QUOTE(ZylutėY @ 2015 12 22, 20:10)
Sveikos,
aš pirmojo susilaukiau 31-erių. Dabar man ant nosies 37-eri, net keistai tas skaičius žiūrisi

Galvojam apie 4-tą. Nesijaučiu tam per sena. Tiesiog niekam dar nesijaučiu sena!!! Ir negalvoju apie tai, kas ką pasakys. Pirmyn, mamos, savo vaikam mes būsim pačios geriausios, ir visai nesvarbu - 30, 35 ar 40
sveikinu su planais

per 6 metus 3 vaikai tai tikrai daug, kaip pavyksta derinti darbą ir vaikų priežiūrą??
realiai manau, kad vėlyva motinystė yra nuo kokių 38 metų ir daugiau, iki kol moteris pastoja ir pagimdo... o kai moteris gimdo po 30 iki 36 kažkur metų tai normalus reiškinys, juk jau turi ir darbą, ir pajamas, ir soc.draudimą, suvokia, kad nori vaikų, žodžiu jau brandi asmenybė.. realiai mano atveju vėlyva motinystė po 40, nors labai norėjau pastoti būdama 36, bet nepavyko, taip gyvenimas pasisuko.. mano pažįstamų ir net bendradarbių tarpe nemažai moterų, kurios pagimdė po 40 pirmą kartą ir viskas puiku.. svarbu, kad moteris būtų sveika ... o šiaip visos gimdžiusios po 40-ies tarsi atgyja iš naujo, atrodo kaip kokių 30 metų ir kaip jos pačios sako - neturi kada senti..