Sveikos, jungiuosi ir aš kuo daugiau aš čia skaitausi, tuo daugiau visko norisi kol tattoo laukia savo eilės užsinorėjau dar ir auskariuko.. bet kiek pasiskaičiau čia, supratau, kad didelė tikimybė, jog išstums ;/ noriu i spranda, to vadinamo surface jei gerai supratau. siaip turiu keletą ausyse, liežuvyje ( išvis greitai sugijo) , lūpoje, bamboje ir viskas normaliai, tai vis tiek yra tikimybė, kad sprande gali išstumti? na nors viena iš lūpos jau tekę išsiverti, bet ten manau buvo dėl per trumpo auskaro gavęsi komplikacijos..
ir dar, esu girdėjusi, kad šioj vietoj labai ilgai veriama ir nežmoniškai skauda.. tiesa? nors turbūt dabar labiau gąsdintų tai , jog gali išstumti, nei tai, kad skaudės..
Sveikos,
Klausykit, o kaip su septum auskarais? skaudūs jie ar nelabai? ir gyjimas kaip? ilgas? be to, ar įmanoma jį įsiverti iškarto su tuo "paslėptu" auskaru?
Klausykit, o kaip su septum auskarais? skaudūs jie ar nelabai? ir gyjimas kaip? ilgas? be to, ar įmanoma jį įsiverti iškarto su tuo "paslėptu" auskaru?
Kaip čia tie "paslepiami" atrodo?
Labas mergytėms, moterims, merginoms, mylinčioms tattoo ir piercing'ą
Pati dievinu tattoo ir šiuo metu labai aktyviai fotografuoju bei ieškau tatuiruoto arba piercing'uoto modeliuko. (Fotografuočiau Vilniuje).
Siūlau draugiškus natūrinius mainus. Jūs man pozuojate ir padedate įgyvendinti idėją bei sutinkate publikuoti nuotraukas internete. Aš skiriu jums savo laiką ir dovanojų šūsnį jūsų fotonuotraukų
Jei sudomino šis pasiūlymas, siųskite nuotraukas el paštu: ievavphoto@gmail.com
Gautas foto talpinu savo puslapyje facebooke (jei domina, VISOS SĄLYGOS YRA:ČIA), kol bus išrinta nugalėtoja
Atsiprašau už sutrukdymą ir laukiu bei tikiuosi jūsų dėmėsio ...
Pati dievinu tattoo ir šiuo metu labai aktyviai fotografuoju bei ieškau tatuiruoto arba piercing'uoto modeliuko. (Fotografuočiau Vilniuje).
Siūlau draugiškus natūrinius mainus. Jūs man pozuojate ir padedate įgyvendinti idėją bei sutinkate publikuoti nuotraukas internete. Aš skiriu jums savo laiką ir dovanojų šūsnį jūsų fotonuotraukų
Jei sudomino šis pasiūlymas, siųskite nuotraukas el paštu: ievavphoto@gmail.com
Gautas foto talpinu savo puslapyje facebooke (jei domina, VISOS SĄLYGOS YRA:ČIA), kol bus išrinta nugalėtoja
Atsiprašau už sutrukdymą ir laukiu bei tikiuosi jūsų dėmėsio ...
QUOTE(Geismas @ 2011 05 06, 14:49)
Kaip čia tie "paslepiami" atrodo?
Atrodo taip, jį lengvai galima paslėpti įsukant į vidų
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 05 06, 16:46)
Siūlau draugiškus natūrinius mainus.
Linkiu sėkmės
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 05 07, 09:59)
Linkiu sėkmės
Dėkui, taip norisi rasti kažką išraiškingo...tik Lietuvoj deja labai uždaruose ratuose tokie žmonės...ir šiaip žmonės uždari...bet gal ką rasiu...
Ačiū
aaaaaa negaliu atsidžiaugti - šeštadienį pagaliau savo septum auskariuką įsivėriau laimės pilnos kelnės
Maniškis
skausmo didelio nebuvo tik šiaip nelabai malonus jasumas... o kas patiko, tai kad jokiu tinimų ar skausmų po
Maniškis
skausmo didelio nebuvo tik šiaip nelabai malonus jasumas... o kas patiko, tai kad jokiu tinimų ar skausmų po