Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Jūja @ 2015 01 07, 23:59)
Ko taip tylu, laukiam gerų žinių 4u.gif

Pas mane nieko gero. Pradėjo šokoladinėm teplioti viduryje ciklo. Turbūt endometriozė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 09, 13:19)
Dariausi, harmonai kaip ir tvakoje. Rado man bakterija - mikoplazma , dabar gydomes su vyru antibais. Po to seka gimdos nuotrauka, ziures gal kiausintakiai nepraeinami.

Lauryna, gal jau pasidarete gimdos nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2015 02 04, 15:30)
Lauryna, gal jau pasidarete gimdos nuotrauka?

Laba, dar nepasidariau. Eisiu sia savaite daryti pakartotina zarazu tyrima ( pries 2 men. gydziausi antibais). Jeigu bus rezultatas neigiamas, uzsirasysiu GN.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2015 02 09, 20:17)
Laba, dar nepasidariau. Eisiu sia savaite daryti pakartotina zarazu tyrima ( pries 2 men. gydziausi antibais). Jeigu bus rezultatas neigiamas, uzsirasysiu GN.

Sekmes! 4u.gif Lauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kankorėžiukas: 09 vasario 2015 - 21:24
QUOTE(lauryna @ 2014 12 09, 12:19)
Dariausi, harmonai kaip ir tvakoje. Rado man bakterija - mikoplazma , dabar gydomes su vyru antibais. Po to seka gimdos nuotrauka, ziures gal kiausintakiai nepraeinami.

sveikutės 4u.gif

klausimėlis - jūs tyrimus darotės, nes nepavyksta pastoti ar tiesiog profilaktiškai? jei pastaruoju atveju, kokius tyrimus darotės?

Man buvo atlikta prieš metus sunki miomos operacija, rizikavau prarasti gimdą ir buvau tikrintis, viskas puiku, gimda grįžo į naturalų dydį ir t.t... sakau, planuoju pastoti, gal kokius tyrimus darytis reikia, hormonus kokius ar pan., sako ne - nebent jei nepavyktų pastoti per pusę metų tada ateikit vėl g.gif tai net nežinau, ar dėl savęs ką nors tirtis ir ką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2015 02 12, 20:27)
sveikutės  4u.gif

klausimėlis - jūs tyrimus darotės, nes nepavyksta pastoti ar tiesiog profilaktiškai? jei pastaruoju atveju, kokius tyrimus darotės?

Man buvo atlikta prieš metus sunki miomos operacija, rizikavau prarasti gimdą ir buvau tikrintis, viskas puiku, gimda grįžo į naturalų dydį ir t.t... sakau, planuoju pastoti, gal kokius tyrimus darytis reikia, hormonus kokius ar pan., sako ne - nebent jei nepavyktų pastoti per pusę metų tada ateikit vėl  g.gif tai net nežinau, ar dėl savęs ką nors tirtis ir ką?  g.gif

Labas, as dariausi del pirmos priezasties. Zinoma ne visus, kuriuos reiktu. Pradziai pasidariau skydliaukes ir lytinius hormonus. Nera labai blogai, bet pastojimui kai kuriuos rodiklius reiktu keisti.
Svarbu, koks jusu amzius, ar bandete pastoti pries operacija, jei taip, tai kiek laiko nepavyko, etc.
As gailiuosi, kad taip velai pradejau tirtis. Kaip kazkuri rase, vis atrode, kad pastoti nebus problemu, bet staiga atsipeikejo. O kiek daug grazaus laiko prarasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kankorėžiukas: 17 vasario 2015 - 15:03
Va, va su ta skydliauke taip būna, man po pirmo nėštumo ji irgi buvo suaktyvėjusi, po kelių metų atsitiktinumo dėka išsityriau, kad reikia nuolatinių vaistų. Kai užsiminiau gydytojai, kad dar norėsiu pastoti kažkada, tai gydytoja pasakė, kad būtina gerti vaistus, nes be jų sunku bus tai padaryti. Dabar gyvenam laukimu ir vaistų dozę geriu kasdien kaip priklauso, nors tyrimai geri. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2015 02 19, 00:39)
Va, va su ta skydliauke taip būna, man po pirmo nėštumo ji irgi buvo suaktyvėjusi, po kelių metų atsitiktinumo dėka išsityriau, kad reikia nuolatinių vaistų. Kai užsiminiau gydytojai, kad dar norėsiu pastoti kažkada, tai gydytoja pasakė, kad būtina gerti vaistus, nes be jų sunku bus tai padaryti. Dabar gyvenam laukimu ir vaistų dozę geriu kasdien kaip priklauso, nors tyrimai geri. 4u.gif

Mano skydliauke elgiasi atvirksciai - tinginiauja. Dar cukraus kiekis per didelis, reikia pareguliuoti. Antsvori numesti...
Kiek laiko laukiate? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kankorėžiukas: 19 vasario 2015 - 08:49
12 savaitė 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Jūja @ 2015 02 21, 00:01)
12 savaitė 4u.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif
jungiuosi i jusu buri smile.gif aisku, jei priimsim smile.gif planuojam 2 men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2015 03 20, 18:52)
sveikos  ax.gif
jungiuosi i jusu buri smile.gif aisku, jei priimsim smile.gif planuojam 2 men smile.gif

Sveika 4u.gif Zinoma priimsim smile.gif Papasakok apie save smile.gif
Atsakyti