QUOTE(Americana @ 2011 01 24, 21:53)
Oj vista tu vista... nu nepyk, kad as taip bet kokio velnio tu kreipi demesi ka sako kiti?? KOKS ju reikalas??? Cia TAVO gyvenimas, TAVO reikalas, TAVO tikslas buti laiminga, tai nieko nelauk, nieko neprisigalvok, neabejok, o BUK laikimga. Nori vaikucio - nu ir pirmyn! Nori senatvej dziaugsmo kai vaikai aplanko? Tai negalvok ka galvoja kiti, jiems bus maziausiai svarbu kai tu vienisa busi... As tau patarciau kuo greiciau pastoti, kuo greiciau susilaukti vaikiuko ir dziaugtis seimynine laime su savo mylimu zmogumi, o visi kiti, tegul eina jie sunims seko pjauti!!! Supratai? Ne pries viena neturi atsiskaitineti! Oi nu ir kada zmones nustos galvoti ka apie juos mano kiti?? Juk ne vaikai esam, rupinkimes savo laime! Kiek galima?
Nu va ispludau, tikiuosi padejo
Nu va ispludau, tikiuosi padejo
Kaip norėčiau taip išmokti galvoti... Matyt, jau esu tokio auklėjimo, kad visą gyvenimą buvo svarbu tas prakeiktas "o ka aplinkiniai pagalvos". BJAURU. Patri žinau, kad gal ir kvaila. Juk mano gyvenimas yra tik mano. Vat per tą "ką aplinkiniai pagalvos" ir prakentėjau 12 metų gyvendama pragare. ...o gal dabar bijau ir vėl nudegti...sunku patikėti. Bet esu ant slenksčio. Dabar į vieną arba į kitą pusę. Laukti nebėra kada Draugas beprotiškai nori mažo stebuklo . Jis, skirtingai nuo manęs (aš iš pirmos santuokos turiu 2 nuostabius sūnaitėlius) dar neturi vaikų. Bet palieka spręsti man...