Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

Nagi, pasauli, nustebink mane!

user posted image

user posted image

Atsakyti
Turbut iverta po apsilankymo pas dantista biggrin.gif nes be nuskausminamuju tai nu na..... :DDD
Atsakyti
Nu kad be.. Bet tai kąąąą aš žinau doh.gif
Atsakyti
oj, as manau tikrai cia be nuskausminimu, cia gi ne zandikaulio kaulas pradurtas o tiesiog dantenos prie dantu.. a ne, ChCh? na bet as tai jau pabijociau tokiu duriu, nors atrodo visai nieko %)
Atsakyti
Na taip, čia dantenos pradurtos, bet tai jau jokios logikos nebėra.. Juk dantenų ligos visai nejuokingas dalykas, tai negi taip didelis tas noras netekti dantų? Pas tą vaikiną tai net matosi, kad nevalyti dantys, nėr ko ir klaust.. doh.gif
Atsakyti
tai vat vat.. ir taip kiek mikrobu patenka po dantenom, o cia dar toks extreemas :/ gingivitas, parodontitas garantuotas...
Atsakyti
Mirsiu lotuliukas.gif Tūliks biggrin.gif
Atsakyti
Moterys/Merginos, pagalvojau, reikia pasikeisti bambos auskarą. Pradėjau google'inti, nelabai koks pasirinkimas. Tik pirsingas.com... Patarkite, kur ieškoti gražių auskarų (med. metalas) - internete, parduotuvėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ką aš žinau, pilna juk visose bižuterijose bambinių auskarų, kaip galima nieko nerasti? smile.gif Yra ir Ibero, ir Kanela, ir dar gyvas velnias tų parduotuvių, nes juvelyrinėse dabar pilna, netgi auksinių ir sidabrinių.. Internete lietuvos puslapių nieko nerasi, reikia ieškoti užsienio saituose: http://www.google.lt...9635201fa4aff37

mirksiukas.gif
Atsakyti
arba populiariajame manodrabuziai.lt pilna net naujų smile.gif
Atsakyti
Ch_Ch, atsakykit prašau man į porą klausimukų, gerai? bigsmile.gif

1. Nešioju breketus metalinius, noriu auskaro į liežuvį, suderinama?
2. Esu labai alergiška, mėgstu šiaip be priežasties niežtėt, prieš 4 metelių kažkur per šituos pūliavimus užgijo skylutė ausy. Ar nerizikuoju nusipūdyt liežuvio? biggrin.gif
3. Bijau kreivų įvėrimų ir pan, gal netyčia būnat kartais Kaune su "aparatūra"? biggrin.gif mano keliai niekaip Šiauliuose nesibaigia sad.gif nors jaučiu atvažiuočiau specialiai... Nebent žinot ką nors itin patikimo Kaune ar pati būnat smile.gif
4. Ar toleruoja pierceriai skystalus, bijančius skausmo? Bijau suklupt, kai lieps išsižioti biggrin.gif

ačiūūūū rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nešiojau breketus ir auskarą smile.gif Pirmiau buvo auskaras, vėliau breketai, šiaip tai man jokio diskomforto nekėlė smile.gif Mano draugė irgi buvo su breketais ir auskaru. ax.gif
Atsakyti