Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Aguončikas @ 2014 11 10, 09:20)
Sveika prisijungus, miela matyti šiame būryje dar ir dar besijungiančias ir svajojančias  4u.gif
Tikėkit, ir viskas bus gerai, svajonės išsipildys  4u.gif  Tik neužsiciklinkit, kad tai nebūtų siekiamybė, kartais tai irgi pakiša koją... Bet tikiu ir linkiu, kad jums viskas bus gerai ir kad likimas jus pradžiugins naujagimio balseliu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, gera sutikti bendraminčių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kissia @ 2014 11 10, 14:51)
Noriu paklausti iš tų, kas planavo pastoti arčiau 40 ar po  ax.gif  ar atlikote kokius nors tyrimus iš anksto?

Ne, tik folinė rūgštis ir vitaminai planuojančioms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 11 lapkričio 2014 - 19:56
Labas vakaras ax.gif Sveikinu visas besilaukiancias 4u.gif Smagu skaityti tokias geras naujienas. Man jau virs 40, bet as vis dar svajoju apie antra vaika. Deja, greiciausiai si mano svajone zlugs. Reiktu uzsukti i vaisingumo klinika, bet tokiame amziuje jau beveik geda.
Atsakyti
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 11, 22:42)
Labas vakaras   ax.gif  Sveikinu visas besilaukiancias  4u.gif Smagu skaityti tokias geras naujienas. Man jau virs 40, bet as vis dar svajoju apie antra vaika. Deja, greiciausiai si mano svajone zlugs. Reiktu uzsukti i vaisingumo klinika, bet tokiame amziuje jau beveik geda.

Mano pirmas bus po 40ies 4u.gif nesigèdink:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissia: 11 lapkričio 2014 - 23:07
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 11, 23:42)
Labas vakaras  ax.gif  Sveikinu visas besilaukiancias  4u.gif Smagu skaityti tokias geras naujienas. Man jau virs 40, bet as vis dar svajoju apie antra vaika. Deja, greiciausiai si mano svajone zlugs. Reiktu uzsukti i vaisingumo klinika, bet tokiame amziuje jau beveik geda.

Nesupratau, kodėl turėtų svajonė žlugti? Problemos su pastojimu? Tai jei tik yra ta galimybė užsukti į vaisingumo kliniką ir yra dar noras, tik suk nedvejodama, nematau nieko gėdingo. Kodėl nurašai save? Pasižiūrėk, esi moteris pačiame jėgų žydėjime, pačiame gyvenimo sūkuryje 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukščiau nosį, drambly! Beje, nežinau, kur gyveni, bet kuo mažesniame mieste ar kaime gyvename, tuo gajesni šablonai. Kuo miestas (teritorija) didesnė, tuo platesnis požiūris į viską. 40 metų tikrai ne riba ir ne nukrypimas, patikėk, pati esu virš 40-ies, neužilgo gimdymas ir tokių kaip aš ir vyresnių prisižiūrėjau daug daug... Nors pradžioje, aišku, ir pati kritiškai vertinau tą amžių, bet... Viskas bus gerai, įgyvendink savo svajonę 4u.gif
QUOTE(kissia @ 2014 11 12, 00:07)
Mano pirmas bus po 40ies 4u.gif  nesigèdink:)

Nu va, kaip šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 11, 22:42)
Labas vakaras  ax.gif  Sveikinu visas besilaukiancias  4u.gif Smagu skaityti tokias geras naujienas. Man jau virs 40, bet as vis dar svajoju apie antra vaika. Deja, greiciausiai si mano svajone zlugs. Reiktu uzsukti i vaisingumo klinika, bet tokiame amziuje jau beveik geda.

Man būtų visai ne gėda... jeigu būtų laaabai didelis noras. smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Pati visoms sakau, kad vėlyva motinystė yra labai gražu. Jeigu mūsų daug, tai daug drąsiau smile.gif
Net nepastebėjau, kaip tie metai prabėgo, atrodo ką tik pirmą vaiką gimdžiau. Nesisaugom, bet ir nepastoju. Buvome užsiėmę vaisingų dienų skaičiavimu, tačiau niekaip neužkibo. Tada nusprendžiau, kad reikia atsipalaiduoti ir taip prabėgo beveik du metai - rezultatas nulinis. Paskutiniu metu ir ciklas pailgėjo savaite. Matyt jau tikrai viskas išsiderinę. Dar prieš 1,5 m. ovuliacija vyko, bet po Duphaston. O prieš kelis mėn ginė pasakė, kad jau turiu vieną vaiką, tai jeigu nesigaus, tai nesigaus. Ir atrodo nebloga ginė... Gal tai ir paskatino mano abejones ir nedrąsą.
Atsakyti
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 12, 10:30)
Ačiū visoms už palaikymą  4u.gif  Pati visoms sakau, kad vėlyva motinystė yra labai gražu. Jeigu mūsų daug, tai daug drąsiau smile.gif
Net nepastebėjau, kaip tie metai prabėgo, atrodo ką tik pirmą vaiką gimdžiau. Nesisaugom, bet ir nepastoju. Buvome užsiėmę vaisingų dienų skaičiavimu, tačiau niekaip neužkibo. Tada nusprendžiau, kad reikia atsipalaiduoti ir taip prabėgo beveik du metai - rezultatas nulinis. Paskutiniu metu ir ciklas pailgėjo savaite. Matyt jau tikrai viskas išsiderinę. Dar prieš 1,5 m. ovuliacija vyko, bet po Duphaston. O prieš kelis mėn ginė pasakė, kad jau turiu vieną vaiką, tai jeigu nesigaus, tai nesigaus. Ir atrodo nebloga ginė... Gal tai ir paskatino mano abejones ir nedrąsą.

Jei tik noras yra ir galimybė, nedelsk, kreipkis į kliniką. Lai tavo svajonė tampa įgyvendinta svajone, o ne prarasta svajone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 11 12, 10:41)
Jei tik noras yra ir galimybė, nedelsk, kreipkis į kliniką. Lai tavo svajonė tampa įgyvendinta svajone, o ne prarasta svajone  4u.gif

Ačiū 4u.gif Jau domiuosi, kur Vilniuje geriau eiti. Labai įvairios nuomonės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kankorėžiukas: 12 lapkričio 2014 - 09:45
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 12, 09:43)
Ačiū  4u.gif Jau domiuosi, kur Vilniuje geriau eiti. Labai įvairios nuomonės.

aš buvau pas Usonienę, tik šiek tiek kitais reikalais, bet kiek žinau, ji labai gera... bet brangu ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kankorėžiukas @ 2014 11 12, 10:43)
Ačiū  4u.gif Jau domiuosi, kur Vilniuje geriau eiti. Labai įvairios nuomonės.

Nu va, kaip šaunu, kai jau nuo žodžių ir minčių pereinama prie veiksmų thumbup.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 11 12, 11:15)
aš buvau pas Usonienę, tik šiek tiek kitais reikalais, bet kiek žinau, ji labai gera... bet brangu ten... ax.gif

Visur labai brangu, kainos panašios. Nebent neužtaikau kur pigiau. Gal pas kokią Žiobakienę nueiti?
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 11 10, 13:51)
Noriu paklausti iš tų, kas planavo pastoti arčiau 40 ar po  ax.gif  ar atlikote kokius nors tyrimus iš anksto?

Man 36, planuojam 9 menesi, dauguma tyrimu dariausi planavimo pradzioje. O jus jau laukiates ar dar planuojate ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 12 lapkričio 2014 - 18:23