Grazu tik ausytese ir bambuteje.Kam tinka nosyteje.
Visur kitur man kraupiai atrodo.Vakar vaikinas pardej aptarnavo simpatiskas,kai pasisuko pas ji ant sprando auskariukas sypsena mano veide dingo.
sugrizau prie savo paauglystes isdaigos-tikrinau,ar skylute uzaugusi jau-ir voilia-vel turiu auskara lupoje.xDDD
minusas-as ji nuolat sukioju,vartalioju,ir kitaip makaluoju.xD
minusas-as ji nuolat sukioju,vartalioju,ir kitaip makaluoju.xD
Sveika, as turiu isiverus i klitorio kapisoneli auskariuka kaip ir kazkas minejo skaudejo tik ta akimirka jau trys menesiai ji turiu viskas tobula visom prasmem )) labai patenkina
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 03 11, 15:10)
Labukas, jungiuosi ir as, turiu auskariuku bamboj, liezuvyje, antakyje, 3 ausyse. Labai noriu auskariuko y intymia vieta... Horizontal Hood Piercing, noriu ChCh paklaust kaip profesionales, kiek laiko skauda po verimo?... esu gimdzius mane daug siuvo tai koks skausmas bus mazdaug numanau, bet va ydomu kiek laiko gis ir kiek laiko skaudes... Planuoju kad kovo 31 jau turesiu
QUOTE(it's not me @ 2011 04 20, 20:08)
O tai tau negražu asytėse ir bambutėje?
O kokiu kiekiu ausytėse apsiribojam?
QUOTE(ramintta @ 2011 04 10, 19:38)
sausį vėriausi dermal anchor auskariuką tarp krūtinės (drakono ženkle) , po kelių dienų jis man miegant iškrito. (???) parašius laišką į DŽ, gavau atsakymą, kad per porą savaičių užgis. Praėjo jau keturi mėnesiai o vis dar stovi randelis. Labai noriu vėl įsivert...
galbūt yra galimybių paskatinti rando gijimą?
o gal įmanoma verti į patį randą?
arba gal apsimoka verti šalia?
Į DŽ grįžti nebesinori, kur dar būtų galima PATIKIMAI įsiverti?
galbūt yra galimybių paskatinti rando gijimą?
o gal įmanoma verti į patį randą?
arba gal apsimoka verti šalia?
Į DŽ grįžti nebesinori, kur dar būtų galima PATIKIMAI įsiverti?
Gal Ch Ch gali pakomentuot, ar tai buvo neprofesionalus darbas, ar taip jau su tais poodiniais būna?
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 04 21, 10:41)
O kokiu kiekiu ausytėse apsiribojam?
O... būtina apsiribot?
QUOTE(Geismas @ 2011 04 21, 15:44)
Gal Ch Ch gali pakomentuot, ar tai buvo neprofesionalus darbas, ar taip jau su tais poodiniais būna?
Tai, kad aš jau pakomentavau
INM,
galit mane durnelę apšviest, kaip veriamas tas dermal anchor ?
QUOTE(Valenthe @ 2011 04 11, 11:50)
Pas Ch Ch totemas tattoo, siauliuose
Esu iš Biržų, ir Šiauliau arčiau nei Vilnius, realu, kad apsilankyčiau, o kiek kainuotų su savu auskaru?