Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

o kiek kainuoja giluminiu (surface) verimas? priklauso nuo auskaro?na ta prasme dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika8625: 20 rugsėjo 2010 - 20:53
Ne, apytiksliai visur apie 70-80lt kainuoja, o nuo auskaro tai nepriklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
o nepilnamečiams reikia atsivesti kurį iš tėvų ar pakanka atnešti jų raštišką sutikimą?
Atsakyti
iki 16metų reikia, kad atlydėtų tėvai, nuo 16os užtenka sutikimo ir dokumentų
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Nuo šiol frazė "kabantys auskarai" man įgijo visai kitą prasmę lotuliukas.gif
Atsakyti
Fantastika... Kaip tobulai tie visi "gentiniai" tempia ausis.. Be jokių trūkimų, plyšimų, ir tooooookias dideles wub.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif šioje temoje naujokė kaip ir esu, tikiuosi priimsit biggrin.gif
Šiaip turiu klausymėli šioki toki, pradėjau darytis tuneliuka, aišku ir toliau darausi, bet man draugė pradėjo sakyti, kad nesugyja, kažkaip susimąsčiau ar tikrai taip yra? bet visviena toliau darausi biggrin.gif

Ir dar yra klausymas turiu liežuvyje auskara su plasmasiniais burbuliukais, mano draugės tėvas veria auskarus ir kai dar ne įsyvėrus buvau sakė kad plasmasiniai negerai, ar tai tiesa? ar tik aš nesupratau ką jis pasakyt norėjo
Atsakyti
Ar ausies skylė gryš į savo pradinę padėtį priklauso nuo to ar gražiai tuneliukas buvo platinamas ir kokio dydžio jis yra ... Tokie kaip pas tą gentainę,tai jau vargiai susitrauks biggrin.gif Jei išplatėsi iki labai didelio dydžio,tai paprastus auskarus jau gali mest lauk.... O šiaip Ch...Ch... manau papasakos plačiau apie dydžius ir visą kitą biggrin.gif

O kad plastikiniai burbuliukaii blogiau nei metaliniai tai briedas kažkoks mastau.gif
Atsakyti
Na ok... Platinimas.. jei platinsi "protingai", nedideliais kiekiais ir iki pilno sugijimo, gali užsitraukti net 16mm skylutė.. BET, dažniausiai taip nebūna, kai platinama savarankiškai biggrin.gif Šiaip iki 10mm skylutės susitraukia, jei, vėlgi, platinama protingai, t.y. be plyšimų, kraujo ir pan.

Kad plastikiniai kamuoliukai negerai, tai čia absoliuti nesąmonė. Metalas kenkia dantims, jie tampa jautresni, o plastikas apsaugo nuo tokio dalyko.
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uij kaip baisiai tiek auskaru, fui slykstu doh.gif
Atsakyti