QUOTE(Amūra @ 2012 07 13, 11:23)
Turiu galvoje kad ne pagal metus jaunai atrodau
ta jūsų žodi '' sena '' supratau, kad turit galvoje vizualu vaizda. Tai jau del to galiu būti rami, kad manęs kas nenulinčiuos..
o apie save galiu pasakyt, kad su metais subrendau ir igijau daug kantrybės ko anksčiau man labai trūko, ir jei prieš kelis metus būčiau turėjus vaikų tai būtų vargšas vaikas.. tiesiog negalėjau pakęst jų keliamo triukšmo, netvarkos ir t.t
nemanau, kad po 10 metų pavirsiu i sena boba, su tokiom pat nusigyvenusiom pažiūrom.. mano mamai virš 50 bet ji tiek vizualiai tiek vidumi yra labai jaunatviška, ir kartu su ja neretai išlėkdavom pasilinksmint..
mes dabar kalbam ne apie 50-metes, jūs sakot kad 40-metės jau turi būt užauginusios ir išleidusios vaikus i gyvenima..
o aš manau, kad iki 40 galima drasiai gimdyt, moterys tokių metų dar jaunos, gražios ir motinystė tik dar labiau jas puošia..
pati darot ta pati kam ir prieštaraujat, tai kam čia skleisti savo negatyva..
kada moteris pasirengusi turėti vaikų tada ir turi, ir čia nėra jokių taisyklių..
Vistiek nesuprantu prie ko cia grozis, jaunai atrodymas ir vaiku darymas?
As su savo sunum apskritai kaip su broliu jaunesniu einu, tai ka? Mano mamai 55 ji labai gerai atrodo ir yra labai jaunatviska bet tai dar nereiskia kad jai galima vaiktus gimdyti ir auginti ir dabar.
Pagimdziau sunu budama 21 metu, ir buvau visiskai atsidavusi mama. Pirma karta palikau suneli savo mamai, kai jam buvo 6 men, ir mes ejome i draugu vestuves. Viskas. Manes neerzino nei jo keliamas triuksmas nei dar kazkas.
Ir kokia negatyva as skleidziu?
Kad pasakiau, jog mane baugina velyva motinyste.?
Taigi mane ji baugina, ar as liepiu visoms negimdyti vaiku kurioms yra daugiau nei 35m?
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2012 07 13, 11:22)
Pritariu. Beje, mano 30-metis veidas irgi dar nėra išbrozdintas raukšlių, o ant kūno nepriaugo nė centimetro lašinio. Bet tas atrodymas man rūpi mažiausiai. Aš suvokiu, kad jeigu pagimdysiu 40-ies, tai man einant į pensiją, mano vaikas dar studijuos, ir jam bus reikalinga tėvų pagalba. O tėvai jau turės vieną-kitą sveikatos bėdą, pajamos tikrai jau nebeaugs ir nežinia, kokios dar problemos gali užklupti vyresniame amžiuje.
Norėčiau vaikus tvirtai "išleisti į pasaulį", kol abu su vyru esame darbingi, sveiki ir sveiko proto. Žinoma, gali ir 20-mečiai pradėti patys savimi rūpintis, bet aš esu labai dėkinga savo tėvams, kad man neteko patirti dvigubo gyvenimo, kai pusę paros dirbi, kitą pusę - studijuoji, kai anksti patiri pervargimą, negali pasišvęsti mokslams ir tobulėjimui, vietoje to turi lenkti nugarą...
Man tėvų pareiga vaikams nesibaigia ties vaikų pilnametyste. Todėl svarbu ne tik galėti pagimdyti, bet ir galėti užauginti iki tokio amžiaus, kai jie pagalbos poreikio nejaus.
auksiniai zodziai