Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Jollė @ 2014 08 28, 13:08)
Sonai traska ir 20 metu biggrin.gif  Va mano bendradarbei tik 22m., o skundu del sveikatos ojojoj kiek blink.gif  , bet esmej... jaunas zmogus skaitosi iki 45m berods 4u.gif
Taip kad pirmyn, per 10 metu susilauksit visos kruvos vaikuciu, laiko sociai, o ir daugiau judant su mazyliais, prasimankstins ir sonai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kada susilaukt vaiku cia kiekvieno asmeninis reikalas:) Mano nuomone idialus amzius 29 metu, bet cia man asmeniskai:) Bet as jau veluoju siektiek ax.gif
Kaip man buvo 20 metu niekaip negalejau isivaziduot saves mama,kaip 25 tas pats..Nebuvo jokio motinystes jausmo, o zvelgdama i drauges jaunas su vaikuciais jauciaus laiminga kad ju dar neturiu:)) Dabar kaip jau beveik 30 tas jausmas atsiranda ir manau dabar leliukui savo daug daugiau galeciau duot nei pries 5 metus:)
Nors nemanau ,kad 30 metu velyva motinyste:)) nes jauciuos jauna tikrai:))
manes mama susilauke 28 metu, pirmagimes:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minne777: 31 rugpjūčio 2014 - 17:17
QUOTE(minne777 @ 2014 08 31, 18:14)
Kada susilaukt vaiku cia kiekvieno asmeninis reikalas:) Mano nuomone idialus amzius 29 metu, bet cia man asmeniskai:) Bet as jau veluoju siektiek ax.gif
Kaip man buvo 20 metu niekaip negalejau isivaziduot saves mama,kaip 25  tas pats..Nebuvo jokio motinystes jausmo, o zvelgdama i drauges jaunas su vaikuciais jauciaus laiminga kad ju dar neturiu:)) Dabar kaip jau beveik 30 tas jausmas atsiranda ir manau dabar leliukui savo daug daugiau galeciau duot nei pries 5 metus:)
Nors nemanau ,kad 30 metu velyva motinyste:)) nes jauciuos jauna tikrai:))
manes mama susilauke 28 metu,  pirmagimes:)

Manau, kad esate teisi, sakydama, kad šiuo metu galėtumėt daugiau savo vaikui duoti, nei prieš 10 metų, nes, kaip pati sakote, jaučiate motinystės jausmą visiškai kitaip 4u.gif O 30 metų šiais laikais visiškai ne per vėlu, tai anksčiau buvo tokia nuostata gaji, kad jei iki 25-ių neištekėjo, tai skaityk, kad jau kaip ir beviltiška senmergė ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 08 31, 18:14)
Mano nuomone idialus amzius 29 metu, bet cia man asmeniskai:)

Kaip įdomiai tą amžių parinkote bigsmile.gif Kodėl ne 30, o 29? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 09 01, 08:39)
Kaip įdomiai tą amžių parinkote bigsmile.gif Kodėl ne 30, o 29? bigsmile.gif

Gal kad spėtų iki 30-ies? g.gif blush2.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguončikas: 01 rugsėjo 2014 - 08:39
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 01, 08:38)
Gal kad spėtų iki 30-ies?  g.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Taip biggrin.gif Bet nespesiu gaila ax.gif O siaip svarbiausia,kad ateitu toks didelis noras, man dabar jau atejo:)
Atsakyti
QUOTE(minne777 @ 2014 09 01, 12:35)
Taip biggrin.gif Bet nespesiu gaila ax.gif O siaip svarbiausia,kad ateitu toks didelis noras, man dabar jau atejo:)

Na, tai sveikinu su tuo noru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O spėt nebūtinai į tą vietą, kur "iki 30-ies", niekas nepasakys, kad vėliau jau bus blogesnė vieta ar laikas. ax.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Daugelyje tautų sakoma, kad vaikas - tai Dievo dovana, jis gimsta ne tada, kada tėvai nusprendžia kad jau laikas.. jei gimė, reiškia, kad gavai tą dovaną ir nesvarbu, kiek tau metų, juk tave vaikutis pasirinko, tau buvo lemta jį turėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 09 03, 12:45)
Daugelyje tautų sakoma, kad vaikas - tai Dievo dovana, jis gimsta ne tada, kada tėvai nusprendžia kad jau laikas.. jei gimė, reiškia, kad gavai tą dovaną ir nesvarbu, kiek tau metų, juk tave vaikutis pasirinko, tau buvo lemta jį turėti smile.gif

as tai nepritariu tokiam posakiui, grazus bet deja gyvenimas nevisada rozinis:) Vistiek lieku prie tos minties ,kad idialus amzius kada ateina didelis noras, ir kai gali vaikui jau kazka duoti,ne vien materialine prasme,bet ir dvasine:) ir amzius gal nesvarbus nes vieni jau 20 -ties gali duot kazka vaikui,kiti 40 ties gal tik smile.gif
stai ,kad ir vakar liudnas ivykis nuskambejas per zinias..Apie sumusta kudiki, ne visiems toli grazu vaikas yra dievo dovana, tikrai nemanau,kad tas vaikutis pasirinko pats ateiti i tokia seima.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 09 03, 13:45)

Gerą pavyzdį minne777 pateikė.
Dar vienas iš tokių labiau erzinančių yra "Davė Dievas dantis, duos ir duonos", labai dažnai mėgstamas sakyti, kai į pasaulį beldžiasi dar vienas (gausios)šeimos narys. Tai jau tikrai! Ar maža vaikų, gyvenančių pusbadžiu arba net ir badaujančių?
Taip kad posakis posakiu, o realybė, deja, dažnai yra kitokia.
Atsakyti
na aš tik norėjau pasakyti, kad vaikas yra iš Dievo, jo dovana.. o kaip tą dovaną įvertina viena ar kita šeima, tai jau matyt to vaiko likimas ir galbūt tos šeimos pasirinkimas.. na čia aukštos materijos. bet tose šalyse, kur tai suvokia žmonės, vaikų namų nėra, jau nekalbu apie jų žudymą.. gaila, kad pas mus tokių atvejų daug sad.gif
o šiaip aš čia prie jūsų, nes vaikelis irgi bus po 40-ies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 09 12, 11:58)

o  šiaip aš čia prie jūsų, nes vaikelis irgi bus po 40-ies  smile.gif

Sveikinimai, lengvo ir džiugaus nestuke.gif laikotarpio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti