Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Kankorėžiukas @ 2015 03 20, 21:13)
Sveika  4u.gif Zinoma priimsim  smile.gif  Papasakok apie save  smile.gif

kad nelabai yra ka pasakot smile.gif turim sunu, ir ieskom jam kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

aš šiandien atsikračiau varinės "sergėtojos" smile.gif
Atsakyti
Aš pirmą pagimdžiau 30. Dabar 38 ir greit gimdysiu antrą. Bet dar apie trečią pagalvoju sulaukus 40. Nemanau, kad aš esu tam per sena:)
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2015 07 27, 13:26)
Aš pirmą pagimdžiau 30. Dabar 38 ir greit gimdysiu antrą. Bet dar apie trečią pagalvoju sulaukus 40. Nemanau, kad aš esu tam per sena:)

tikrai nesi, net tokių minčių kilt negali!
aš irgi jauna mama nebebūsiu, dabar 29 man, o pastosiu velnias žino kada, bet faktas jau, kad trisdešimties anksčiausiai. (su pirmu)
Atsakyti
Pirma 23 antra 34 trecio norisi bet mazas antras norisi paauginti nz jei kas netyciuka duotu blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip labai smagu matyti, kad moterys ir toliau entuziastingai nori gimdyti net ir budamos virs 35 m. smile.gif

Siaip vienas labai didelis pliusas tampant mamyte gan velai yra tas, kad dazniausiai jau pakanka pinigu ir nereikia ten labai jau galvoti "ka valgyt". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile1990 @ 2015 08 09, 00:14)
Kazkaip labai smagu matyti, kad moterys ir toliau entuziastingai nori gimdyti net ir budamos virs 35 m. smile.gif

Siaip vienas labai didelis pliusas tampant mamyte gan velai yra tas, kad dazniausiai jau pakanka pinigu ir nereikia ten labai jau galvoti "ka valgyt". smile.gif

manau yra nemažai pliusų vėlyvesnei motinystei: išsilakstę jau su vyru, po pasaulį prisikeliavę, į daug ką ramiau reaguojama, santykiai jau "nusistovėję", supratimas net be žodžių, nebėra jaunatviškų audringų santykių aiškinimosi, pinigų paprastai pakaupta, būstas.
Aš manau, kad vaiką turėdama 20-kelių metų nebūčiau galėjusi tiek duoti kiek turėdama virš 30. Bet čia kiekvieno reikalas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 08 11, 13:13)
manau yra nemažai pliusų vėlyvesnei motinystei: išsilakstę jau su vyru, po pasaulį prisikeliavę, į daug ką ramiau reaguojama, santykiai jau "nusistovėję", supratimas net be žodžių, nebėra jaunatviškų audringų santykių aiškinimosi, pinigų paprastai pakaupta, būstas.
Aš manau, kad vaiką turėdama 20-kelių metų nebūčiau galėjusi tiek duoti kiek turėdama virš 30. Bet čia kiekvieno reikalas... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile1990 @ 2015 08 09, 01:14)

tai biski apgaulinga iliuzija, nes nematot kita puse- su amzium vaiko poreikiai auga, o tevu paklausa darbo rinkoje senstant krenta. Nebent tevai geri karjeristai - ne kokie paprasti darbuotojai smile.gif.
Atsakyti
Sveikos, neseniai apsivedėm, norim ir vaikučių. Bet kankina įvairios baimės, ypač dėl to, kad vaikas gali gimti nesveikas unsure.gif Būtų pirmasis nėštumas, o man jau lapkritį bus 35, vyrui 43. Norim vaikų, bet kai pagalvojam, kad vaikas gali gimti neįgalus....gal jau mums per vėlu tapti tėvais, pavėlavome... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ptolomeja @ 2015 09 12, 23:23)
Sveikos, neseniai apsivedėm, norim ir vaikučių. Bet kankina įvairios baimės, ypač dėl to, kad vaikas gali gimti nesveikas  unsure.gif Būtų pirmasis nėštumas, o man jau lapkritį bus 35, vyrui 43. Norim vaikų, bet kai pagalvojam, kad vaikas gali gimti neįgalus....gal jau mums per vėlu tapti tėvais, pavėlavome...  verysad.gif

Sveika,

Nepavelavote tikrai. smile.gif Nei jauni, nei vyresni tevai nera apsaugoti nuo vaiko ligu ar negalios... Ka galite padaryti, tai atsakingai pasiruosti pastojimui(atlikti tyrimus, propaguoti sveika gyvenimo buda, etc) ir pastojus atlikti tyrimus. O daugiau viskas likimo rankose...
Atsakyti
QUOTE(Akvile1990 @ 2015 08 09, 00:14)

Taip, dazniausiai smile.gif Bet, kaip kazkas jau ir minejo, vyresniu tevu verte rinkoje mazeja. Pavyzdziui as, iki 28 sekmingai keitusi darbus, po pirmo vaikucio gimimo (36 m) darba susiradau nelabai lengvai ir tai tik laikina. Bet, zinoma, nesigailiu nei kiek. Viskas ilgainiui issisprendzia.

QUOTE(Ptolomeja @ 2015 09 12, 23:23)
Sveikos, neseniai apsivedėm, norim ir vaikučių. Bet kankina įvairios baimės, ypač dėl to, kad vaikas gali gimti nesveikas  unsure.gif Būtų pirmasis nėštumas, o man jau lapkritį bus 35, vyrui 43. Norim vaikų, bet kai pagalvojam, kad vaikas gali gimti neįgalus....gal jau mums per vėlu tapti tėvais, pavėlavome...  verysad.gif

Jei baimes kankina jau dabar, tai ateity ju bus tik daugiau. Jei tikrai labai norite vaikucio, turite nugaleti baimes, tiketis geriausio, taciau numatyti, ka darysit, jei viskas vyks ne pagal jusu norus. Mes pirmosios savo dukrytes susilaukem, ka man buvo 36, o vyrui 45. Antrasis musu leliukas po treju metu pabego. Trecio ne nesitikejome, taciau 41 metu budama sulaukiau antrosios musu dukrytes. Abi sveikos, puikiai vystosi, daugeli bendraamziu lenkia sumanumu. Labai linkiu ir jums to!
Atsakyti