Gardi, nebijokit. Man kai vėrė, tai ir nepažįstamui vyrui į ranką kabinausi ir visaip kitaip bijojau, o galiausiai absoliučiai nieko nepajaučiau. O į Šiaulius verta pas Cherry_cherie važiuoti, aš ne per seniausiai brolį pas jos kompaniją vežiau.
QUOTE(Geismas @ 2011 01 08, 01:01)
Aš nešiojau breketus ir auskarą Pirmiau buvo auskaras, vėliau breketai, šiaip tai man jokio diskomforto nekėlė Mano draugė irgi buvo su breketais ir auskaru.
Kažkaip labai daug metalo burnoje pasidarys
Čia gal net ne tiek dėl breketų, bet dėl emalio. Nors dedi burbuliuką ne metalinį ir nėr tos bėdos.
Twitter, ačiū už paskatinimą, tikrai žinau, kokio kalibro Ch_Ch
QUOTE(Gardi @ 2011 01 07, 23:31)
Ch_Ch, atsakykit prašau man į porą klausimukų, gerai?
1. Nešioju breketus metalinius, noriu auskaro į liežuvį, suderinama?
2. Esu labai alergiška, mėgstu šiaip be priežasties niežtėt, prieš 4 metelių kažkur per šituos pūliavimus užgijo skylutė ausy. Ar nerizikuoju nusipūdyt liežuvio?
3. Bijau kreivų įvėrimų ir pan, gal netyčia būnat kartais Kaune su "aparatūra"? mano keliai niekaip Šiauliuose nesibaigia nors jaučiu atvažiuočiau specialiai... Nebent žinot ką nors itin patikimo Kaune ar pati būnat
4. Ar toleruoja pierceriai skystalus, bijančius skausmo? Bijau suklupt, kai lieps išsižioti
ačiūūūū
1. Nešioju breketus metalinius, noriu auskaro į liežuvį, suderinama?
2. Esu labai alergiška, mėgstu šiaip be priežasties niežtėt, prieš 4 metelių kažkur per šituos pūliavimus užgijo skylutė ausy. Ar nerizikuoju nusipūdyt liežuvio?
3. Bijau kreivų įvėrimų ir pan, gal netyčia būnat kartais Kaune su "aparatūra"? mano keliai niekaip Šiauliuose nesibaigia nors jaučiu atvažiuočiau specialiai... Nebent žinot ką nors itin patikimo Kaune ar pati būnat
4. Ar toleruoja pierceriai skystalus, bijančius skausmo? Bijau suklupt, kai lieps išsižioti
ačiūūūū
1. Tikrai ne bėda, jau ir atsakė
2. neturėtų būti jokios alerginės reakcijos ir šiaip liežuvis labai greitai gija. O jei labai bijai, galim verti bioplasto auskarą.
3. Tikrai Kaune nežinau
4. Surišim, nebijok
QUOTE(Twitter @ 2011 01 08, 00:03)
O į Šiaulius verta pas Cherry_cherie važiuoti, aš ne per seniausiai brolį pas jos kompaniją vežiau.
QUOTE(Gardi @ 2011 01 08, 00:09)
tikrai žinau, kokio kalibro Ch_Ch
Kaip smagu taip skaityt
Jau beveik apsisprendžiau.. raštelsiu až dar.
Ačiū už palaikymą, nes noriu, bet bijau
Ačiū už palaikymą, nes noriu, bet bijau
Nėra ko bijot Bent jau man tai neskaudėjo Aišku pati drebėjau kėdėje, bet užsimerkiau ir viskas įvyko labai greitai
Atėjau žemai nusilenkt
Ačiū visoms už padrąsinimus, įsitikinau, jog viskas tiesa, jokio skausmo, o tokia jautri vieta atrodė.
Ypatingas ačiū Ch_Ch - draugiška, profesionali, graži ir dar tokią superinę studiją turinti, sakyčiau galima sukti Šiauliai Ink Beje, pagąsdino mane namo grįžusią, kad valgant prasisukinėja po truputį burbuliukas ir reiktų karts nuo karto prisisukt, dabar tai faktas, jog nekliudysiu, o vėliau?
Žodžiu, aš pati sau faina, švepla, bet dar nesutinus
Ačiū visoms už padrąsinimus, įsitikinau, jog viskas tiesa, jokio skausmo, o tokia jautri vieta atrodė.
Ypatingas ačiū Ch_Ch - draugiška, profesionali, graži ir dar tokią superinę studiją turinti, sakyčiau galima sukti Šiauliai Ink Beje, pagąsdino mane namo grįžusią, kad valgant prasisukinėja po truputį burbuliukas ir reiktų karts nuo karto prisisukt, dabar tai faktas, jog nekliudysiu, o vėliau?
Cha. sakiau sakiau. Viskas tiesa
QUOTE(Gardi @ 2011 01 20, 20:05)
Atėjau žemai nusilenkt
Ačiū Tau už gražius žodžius, smagute o dėl kamuoliuko, gali pabandyt paveržt karts nuo karto, bet aš taip užsukau,kad neturėtų nei pats, nei tu atsukti Sėkmės gyjant
p.s. studija tai ne mano
Gardi, jau skylėta? Sveikinu. Man kai įvėrė tai buvo porą kartų atsisukęs, bet dabar jau kai pati užsisukau, tai užsisukau. Noriu pasikeisti jau tą burbuliuką, o nežinau ar atsuksiu, kai reikės
Aha, skylėta prasidėjo smagumas, skaudena ir rakina, bet viskas tik dėl grožio...
Man kažkaip neskaudėjo, tik ištino porai dienų ir viskas. Matyt visiems skirtingai.
Taip, paprotino, kad visi organizmai skirtingi ir visiems reakcija skirtinga... Ok, labanakt, who's next?