QUOTE(Daiva 100 @ 2010 08 01, 17:39)
Sveiki. Kaip buvau zadejusi, papasakosiu apie savo velyva motinyste. Kai pastojau buvo 37m. Gyd. neklause ar gimdysiu, nes is mano veido matesi, kad apie aborta kalbos nera. Kadangi ,,toks amzius,, dave issitirti pas genetika.Nejau. Po to UV paskaiciavo kad galva , liemuo ir kojytes pagal vaisiaus savaites neatitinka. Galva maza, kojos dideles ar priesingai. Bet nuramino, ,juk per nestuma dirbau, tad nieko tokio!!! Idomu,kaip nedirbti iki dekreto(neoficialiai zinau). Pamate, kad placenta pirmeige(o tai pavojinga vaisiaus ir moters gyvybei) ir dar ,,toks amzius,, , tai nespejus atsitoketi stovejau koridoriuje su siuntimu i klinikas. Ten viska paneige, nusistebejo is to ,,toks amzius,, . Artejo paskutinis menuo. Gydytoja klausia , pas ka gimdysiu, sakau dar nezinau. O ji sako ,,toks amzius,, , tarkites del Cezario. Pagimdziau per 1,5val. pati, matyt del ,,tokio amziaus,,. Klinikose tikrai nesijauciau 60-mete, palatoje gulejo moteris 1m.jaunesne. Nesigirsiu,bet del smulkaus sudejimo man tiek m. niekas neduoda, tik sunervina, kai vadina mergaite gatveje(siaip turiu neblogas pareigas, tad reikia ir atrodyti ne mergaitiskai). Siuo metu nesijauciu,, sena,, mama, kai dukrai bus 25m., kazin ar pagal dabartinius istatymus busiu pensininke, manau, kad dar ir anuku negalesiu del darbo priziureti. Tik, kad sveikata leistu, o susergama ir ankstyvame amziuje. Tad as iziuriu daugiau privalumu nei trukumu- tampi pakantesne, ramesne, geresni finansai, tik beda, kad labiau ispopulini. Gimdykime, kol galime ir neziurekime aplinkiniu neigiamos nuomones , o gal pavydo. Bukim, teveliai, laimingi ir nesigedinkime savo velyvu atzalu (o kiek tokiu zinau,kad vaikas ,,geda,,)
Uzuojauta, reikejo eiti pas kita daktare, nes si ryskiai per sena buvo su gimdyvem dirbti
O genetinius tyrimus apmoka ligoniu kasos (nuo 35 metu), nematau cia nieko blogo , nors pati prisinervinau be reikalo per juos (rode 2 proc. apsigimimo tikimybes)