Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Gabi* @ 2012 11 18, 20:00)
Kad esate brandi mama, sutinku, tik apie vėlyvą motinystę jums tikrai dar per anksti kalbėti. Nebent antrą planuotumėte dar po 10 metų.

drinks_cheers.gif
Ir as taippat pagalvojau. 4u.gif Dar planuoti ir planuoti ax.gif
Atsakyti
Nagi, merginos, esat tikros telepatės mirksiukas.gif . Iš tiesų dar vieno vaikiuko norėtųsi ne anksčiau kaip po 6- 7 metų. Esam nusprendę, kad mažių pati auginsiu iki 3 metų, o kai vaikinas išžygiuos įdarželį, nors porai metų grįšiu į darbą, nes mėgstu tai, ką darau, ir nenoriu pernelyg nutolti (beje, dirbu taip pat su vaikais). Taigi jei viskas taip ir vyks, su antru būsiu jau vėlyva mama. Smagu čia paskaityt, kad tikrai nemažai žmonių randa pliusų, kai vaikiuko susilaukia nebe 20 metų, įkvepia. Ir visoms planuojančioms, nesvarbu, pirmą ar ketvirtą mažylį, linkiu tik sėkmės, tegu tie gandrai ne šiltuos kraštuos pasturgalius šildo, o su brangiais ryšulėliais pas jus lekia 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2012 11 19, 13:54)
Smagu čia paskaityt, kad tikrai nemažai žmonių randa pliusų, kai vaikiuko susilaukia nebe 20 metų, įkvepia. Ir visoms planuojančioms, nesvarbu, pirmą ar ketvirtą mažylį, linkiu tik sėkmės, tegu tie gandrai ne šiltuos kraštuos pasturgalius šildo, o su brangiais ryšulėliais pas jus lekia 4u.gif .

Oi kaip gražiai čia parašei 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tokia "kraštutinė" mamytė. Pirmą pagimdžiau devyniolikos. Dabar man 35 ir dirbti atsibodus planuoju dar du turėti smile.gif Nemanau, kad esu sena motinystei.
Atsakyti
Aš mamytė su patyrimu - pradėjau nuo 19 m. ir periodiškai kas 5-6 metai gandrų sulaukiu.... kadangi mažyliui jau tuoj bus 6, tai vel planuojam susitikimą (jau ketvirtą) su gandrais thumbup.gif
Atsakyti
O nuo keliu m jau skaitosi velyva motinyste?
Atsakyti
Man asmeniškai vėlyva tuomet, kaip pirmagimio susilaukiama jau po 35 m.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 11, 12:47)

Sutinku, ir net sakyciau teisingiausia arciau 40m.-45 m. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2013 01 11, 12:47)

O jei ne pirmagimio? g.gif Jei ankstesni vaikai (vaikas) jau ugteleje? g.gif
Atsakyti
Mano a.a.močiutė pirmą vaiką pagimdė 20, paskutinį 40. Tame tarpe iš viso gimė 8 vaikai. Pati numirė labai garbaus amžiaus virš 90 metų. Taigi, vėlyva motinystė ne tik šių dienų reiškinys smile.gif
Atsakyti
Pirmo vaiko susilaukiau 34 metų, dabar laukiuosi antro, tai kai gimdysiu bus 38 metai. Truputį gąsdina tie 38, bet ką jau darysi, taip mano tas gyvenimėlis susiklostė, nors jaunystėje planavau kitaip. Manau, mano motinystė yra vėlyva. Jei būtų taip, kaip aš norėjau, būčiau gimdžiusi 28-30 metų, bet ne vėliau.
Iš kitos pusės- tiek ankstyva motinystė, tiek vėlyva- turi savo ir pliusų, ir minusų.
Atsakyti
QUOTE(Vilibor @ 2013 09 20, 11:45)
Pirmo vaiko susilaukiau 34 metų, dabar laukiuosi antro, tai kai gimdysiu bus 38 metai. Truputį gąsdina tie 38, bet ką jau darysi, taip mano tas gyvenimėlis susiklostė, nors jaunystėje planavau kitaip. Manau, mano motinystė yra vėlyva. Jei būtų taip, kaip aš norėjau, būčiau gimdžiusi 28-30 metų, bet ne vėliau.
Iš kitos pusės- tiek ankstyva motinystė, tiek vėlyva- turi savo ir pliusų, ir minusų.

Vilibor,

jei nepaslaptis - per kiek laiko pastojote su pirmu? Man 35 ir pradejom planuot pirmaji, bet neatsikratau baimes, kad bus sunku su pastojimu sulaukus tiek metu. Uz poros savaiciu pas gydytoja, gal jisai paprotins verysad.gif
Atsakyti