Sveikos, noriu pasiguost kad mano liezuvis visai paselo jau antra diena puliavimas nepraeina, nei druska nepadeda. kazi negausiu kokio kraujo uzkretimo? kiek mazdaug laiko gali uztrukt tas puliavimas maksimaliai? nes jau pergyvent pradejau
Koks tas pūliavimas? Kaip pasireiškia? Jei nieko nėra, o tu paspaudi ir išeina pūliai, tai siūlau nebekišti nagų prie liežuvio ir ramiai sau skalauti toliau, kol sugis. Primink, kiek laiko turi auskara?
Ir kas per mintys apie užkrėtimus visokius aš nesuprantu..?? Kai į pirštą įsipjaunat irgi pirmiausiai apie kraujo užkrėtimą pagalvojat?
Ir kas per mintys apie užkrėtimus visokius aš nesuprantu..?? Kai į pirštą įsipjaunat irgi pirmiausiai apie kraujo užkrėtimą pagalvojat?
na taip, puliavimas pasireiskia tada kai paspaudziu, bet pati pajuntu, kad ju prisikaupe, nes pradeda skaudeti. siandien maziau lieciau, ir tikrai maziau puliu bego. o prasiverus as nuo liepos 5 d. matai, apie kraujo uzkretima pagalvojau del to kad pastoviai puliuoja... o pas mane zaizdos ir taip labai ilgai gyja.
hmm.. pirmai rasiau zinute, bet ji dingo kazkur esme tame, kad jau antra diena auskaro neciupineju, valgau labai atsargiai ir rinktini maista, bei skalauju su druska. tikrai, nejauciu kad kauptusi puliai. tikiuosi kad greitai puliavimas praeis. dabar net liezuvis kiek daugiau patines bet irgi slugsta.
Beje, noriu pasigirt kad atejo emailas, kuriame raso, kad mano gintareliai jau issiusti, tai tikiuosi gauti ryt poryt
Beje, noriu pasigirt kad atejo emailas, kuriame raso, kad mano gintareliai jau issiusti, tai tikiuosi gauti ryt poryt
Sveikos
Aš irgi prijaučianti piercingui.
Pati prieš mėnesį prasivėriau liežuvį.
Negaliu atsidžiaugti auskaru,nors dar patį liežuvį kiek maudžia,tiesiog jaučiasi,kad pažeistas raumuo.
Vėriausi ne Lietuvoj.Kadangi esu labai imli infekcijoms,kažkodėl nusprendžiau vertis ne Lietuvoj,o daugiau pasaulyje žinomame salone.Norėjau šiaip Cold Steel vertis,bet uždarytas buvo,tai vėriausi Eclipse,Londone.Skaudėjo aišku nerealiai,nes jie nieko nepurškia ant liežuvio,žodžiu-jokių anestetikų nenaudoja.Šiaip,*****,gailiuosi,kad piercintojos nenufotkinau Ji atrodė tiesiog nerealiai!
Į kainą įėjo ilgas auskaras ir trumpas,bei papildomi apsilakymai patikrinimui ar viskas ok.Skalavausi pačiu puikiausiu skysčiu-chlorheksidinu.Jis naudojamas po dantų,dantenų,burnos ertmės operacijų.Gerai dezinfekuoja,skatina gijimą.Taip,kad esu visiškai patenkinta,tik,kad iki šiol negaliu to auskaro įsivert,kur salonas davė.Jis man nesusieina.Tiesa,paskutinį kartą bandžiau jį įsivert prieš 2 sav.bet tada nepavyko.Tai dabar turiu tokį vidutinį nusipirkus.Manau kol kas dar nejudinsiu,tegu būna su šituo,kol visai nebemaus liežuvio.Tiesa,pastebėjau,kad maust pradeda,jei nejučiom užsižaidžiu su auskariuku
Šiaip labai labai džiaugiuosi auskariuku
Tiesa,patinęs liežuvis buvo tik 2 paras.Nuo pat įvėrimo valgiau visą maistą,kaip įprastai,nes tikrai tiek neskaudėjo.Alkoholį irgi gėriau dar tą patį vakarą-ten draudžia gert tik alų (kodėl-nežinau,nes alaus beveik negeriu,tai neklausiau).
Aš irgi prijaučianti piercingui.
Pati prieš mėnesį prasivėriau liežuvį.
Negaliu atsidžiaugti auskaru,nors dar patį liežuvį kiek maudžia,tiesiog jaučiasi,kad pažeistas raumuo.
Vėriausi ne Lietuvoj.Kadangi esu labai imli infekcijoms,kažkodėl nusprendžiau vertis ne Lietuvoj,o daugiau pasaulyje žinomame salone.Norėjau šiaip Cold Steel vertis,bet uždarytas buvo,tai vėriausi Eclipse,Londone.Skaudėjo aišku nerealiai,nes jie nieko nepurškia ant liežuvio,žodžiu-jokių anestetikų nenaudoja.Šiaip,*****,gailiuosi,kad piercintojos nenufotkinau Ji atrodė tiesiog nerealiai!
