Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

Sveikos,
jau besilaukiančios ir dar tik planuojančios:)
Man 42 ir niekada gyvenime nejaučiau tokio noro turėti vaiką, kaip dabar sutikusi savo gyvenimo žmogų.
Folio rūgštį pradėjau gerti ir planuoju nėštumą. Jei Dievas duos, vadinas taip lemta, taip turi būti. Nesvarbu karjera, nesvarbu ką žmonės pasakys. Svarbu tik tas ateinantis stebuklėlis:)
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2014 09 18, 15:42)
Sveikos,
jau besilaukiančios ir dar tik planuojančios:)
Man 42 ir niekada gyvenime nejaučiau tokio noro turėti vaiką, kaip dabar sutikusi savo gyvenimo žmogų.
Folio rūgštį pradėjau gerti ir planuoju nėštumą. Jei Dievas duos, vadinas taip lemta, taip turi būti. Nesvarbu karjera, nesvarbu ką žmonės pasakys. Svarbu tik tas ateinantis stebuklėlis:)

4u.gif Sveikinimai, linkiu greitai pastoti, lengvai išnešioti ir susilaukti sveiko vaikiuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Žmonėm nereiks gyventi tavo gyvenimo ir auginti tavo vaikelio, taip kad nekreipk dėmesio į jų pasakymus, jei jie tau bus nemalonūs, o karjera - negi ją prarastum galutinai? Norėsi - sugebėszi suderinti arba po auginimo sugrįžti ax.gif Juk kažkaip visos mamos augina ir daugelis paskui dar karjerą plėtoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 18, 16:02)
4u.gif  Sveikinimai, linkiu greitai pastoti, lengvai išnešioti ir susilaukti sveiko vaikiuko  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Žmonėm nereiks gyventi tavo gyvenimo ir auginti tavo vaikelio, taip kad nekreipk dėmesio į jų pasakymus, jei jie tau bus nemalonūs, o karjera - negi ją prarastum galutinai? Norėsi - sugebėszi suderinti arba po auginimo sugrįžti  ax.gif  Juk kažkaip visos mamos augina ir daugelis paskui dar karjerą plėtoja  4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif dėl karjeros, tai susitvarkys viskas, gal tik ne iškarto:) Bet tai ir nesvarbu. Tiek metų atidaviau darbams, kad gal jau laikas ir savuoju gyvenimu susirūpinti:)
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2014 09 18, 16:06)
Ačiū už palaikymą  4u.gif  dėl karjeros, tai susitvarkys viskas, gal tik ne iškarto:) Bet tai ir nesvarbu. Tiek metų atidaviau darbams, kad gal jau laikas ir savuoju gyvenimu susirūpinti:)

Ko gero, kad laikas, jei savyje tą norą jaučiat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2014 09 18, 15:06)
Ačiū už palaikymą  4u.gif  dėl karjeros, tai susitvarkys viskas, gal tik ne iškarto:) Bet tai ir nesvarbu. Tiek metų atidaviau darbams, kad gal jau laikas ir savuoju gyvenimu susirūpinti:)

drinks_cheers.gif Lauksim gerų naujienų ax.gif

Atsakyti
Sveikos. Man už kelių mėnėsių 40 ir aš planuoju antrą. Pirmą gimdžiau 30 -ies. Anksčiau tiesiog nenorėjau, maniau užteks man ir vieno. Manau, jei moteris pastoja be vargo vyresniame amžiuje, tai jos kūnas jaunas. O motinystei per vėlu ko gero po 45. Aišku daug kas priklauso ir nuo mamos sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 24, 20:23)
Sveikos. Man už kelių mėnėsių 40 ir aš planuoju antrą. Pirmą gimdžiau 30 -ies.  Anksčiau tiesiog nenorėjau, maniau užteks man ir vieno. Manau, jei moteris pastoja be vargo vyresniame amžiuje, tai jos kūnas jaunas. O motinystei per vėlu ko gero po 45. Aišku daug kas priklauso ir nuo mamos sveikatos.

