Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Grazu tik ausytese ir bambuteje.Kam tinka nosyteje.
Visur kitur man kraupiai atrodo.Vakar vaikinas pardej aptarnavo simpatiskas,kai pasisuko pas ji ant sprando auskariukas sypsena mano veide dingo.
Atsakyti
mastau.gif
Atsakyti
sugrizau prie savo paauglystes isdaigos-tikrinau,ar skylute uzaugusi jau-ir voilia-vel turiu auskara lupoje.xDDD

minusas-as ji nuolat sukioju,vartalioju,ir kitaip makaluoju.xD
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 04 20, 09:06)

O tai tau negražu asytėse ir bambutėje? user posted image user posted image
Atsakyti
Sveika, as turiu isiverus i klitorio kapisoneli auskariuka smile.gif kaip ir kazkas minejo skaudejo tik ta akimirka smile.gif jau trys menesiai ji turiu viskas tobula visom prasmem smile.gif)) labai patenkina wink.gif ax.gif

QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 03 11, 15:10)
Labukas, jungiuosi ir as, turiu auskariuku bamboj, liezuvyje, antakyje, 3 ausyse. Labai noriu auskariuko y intymia vieta... Horizontal Hood Piercing, noriu ChCh paklaust kaip profesionales, kiek laiko skauda po verimo?... esu gimdzius mane daug siuvo tai koks skausmas bus mazdaug numanau, bet va ydomu kiek laiko gis ir kiek laiko skaudes... Planuoju kad kovo 31 jau turesiu  blush2.gif  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2011 04 20, 20:08)
O tai tau negražu asytėse ir bambutėje? user posted image user posted image

O kokiu kiekiu ausytėse apsiribojam? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintta @ 2011 04 10, 19:38)
sausį vėriausi dermal anchor auskariuką tarp krūtinės (drakono ženkle) , po kelių dienų jis man miegant iškrito. (???) parašius laišką į DŽ, gavau atsakymą, kad per porą savaičių užgis. Praėjo jau keturi mėnesiai o vis dar stovi randelis. Labai noriu vėl įsivert...
galbūt yra galimybių paskatinti rando gijimą?
o gal įmanoma verti į patį randą?
arba gal apsimoka verti šalia?
Į DŽ grįžti nebesinori, kur dar būtų galima PATIKIMAI įsiverti? smile.gif

Gal Ch Ch gali pakomentuot, ar tai buvo neprofesionalus darbas, ar taip jau su tais poodiniais būna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 04 21, 10:41)
O kokiu kiekiu ausytėse apsiribojam? hihihi.gif

O... būtina apsiribot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2011 04 21, 15:44)
Gal Ch Ch gali pakomentuot, ar tai buvo neprofesionalus darbas, ar taip jau su tais poodiniais būna? smile.gif

Tai, kad aš jau pakomentavau mastau.gif

INM, irnesakyk.gif
Atsakyti
galit mane durnelę apšviest, kaip veriamas tas dermal anchor ?
Atsakyti
Odoje padaroma skylutė, į ją įstatomas auskaras, skylutė apsitraukia, auskaras lieka, jei paprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 04 11, 11:50)
Pas Ch Ch totemas tattoo, siauliuose 4u.gif  ax.gif

Esu iš Biržų, ir Šiauliau arčiau nei Vilnius, realu, kad apsilankyčiau, o kiek kainuotų su savu auskaru? smile.gif
Atsakyti