Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 26, 12:01)
Aš įtariu, labai įtariu. Nes ir savijauta tokia, nors praktiškai šiandien tik 30 ciklo diena, pas mane jis svyruoja 27-30 dienų. Ir kažkoks tai neaiškus antra brūkšnys teste prieš kelias dienas buvo. 
O mano istorija tokia - rugsėjį mes su vyru galų gale po 10 metų nusprendėm pamėginti, kas bus tas, pavyks tai pavyks. Ir vat po pirmo karto kažkokie neaiškūs pojūčiai kamuoja. Šiaip tai ir džiaugiuos tyliai ir bijau. Ypač dėl amžiuas ir genetinių tyrimų. Pasiskaičiau, kad yra ankstyvas brangus kraujo tyrimas. Kažin ar jo pakanka ?
Bet aš čia labai labai užbėgu į priekį. Kol kas tik nuojauta, o ir šiaip dar visko gali būti.
Bet norisi su kažkuo pasidalinti, nes gyvai dar negaliu, tai nors virtualiai smile.gif

Labai suprantu jus 4u.gif
Manasis nėštumas prasidėjo po vieno vienintelio karto blush2.gif ax.gif Baimių irgi buvo visokių, bet galiausiai turiu džiugų laukimą. Laikykim kumščiukus dėl antros juostelės ryškumo, saugokit save 4u.gif O apie genetinius tyrimus daug rašoma čia, SM, temoje "Genetiniai tyrimai" - manau, ją jau skaitinėjot 4u.gif Nereikia bijoti, reikia tikėti 4u.gif Be abejo, reikia ir pasitikrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 26, 14:10)
Labai suprantu jus  4u.gif
Manasis nėštumas prasidėjo po vieno vienintelio karto  blush2.gif  ax.gif  Baimių irgi buvo visokių, bet galiausiai turiu džiugų laukimą. Laikykim kumščiukus dėl antros juostelės ryškumo, saugokit save  4u.gif  O apie genetinius tyrimus daug rašoma čia, SM, temoje "Genetiniai tyrimai" - manau, ją jau skaitinėjot  4u.gif Nereikia bijoti, reikia tikėti  4u.gif  Be abejo, reikia ir pasitikrinti  4u.gif

Ačiū už gerus žodžius.
Atsakyti
II juostelės.
Atsakyti
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 28, 11:23)
II juostelės.

Tylus sveikinimai, lengvo nesiojimo ir sveikateles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 28, 12:23)
II juostelės.

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš išsišiepiau turbūt ne mažiau už Jus blush2.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sėkmės, lengvo nešiojimo, pačių geriausių visų tyrimų ir nuostabaus rezultato Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 25, 19:17)
Kiekvienas savo amžių vertina iš savo varpinės. Prisimenu laukiu poliklinikoj kai buvau ~ 35 ir seselė registruoja besilaukiančią žavią moterį. Paskaičiavau greitai pagal gimimo metus, kad jai 40. Ir nusistebėjau labai ir galvojau, matai 40 ir dar laukiasi, bet dar ir atrodo neblogai ...
O vat dabar pati galvoju ateis tos mmm ar aplenks, nes tokių keistų požymių yra. Ir 39 jau.
O jūsų amžius antram vaikui puikus  4u.gif

ax.gif Ačiū 4u.gif

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū 4u.gif Šiandien buvau pas gydytoją, patvirtino nestuke.gif tik gimdos gleivinėje yra kiek kraujo. Kol kas panikos nekelt ir ramiai laukt spalio pabaigos, tada jei viskas gerai dar kartą žiūrės echoskopu. O beja, kai pasikundžiau, kad bijau dėl amžiaus, tai gydytoja man atšovė, kad gimdė vyresnė už mane. Net truputuką gėda pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 30, 21:37)
Ačiū ačiū  4u.gif Šiandien buvau pas gydytoją, patvirtino  nestuke.gif tik gimdos gleivinėje yra kiek kraujo. Kol kas panikos nekelt ir ramiai laukt spalio pabaigos, tada jei viskas gerai dar kartą žiūrės echoskopu. O beja, kai pasikundžiau, kad bijau dėl amžiaus, tai gydytoja man atšovė, kad gimdė vyresnė už mane. Net truputuką gėda pasidarė  blush2.gif

Nu kaip faina thumbup.gif drinks_cheers.gif
Nesinervinkit, tikėkimės, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mano atveju nėštumo pradžioje buvo taip - kai tik pažiūrėjo intravaginaliniu echoskopu (per vidų), taip ir sukraujavau abu kartus antroj dienoj, bet viskas OK, ten tik patepliojimas buvo.
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 04 spalio 2014 - 12:14
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 26, 12:01)
Aš įtariu, labai įtariu.

Ledinukų bateliai - sveikinu su II. 4u.gif O tuo pačiu labai smaldu paklaust ką vis tik jautėte - ar kokius simptomus, ar tiesiog viduje jautėte?
Atsakyti
Labas. Vos 7-10 dienų po ovuliacijos man pradėjo svaigti galva ir pilvo apačioje "kažkas" vyko. Be to aplink krūtų spenelius pastebėjau besiformuojančią rudą aureolę. Kas irgi buvo neįprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinukų bateliai: 04 spalio 2014 - 15:10