[attachment=241382:received_10204925977241736.jpeg]Labas. Esu " velyva" mama, bet tikrai tokia nesijauciu, pirma gimdzisu 23, antra 32, trecia pries pat 40 meti ir galiu pasakyti, kad nors ir du pirmieji kruopsciai planuoti, be protiskai laukti, o trecioji nevisai planuota prasimususi pro apsaugas , pasiutuso, aikstinga, inoringa, judri.....bet ja auginti lengviausia, su pirmu naktimis verkdavau, jauciausi isvargusi, neismiegojusi, maitinau tik 3men, ejau is proto del slogytes ( tfu tfu tfu rimciau nesirgdavo), su antru jau buvo kiek ramiau, stebejausi, kad esu daug ramesne, o dabar suprantu, kodel seneliai su anukais turi tiek kantrybes juos lepindami , nors dabar man 42, nesijauciu jokia velyva, kantrybes daug daugiau nei su pirmais vaikais, naktimis keltis vienas juokas, prisiglaudziu mazaja ir jokio gruzo " ko tu nemiegi????, kas tau darosi!!!!!???? , tiesiog glostau ir raminu, kad viskas gerai ir man taip gera, kad nors ir vidurys nakties, net as jai reikalinga o su vyresneliais tai neatrode, kaip privalumas, paprasciausiai mastymas buvo kitoks, per 2,5 metu dar nebuvom nakciai issiskyrusios, o ir teciui jau 45, tai pirmojo galima sakyti, neaugino, tik stebejo kaip auga, antra jau dazniau paimdavo, pamyluodavo, o dabar atsiskleide visas teviskumas, pabandziau tyliai uzsiminti, kad gal reiktu jau mums dviese, kur istrukti, tai akis ispute " o kaip mazaja paliksim??? Nebent tryse " vakar vyresnelis, kuriam 18 metu, sake " mama, tu pati stilioviausia mamyte " man dzin kiek rodo mano pasas, aciu vyrui, kad esam aprupinti, tai dar galiu buti dekrete, i darba dar nereikia, tad sportuoju, mokausi ir nesioju plesytus dzinsus dar kai isgirstu is vaiku tokius neikainojamus komplimentus, tai pasaulis yra grazus, o amzius rodomas pase, tera formalumas. Mamytes, jei tik yra noras ir galimybes, tai 40 dar tikrai ne riba ;) Aisku genetikai ir man gerokai nervus patampe, bet stengiausi islikti rami, nestumas buvo tikrai sunkesnis, bet pagimdziau labai lengvai, nors bijojau, kad pirmas buvo sunkus, antras dar sunkesnis ir vos nesibaiges tragiskai, tai tikrai nerimavau stipriai, bet kaip mano vyras sake " nu kas cia buvo per gimdymas??? Net suprakaituoti nespejau "