QUOTE(Doremina @ 2012 11 17, 23:53)
Kai buvau labai jauna, susiplanavau, kad įgysiu diplomą, truputį padirbėsiu, o tada atsiras JIS, mudu susituoksim, iki 27 metų pasigimdysim berniuką ir mergytę, o tada ilgai ir laimingai gyvensim. Tik nesijuokit smarkiai, tikrai jauna buvau. Pirmą plano dalį pasisekė įvykdyt su kaupu, o va pono skirtojo ilgai nesutikau

.
Aš irgi labai panašiai mąsčiau

Įsivaizdavau, kad 25 metų ištekėsiu, pirmo vaiko susilauksiu 27, o 31 metų jau turėsiu tris vaikučius

40 metų būsiu sėkmingą karjerą padariusi laiminga trijų paaugusių vaikučių mama, o ne svajosiu apie antrą
QUOTE(Doremina @ 2012 11 17, 23:53)
Taigi dabar esu brandi mama, nes sūnutis gimė, kai man suėjo 33. Nežinau, kokia būčiau mama prieš dešimt metų, bet dabar, tokio amžiaus, motinystė veža!
Kad esate brandi mama, sutinku, tik apie vėlyvą motinystę jums tikrai dar per anksti kalbėti. Nebent antrą planuotumėte dar po 10 metų. Labai pritariu, kad lėliukas, kokiu metu jis beateitų, jei yra laukiamas, yra laiku. Tiek dvidešimtmetės, tiek keturiasdešimtmetės gali būti ir puikios, energingos, atsakingos mamos, ir atvirkščiai.