QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 26, 12:01)
Aš įtariu, labai įtariu. Nes ir savijauta tokia, nors praktiškai šiandien tik 30 ciklo diena, pas mane jis svyruoja 27-30 dienų. Ir kažkoks tai neaiškus antra brūkšnys teste prieš kelias dienas buvo.
O mano istorija tokia - rugsėjį mes su vyru galų gale po 10 metų nusprendėm pamėginti, kas bus tas, pavyks tai pavyks. Ir vat po pirmo karto kažkokie neaiškūs pojūčiai kamuoja. Šiaip tai ir džiaugiuos tyliai ir bijau. Ypač dėl amžiuas ir genetinių tyrimų. Pasiskaičiau, kad yra ankstyvas brangus kraujo tyrimas. Kažin ar jo pakanka ?
Bet aš čia labai labai užbėgu į priekį. Kol kas tik nuojauta, o ir šiaip dar visko gali būti.
Bet norisi su kažkuo pasidalinti, nes gyvai dar negaliu, tai nors virtualiai
O mano istorija tokia - rugsėjį mes su vyru galų gale po 10 metų nusprendėm pamėginti, kas bus tas, pavyks tai pavyks. Ir vat po pirmo karto kažkokie neaiškūs pojūčiai kamuoja. Šiaip tai ir džiaugiuos tyliai ir bijau. Ypač dėl amžiuas ir genetinių tyrimų. Pasiskaičiau, kad yra ankstyvas brangus kraujo tyrimas. Kažin ar jo pakanka ?
Bet aš čia labai labai užbėgu į priekį. Kol kas tik nuojauta, o ir šiaip dar visko gali būti.
Bet norisi su kažkuo pasidalinti, nes gyvai dar negaliu, tai nors virtualiai
Labai suprantu jus
Manasis nėštumas prasidėjo po vieno vienintelio karto Baimių irgi buvo visokių, bet galiausiai turiu džiugų laukimą. Laikykim kumščiukus dėl antros juostelės ryškumo, saugokit save O apie genetinius tyrimus daug rašoma čia, SM, temoje "Genetiniai tyrimai" - manau, ją jau skaitinėjot Nereikia bijoti, reikia tikėti Be abejo, reikia ir pasitikrinti