Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

intymus piercing
Atsakyti
Nu cia jau spooky blink.gif sakykit ka norit smile.gif
Atsakyti
Gerulis thumbup.gif Spooky,bet gerulis biggrin.gif Parodžiau savo diedui,tai jazau jazau,tai ką jautė tas spooky dėdė,pamačiau savo diedo veide hihihi.gif po to sekė klausimas - o jis dar veikiantis??? biggrin.gif
Atsakyti
Dzin tas piercingas, bet istatuiruota galvute, va cia tai pakantus skausmui diedas biggrin.gif
Atsakyti
kaip sakoma, rankos isduoda amziu, tai pasakyciu, kad jo amziuj, apartura jau sunkiai pernestu apkrovas biggrin.gif nors negali zinot wink.gif bet tikrai kaip jis skausma iskente, kai galva tatuiravo g.gif
o dar norejau paklausti, o kaip moteriai su tokiu vyru but?juk ten tie metalai isdraskytu viska, ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantaitė: 12 rugsėjo 2010 - 21:39
Geras ir tinkamas auskaras nieko nedrąsko mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, as vel su savo bedom ateinu. Mano trumpiausias auskaras, kuri turiu i lupa yra apie 10 mm, ilgiausias, kuri is karto idejo apie 14 mm, bet man tas pirmas per trumpas, atroso ta uzsukama metaline galvute atrodo tokia pusiai sulindus i lupa. Bet e.parduotuvese ziurejau buna 6,8 ar 10 mm. Tai man visi per trumpi iseina? Ar mano lupa per stora? Ar as ne taip matuoju. g.gif
Patarkit, prasau.
Atsakyti
Arba tau blogai įvertas auskaras (kreivai). Visko būna, bet man asmeniškai tik vyrui yra tekę verti į lūpą 12mm auskarą, ir paskui jį keitėm į 10mm.. O kad merginai reikėtų 14mm tai kažkaip nelabai tikėtina..
Na gerai, dar matavimas.. Matuojamas ilgis nuo kotelio pado iki sraigtuko pradžios.. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 14 rugsėjo 2010 - 12:04
Na stai nufotkinau. Ilgesnis.
user posted image
Tai 12 mm iseina?
O cia trupmesnis, atrodo, kaip nepilni 10 mm. g.gif Tai man jis truputi per trumpas. Tai kokio man dabar reik?
user posted image

Atsakyti
Joooo, čia 12 ir 10mm.. O tau tas 12os kaip? Jei per ilgas, tai reikia 11mm.. Būna visokių, tik ne visada turi..
Atsakyti
Ilgesnis per ilgas, jo. Ieskosiu kitu. Gal bandysiu nemetalini 10, gal bus kitaip. Aciu uz konsultacijas smile.gif
Atsakyti
Gali pirkt plastikinį auskarą, ji karpomi, tai pasikirpsi pagal sau reikiamą didį mirksiukas.gif
Atsakyti