Sveika prisijungusi ir sveikinimai su gražiu planu 4u.gif
Aš irgi panašiai mąstau - juk kartais 28-ių moters kūnas senesnis, nei 40-ies, labai nuo daug faktorių tai priklauso... ax.gif Kai aš pastojusi nuėjau pas ginekologę ir ji mane pasveikino, sakau - ar aš ne per sena tam?... Ji man atšovė - jei pastojot, jūs jauna, o ne sena ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mok123 @ 2014 09 18, 16:06)

Sveikinu dėl šio sprendimo ir labai jus palaikau, nes jūsų situacija artima mano situacijai mirksiukas.gif Tik man šios pastangos pavasarį baigėsi persileidimu 7 sav., tačiau dabar vėl esu pilna noro ir jėgų bandyti dar kartą. Labai tikiuosi, kad pavyks tiek man, tiek jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inteja: 25 rugsėjo 2014 - 08:44
QUOTE(inteja @ 2014 09 25, 09:42)
Sveikinu dėl šio sprendimo ir labai jus palaikau, nes jūsų situacija artima mano situacijai mirksiukas.gif Tik man šios pastangos pavasarį baigėsi persileidimu 7 sav., tačiau dabar vėl esu pilna noro ir jėgų bandyti dar kartą. Labai tikiuosi, kad pavyks tiek man, tiek jums 4u.gif

Gaila dėl nesėkmės, bet labai džiugu, kad nenukabinat nosies ir esat vėl kupina noro ir planų thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2014 08 25, 22:33)
Na ką, jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif . Man bus 35. Tyliai dar tik  planuoju antrą vaikelį...kažkokios baimės kamuoja, bet čia turbūt visoms g.gif

Kiekvienas savo amžių vertina iš savo varpinės. Prisimenu laukiu poliklinikoj kai buvau ~ 35 ir seselė registruoja besilaukiančią žavią moterį. Paskaičiavau greitai pagal gimimo metus, kad jai 40. Ir nusistebėjau labai ir galvojau, matai 40 ir dar laukiasi, bet dar ir atrodo neblogai ...
O vat dabar pati galvoju ateis tos mmm ar aplenks, nes tokių keistų požymių yra. Ir 39 jau.
O jūsų amžius antram vaikui puikus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinukų bateliai: 25 rugsėjo 2014 - 19:19
QUOTE(Ledinukų bateliai @ 2014 09 25, 20:17)
Kiekvienas savo amžių vertina iš savo varpinės. Prisimenu laukiu poliklinikoj kai buvau ~ 35 ir seselė registruoja besilaukiančią žavią moterį. Paskaičiavau greitai pagal gimimo metus, kad jai 40. Ir nusistebėjau labai ir galvojau, matai 40 ir dar laukiasi, bet dar ir atrodo neblogai ...
O vat dabar pati galvoju ateis tos mmm ar aplenks, nes tokių keistų požymių yra. Ir 39 jau.
O jūsų amžius antram vaikui puikus  4u.gif

Na, tas vertinimas mumyse pačiuose kinta su amžiumi - kai man buvo 16-ka ir eidavau į šokius, tai tas, kurios ateidavo būdamos apie 25 m., vertindavom su draugėmis kaip beviltiškas senmerges, tikras senes doh.gif Kai pačiai buvo 25, tikrai nesijaučiau senė, jokiu būdu schmoll.gif Dabar, virš 40--ies, aš sau vis dar nesena lotuliukas.gif 4u.gif
Na, o iš Jūsų lauksim gerų naujienų blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš įtariu, labai įtariu. Nes ir savijauta tokia, nors praktiškai šiandien tik 30 ciklo diena, pas mane jis svyruoja 27-30 dienų. Ir kažkoks tai neaiškus antra brūkšnys teste prieš kelias dienas buvo.
O mano istorija tokia - rugsėjį mes su vyru galų gale po 10 metų nusprendėm pamėginti, kas bus tas, pavyks tai pavyks. Ir vat po pirmo karto kažkokie neaiškūs pojūčiai kamuoja. Šiaip tai ir džiaugiuos tyliai ir bijau. Ypač dėl amžiuas ir genetinių tyrimų. Pasiskaičiau, kad yra ankstyvas brangus kraujo tyrimas. Kažin ar jo pakanka ?
Bet aš čia labai labai užbėgu į priekį. Kol kas tik nuojauta, o ir šiaip dar visko gali būti.
Bet norisi su kažkuo pasidalinti, nes gyvai dar negaliu, tai nors virtualiai smile.gif
Atsakyti