Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Ledukų!!!
Atsakyti
Radau pas draugę puslapy tai dalinuosi, tikiuos nesupyks biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip fainai cool.gif mano išsvajotoji medusa wub.gif
Atsakyti
Sveikooos.. Turiu va tokią problemą, įsivėriau labretą prieš du mėnesius, o lūpa tebepūliuoja. kū daryt? g.gif
Atsakyti
Kur vėreis?
Atsakyti
ChCh -ėm, pas profesionalią pažįstamą, bet ne salone. šiaip jau buvo užgiję ten, o tada rynkę įsivėriau ir vėl užpūliavo.
Atsakyti
sveikos, buvau klaususi kitoje temoje, bet man ten niekas neatsake... ar kuri is turinciu auskara liezuvyje gimdete? man idomu, ar reikia issiverti auskariuka, nes kazkur skaiciau, kad reikia, jei kartais kiltu kokiu komplikaciju. bet juk po to galima ir nebeisiverti jo, skylute bus uzsitraukusi. kaip jus darete?
Atsakyti
nu šakės kokia pieva biggrin.gif juk ne pro burną gimdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fainas_zuikis @ 2011 02 17, 15:40)
ChCh -ėm, pas profesionalią pažįstamą, bet ne salone. šiaip jau buvo užgiję ten, o tada rynkę įsivėriau ir vėl užpūliavo.

Visokiausių variantų gali būti, gal pažeidei kanalą, gal auskaras netinka. Pasiskalauk su jūros vandeniu kelis kartus per dieną, turėtų per savaitę praeit, o jei nepraeis, nueik pas profesionalą pasirodyt mirksiukas.gif

QUOTE(*agnyte* @ 2011 02 17, 16:40)
sveikos, buvau klaususi kitoje temoje, bet man ten niekas neatsake... ar kuri is turinciu auskara liezuvyje gimdete? man idomu, ar reikia issiverti auskariuka, nes kazkur skaiciau, kad reikia, jei kartais kiltu kokiu komplikaciju. bet juk po to galima ir nebeisiverti jo, skylute bus uzsitraukusi. kaip jus darete?

Tikrai nereikia, nebent kokia daktarė nupezus biggrin.gif Pagimdžiau ne tik su liežuvyje bet ir visais kitais kuriuos tada turėjau ir niekas nė žodžio nepasakė mirksiukas.gif
Atsakyti

turiu medusa, bet nieko ypatingo palyginus biggrin.gif visai nesenai po metų turėjimo infekcija įsimetė, toks nemažas iškilimas vidinėj pusėj buvo, nupjovė ją chirurginių būdu ligoninėj, kitaip ir nebūtų išnykus, bet auskarą toliau nešioju biggrin.gif dar liežuvyje, keturi ausyse iš viso, vienoj vienas, kitoj trys. turiu svajonę apie cyber bites, super atrodo wub.gif
Atsakyti
Va, atėjau pasigirt, sugijo labret'as mano, ir nebepūliuoja jau, bet skauda kartais, tai saugau labai. Tikiuos vėliau kai rinkutę įsidėsiu nieko nebebus... g.gif
Dar turiu klausimą tokį, ką labiau apsimoka vertis tongue web ar smiley? kuris ilgiau išsilaiko, ir ar dantim nekenkia? nes viskokių va dalykų pripasakojo man...
Atsakyti
Na, zuiki, juk du skirtingi auskarai smile.gif Kaip jau pati pageidausi smile.gif Vienas suteikia paslapties ir žavesio besišypsant, o kito nė nesimato smile.gif
Atsakyti