Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Gardi, nebijokit. biggrin.gif Man kai vėrė, tai ir nepažįstamui vyrui į ranką kabinausi ir visaip kitaip bijojau, o galiausiai absoliučiai nieko nepajaučiau. O į Šiaulius verta pas Cherry_cherie važiuoti, aš ne per seniausiai brolį pas jos kompaniją vežiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2011 01 08, 01:01)
Aš nešiojau breketus ir auskarą smile.gif Pirmiau buvo auskaras, vėliau breketai, šiaip tai man jokio diskomforto nekėlė smile.gif Mano draugė irgi buvo su breketais ir auskaru.  ax.gif

Kažkaip labai daug metalo burnoje pasidarys biggrin.gif
Čia gal net ne tiek dėl breketų, bet dėl emalio. Nors dedi burbuliuką ne metalinį ir nėr tos bėdos.

Twitter, ačiū už paskatinimą, tikrai žinau, kokio kalibro Ch_Ch biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 08 sausio 2011 - 00:11
QUOTE(Gardi @ 2011 01 07, 23:31)
Ch_Ch, atsakykit prašau man į porą klausimukų, gerai? bigsmile.gif
1. Nešioju breketus metalinius, noriu auskaro į liežuvį, suderinama?
2. Esu labai alergiška, mėgstu šiaip be priežasties niežtėt, prieš 4 metelių kažkur per šituos pūliavimus užgijo skylutė ausy. Ar nerizikuoju nusipūdyt liežuvio? biggrin.gif
3. Bijau kreivų įvėrimų ir pan, gal netyčia būnat kartais Kaune su "aparatūra"? biggrin.gif mano keliai niekaip Šiauliuose nesibaigia sad.gif nors jaučiu atvažiuočiau specialiai... Nebent žinot ką nors itin patikimo Kaune ar pati būnat smile.gif
4. Ar toleruoja pierceriai skystalus, bijančius skausmo? Bijau suklupt, kai lieps išsižioti biggrin.gif

ačiūūūū rolleyes.gif

1. Tikrai ne bėda, jau ir atsakė mirksiukas.gif
2. neturėtų būti jokios alerginės reakcijos ir šiaip liežuvis labai greitai gija. O jei labai bijai, galim verti bioplasto auskarą.
3. Tikrai Kaune nežinau unsure.gif
4. Surišim, nebijok biggrin.gif

QUOTE(Twitter @ 2011 01 08, 00:03)
O į Šiaulius verta pas Cherry_cherie važiuoti, aš ne per seniausiai brolį pas jos kompaniją vežiau. biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gardi @ 2011 01 08, 00:09)
tikrai žinau, kokio kalibro Ch_Ch biggrin.gif

Kaip smagu taip skaityt wub.gif
Atsakyti
Jau beveik apsisprendžiau.. smile.gif raštelsiu až dar.
Ačiū už palaikymą, nes noriu, bet bijau biggrin.gif
Atsakyti
Nėra ko bijot smile.gif Bent jau man tai neskaudėjo smile.gif Aišku pati drebėjau kėdėje, bet užsimerkiau ir viskas įvyko labai greitai smile.gif
Atsakyti
Atėjau žemai nusilenkt biggrin.gif
Ačiū visoms už padrąsinimus, įsitikinau, jog viskas tiesa, jokio skausmo, o tokia jautri vieta atrodė.
Ypatingas ačiū Ch_Ch - draugiška, profesionali, graži ir dar tokią superinę studiją turinti, sakyčiau galima sukti Šiauliai Ink biggrin.gif Beje, pagąsdino mane namo grįžusią, kad valgant prasisukinėja po truputį burbuliukas ir reiktų karts nuo karto prisisukt, dabar tai faktas, jog nekliudysiu, o vėliau?

Žodžiu, aš pati sau faina, švepla, bet dar nesutinus biggrin.gif
Atsakyti

Cha. sakiau sakiau. Viskas tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 01 20, 20:05)
Atėjau žemai nusilenkt biggrin.gif
Ačiū visoms už padrąsinimus, įsitikinau, jog viskas tiesa, jokio skausmo, o tokia jautri vieta atrodė.
Ypatingas ačiū Ch_Ch - draugiška, profesionali, graži ir dar tokią superinę studiją turinti, sakyčiau galima sukti Šiauliai Ink biggrin.gif Beje, pagąsdino mane namo grįžusią, kad valgant prasisukinėja po truputį burbuliukas ir reiktų karts nuo karto prisisukt, dabar tai faktas, jog nekliudysiu, o vėliau?

Žodžiu, aš pati sau faina, švepla, bet dar nesutinus biggrin.gif

Ačiū Tau už gražius žodžius, smagute 4u.gif blush2.gif o dėl kamuoliuko, gali pabandyt paveržt karts nuo karto, bet aš taip užsukau,kad neturėtų nei pats, nei tu atsukti hihihi.gif Sėkmės gyjant 4u.gif

p.s. studija tai ne mano blush2.gif
Atsakyti
Gardi, jau skylėta? bigsmile.gif Sveikinu. 4u.gif Man kai įvėrė tai buvo porą kartų atsisukęs, bet dabar jau kai pati užsisukau, tai užsisukau. Noriu pasikeisti jau tą burbuliuką, o nežinau ar atsuksiu, kai reikės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aha, skylėta smile.gif prasidėjo smagumas, skaudena ir rakina, bet viskas tik dėl grožio... biggrin.gif
Atsakyti
Man kažkaip neskaudėjo, tik ištino porai dienų ir viskas. Matyt visiems skirtingai. smile.gif
Atsakyti
Taip, paprotino, kad visi organizmai skirtingi ir visiems reakcija skirtinga... Ok, labanakt, who's next? biggrin.gif
Atsakyti