskarais? skaudūs jie ar nelabai? g.gif ir gyjimas kaip? ilgas? be to, ar įmanoma jį įsiverti iškarto su tuo "paslėptu" auskaru? 4u.gif
Atsakyti
Jausmas nėra pats maloniausias, tačiau gyja greit ir paprastai, o dažniausiai ir veriam tuos "paslepiamus" auskarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip čia tie "paslepiami" atrodo? smile.gif
Atsakyti
Labas mergytėms, moterims, merginoms, mylinčioms tattoo ir piercing'ą ax.gif 4u.gif

Pati dievinu tattoo wub.gif ir šiuo metu labai aktyviai fotografuoju bei ieškau tatuiruoto arba piercing'uoto modeliuko. (Fotografuočiau Vilniuje).

Siūlau draugiškus natūrinius mainus. Jūs man pozuojate ir padedate įgyvendinti idėją bei sutinkate publikuoti nuotraukas internete. Aš skiriu jums savo laiką ir dovanojų šūsnį jūsų fotonuotraukų wink.gif

Jei sudomino šis pasiūlymas, siųskite nuotraukas el paštu: ievavphoto@gmail.com

Gautas foto talpinu savo puslapyje facebooke (jei domina, VISOS SĄLYGOS YRA:ČIA), kol bus išrinta nugalėtoja wink.gif

Atsiprašau už sutrukdymą ir laukiu bei tikiuosi jūsų dėmėsio wub.gif ... bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 gegužės 2011 - 16:48
QUOTE(Geismas @ 2011 05 06, 14:49)
Kaip čia tie "paslepiami" atrodo? smile.gif

Atrodo taip, jį lengvai galima paslėpti įsukant į vidų smile.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 05 06, 16:46)
Siūlau draugiškus natūrinius mainus.

thumbup.gif Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 05 07, 09:59)
thumbup.gif Linkiu sėkmės  4u.gif

Dėkui, taip norisi rasti kažką išraiškingo...tik Lietuvoj deja labai uždaruose ratuose tokie žmonės...ir šiaip žmonės uždari...bet gal ką rasiu...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Papostinau FB, draugai irgi papostino, turėtų atsirasti, manau wink.gif
Atsakyti
aaaaaa negaliu atsidžiaugti - šeštadienį pagaliau savo septum auskariuką įsivėriau bigsmile.gif laimės pilnos kelnės biggrin.gif
Maniškis wub.gif
user posted image
skausmo didelio nebuvo schmoll.gif tik šiaip nelabai malonus jasumas... o kas patiko, tai kad jokiu tinimų ar skausmų po smile.gif thumbup.gif
Atsakyti