Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

Jungiuos ir as i jusu bureli 4u.gif Man 29, kolkas dar tik pradejom planuoti, taigi nezinia kada planas virs realybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2015 11 05, 21:46)
Jungiuos ir as i jusu bureli  4u.gif  Man 29, kolkas dar tik pradejom planuoti, taigi nezinia kada planas virs realybe  g.gif

+/-30 metu - tikrai ne velyva motinyste. biggrin.gif
mano nuomone, iki 25 - ankstyva, 25-35 - pati ta, iprasciausias laikas gimdymui, na o 35+ - velyva.
Atsakyti
QUOTE(geraiYRAgerai @ 2015 11 08, 15:36)
+/-30 metu - tikrai ne velyva motinyste. biggrin.gif
mano nuomone, iki 25 - ankstyva, 25-35 - pati ta, iprasciausias laikas gimdymui, na o 35+ - velyva.

As irgi taip manau, taciau ne visi taip galvoja, bet visiems juk neitiksi biggrin.gif Kadangi gyvenu ne Lt, tai cia gal net jauna esu pirmagimio planuotoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2015 11 09, 10:09)
As irgi taip manau, taciau ne visi taip galvoja, bet visiems juk neitiksi biggrin.gif  Kadangi gyvenu ne Lt, tai cia gal net jauna esu pirmagimio planuotoja  bigsmile.gif

na taip, uzsienyje turbut reiktu kiekviena tarpsni 5 metais pavelinti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš pirmojo susilaukiau 31-erių. Dabar man ant nosies 37-eri, net keistai tas skaičius žiūrisi g.gif Galvojam apie 4-tą. Nesijaučiu tam per sena. Tiesiog niekam dar nesijaučiu sena!!! Ir negalvoju apie tai, kas ką pasakys. Pirmyn, mamos, savo vaikam mes būsim pačios geriausios, ir visai nesvarbu - 30, 35 ar 40 biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O man idomu, mergaites kurios pastojot po 30, kelintame planavimo cikle pastojot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2015 12 23, 08:54)
O man idomu, mergaites kurios pastojot po 30, kelintame planavimo cikle pastojot? unsure.gif

Iš karto.
Atsakyti
QUOTE(ZylutėY @ 2015 12 22, 21:10)
Sveikos,
aš pirmojo susilaukiau 31-erių. Dabar man ant nosies 37-eri, net keistai tas skaičius žiūrisi g.gif  Galvojam apie 4-tą. Nesijaučiu tam per sena. Tiesiog niekam dar nesijaučiu sena!!! Ir negalvoju apie tai, kas ką pasakys. Pirmyn, mamos, savo vaikam mes būsim pačios geriausios, ir visai nesvarbu - 30, 35 ar 40 biggrin.gif  4u.gif

Vau, apie ketvirta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZylutėY @ 2015 12 22, 20:10)
Sveikos,
aš pirmojo susilaukiau 31-erių. Dabar man ant nosies 37-eri, net keistai tas skaičius žiūrisi g.gif  Galvojam apie 4-tą. Nesijaučiu tam per sena. Tiesiog niekam dar nesijaučiu sena!!! Ir negalvoju apie tai, kas ką pasakys. Pirmyn, mamos, savo vaikam mes būsim pačios geriausios, ir visai nesvarbu - 30, 35 ar 40 biggrin.gif  4u.gif

sveikinu su planais 4u.gif per 6 metus 3 vaikai tai tikrai daug, kaip pavyksta derinti darbą ir vaikų priežiūrą?? ax.gif
realiai manau, kad vėlyva motinystė yra nuo kokių 38 metų ir daugiau, iki kol moteris pastoja ir pagimdo... o kai moteris gimdo po 30 iki 36 kažkur metų tai normalus reiškinys, juk jau turi ir darbą, ir pajamas, ir soc.draudimą, suvokia, kad nori vaikų, žodžiu jau brandi asmenybė.. realiai mano atveju vėlyva motinystė po 40, nors labai norėjau pastoti būdama 36, bet nepavyko, taip gyvenimas pasisuko.. mano pažįstamų ir net bendradarbių tarpe nemažai moterų, kurios pagimdė po 40 pirmą kartą ir viskas puiku.. svarbu, kad moteris būtų sveika ... o šiaip visos gimdžiusios po 40-ies tarsi atgyja iš naujo, atrodo kaip kokių 30 metų ir kaip jos pačios sako - neturi kada senti.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissia: 10 sausio 2016 - 12:46
QUOTE(kissia @ 2016 01 10, 12:39)
sveikinu su planais 4u.gif  per 6 metus 3 vaikai tai tikrai daug, kaip pavyksta derinti darbą ir vaikų priežiūrą??  ax.gif

Kiek aplinkui teko susidurti, darbas, jei ne nuosavas verslas, tokiais atvejais laukia 6 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 01 10, 15:54)
Kiek aplinkui teko susidurti, darbas, jei ne nuosavas verslas, tokiais atvejais laukia 6 metus  smile.gif

Manęs kol kas laukia 3 metus, po pirmojo buvau grįžus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZylutėY @ 2016 01 12, 17:46)
Manęs kol kas laukia 3 metus, po pirmojo buvau grįžus biggrin.gif

ok, tuos 6 metus galima visaip pastumdyti drinks_cheers.gif pažįstamos darbas laukė 6 metus, 3 vaikučius pasigimdė per tą laiką.
Atsakyti