QUOTE(XXXXXXX @ 2010 08 12, 22:43)
Savanaude mamyte, paklauskit savo suaugusių vaikučių kai jiems bus virš trisdešimt, kiek jiems skausmo atnešėt.(Aišku, jei iki tol dagyvensit) Vaikai nėra lėlės kad jais žaistumėt. Gamta taip jau sutvėrė - viskam savas metas.
Prajuokinai.
Neissiplesiu labai, nes laiko turiu kol mazylis miega
Trecia gimdziau 42 metu.
Mano pagrandukui jau 2 metai ir 5 menesiai.
Pirmagimei - 25 metai
Antrajai - 19 metu.
Man -44metai.
Lengvai vaiksciojau su treciuoju, lengvai ir pati gimdziau
Tikriausiai mane supo supratingi zmones, nes niekada jokio priekaisto ar pasiepimo issakyto i akis negirdejau.
Ka sneka uz akiu, tai cia jau ju paciu reikalas ir bedos.
Mano vyresnioji gyvena uzsienyje. Paskambinusi visada klausia, kaip brolis. Geriausios dovanos ir naujausios masinos-jam.
Vidurinioji siemet baige mokykla ir istojo i VU. Butent jos ir mazojo rysys yra nepakartojamas, nes atrodo, kad vienas jau suauges, o kitas kleckas, bet kaip jie bendrauja Jei susibara, tai is sirdies, tada sese broliui drebia-"tu i mano kambari neisi", jei supyksta brolis, tada jau jis jai -"as taves nemyliu", po keliu minuciu vienas kita glosto ir buciuoja
Turi jie ir savu zaidimu ir savu mazu paslapciu, sese kartais jam leidzia pazaisti su savo papuosalais, ko as netoleruoju.
Ka dar pasakyti, toms kurios abejoja ar verta gimdyti, atsakysiu, kad verta. Skeptikem, teigianciom, kad sena mama gali numirti it neuzauginti pagranduko, atsakysiu, kad esu palaidojusi ne viena artima zmogu mirusi jaunysteje ir palikusi vaikus.
O kaip su lopselio mamom, tai jos net nezino kiek tiksliai man metu. Kai vaiksciojau su treciu nescia, klausdavo, ar ne pirmagimis, taip kad tai tokia smulkmena.
O paciom jauniausiom ir kategoriskiausiom teigianciom, kad tokiu metu gimdyti yra beprotybe, atsakysiu, jog jus teisios, nes tokiu metu jau galima megautis visais gyvenimo suteiktais malonumais, o mes auginame vaikus.Bet...kiekvienam savo