Į kainą įėjo ilgas auskaras ir trumpas,bei papildomi apsilakymai patikrinimui ar viskas ok.Skalavausi pačiu puikiausiu skysčiu-chlorheksidinu.Jis naudojamas po dantų,dantenų,burnos ertmės operacijų.Gerai dezinfekuoja,skatina gijimą.Taip,kad esu visiškai patenkinta,tik,kad iki šiol negaliu to auskaro įsivert,kur salonas davė.Jis man nesusieina.Tiesa,paskutinį kartą bandžiau jį įsivert prieš 2 sav.bet tada nepavyko.Tai dabar turiu tokį vidutinį nusipirkus.Manau kol kas dar nejudinsiu,tegu būna su šituo,kol visai nebemaus liežuvio.Tiesa,pastebėjau,kad maust pradeda,jei nejučiom užsižaidžiu su auskariuku
Šiaip labai labai džiaugiuosi auskariuku
Tiesa,patinęs liežuvis buvo tik 2 paras.Nuo pat įvėrimo valgiau visą maistą,kaip įprastai,nes tikrai tiek neskaudėjo.Alkoholį irgi gėriau dar tą patį vakarą-ten draudžia gert tik alų (kodėl-nežinau,nes alaus beveik negeriu,tai neklausiau).
Pas mane irgi ieina i kaina ilgas ir trumpas bar'as tilk trumpo dar taipogi negaliu vertis. o tau paciai dave kad persivertum i trumpa?
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 06, 09:20)
Pas mane irgi ieina i kaina ilgas ir trumpas bar'as tilk trumpo dar taipogi negaliu vertis. o tau paciai dave kad persivertum i trumpa?
Nea.Jie liepė grįžt į saloną po 14 dienų,bet kai atvažiavau po 14 dienų-pasakė,kad dar ne laikas keist auskarą.Liepė dar savaitę būt su ilgu,o tada jau pasikeist pačiai teko,nes į Lietuvą grįžau.
Cherry-Tai aš jau prieš verdamasi žinojau,kad viskas užtęstai bus,nes turiu bacilų visokių gerklėj (man tonziles po poros mėnesių dėl bakterijų pjaus) ir šiaip turiu lėtinių ligų ir geriu vaistus,dėl kurių apsunkėja gyjimas žaizdų,dar kraujas neįtin gerai kreša.
Žodžiu-prieš verdamasi puikiai žinjau kas manęs laukia,nors to maudimo labad nelaikau problema,nes maust pradeda tik,kai pažadžiu su auskaru.
Kodėl maniau,kad geriau nei Lietuvoj?Gal todėl,kad kaip minėjau turiu 3 agresyvias gan bakterijas,todėl bijojau,kad kažkaip nenusterilins visko ir panašiai,nes draugės minėjo,kad tik servetėle nuvalo liežuvį,pasižymi ir veria.Ten dar dezinfekavo burnos ertmę visą ir gerklę,žodžiu,čia jau mano nusiteikimas,kad Lietuvoj piercinimu ir tatuiruotėm neužsiimsiu,nes Lietuvoj užteko man ausis prasivert..puliavo metus maždaug Kitais metais tubūt tam pačiam salone darysiuos tatoo
Man skaudėjo veriant labai,žiauriai keikiausi,tai piercintoja pasakė,kad dabar dar neskauda,skaudės po poros valandų,bet po poros valandų tik maudė,tad didžiausias skausmas buvo veriant.
Su nauja tema!
Maciau apie gintarinius auskariukus kalbejot, tai manau tikrai negali buti jokiu blogu reakciju su seilem, kaip tik maciau, kad maziems vaikuciams ant kaklo gintara uzkabina, kad pagrauztu kai dantukams dygstant maudenti ima
Magnifique, gal tau ten tikrai kazkur ne ten pataike kad skaudejo o gal nuo liezuvio anatomijos priklauso... o as siandien atsiemiau savo gintariukus bet kai nesiseka, tai nesiseka viskas is karto, ziuriu, ogi vieno gintariuko metalinis sriegis issiima, tai dabar reiks prasyt kad pakeistu, ir vel laukt reikes
QUOTE(Almantaitė @ 2010 08 06, 18:00)
Magnifique, gal tau ten tikrai kazkur ne ten pataike kad skaudejo o gal nuo liezuvio anatomijos priklauso... o as siandien atsiemiau savo gintariukus bet kai nesiseka, tai nesiseka viskas is karto, ziuriu, ogi vieno gintariuko metalinis sriegis issiima, tai dabar reiks prasyt kad pakeistu, ir vel laukt reikes
Gali būti,kad truputį per arti vėrė,nes pagal mano liežuvio specifiką,toliau vert negalėjo,nors norėjo keletą mm toliau,bet pas mane ten jau liežuvio pasaitėlis.