Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Jollė @ 2012 01 17, 12:34)
Na taip jau yra, mes visi apie savo poelgius ir sprendimus manome jog tai tiesiog tobuliausias pasirinkimas smile.gif , kiekvienam sava gyvenimo filosofija... svarbiausia,  manau - nesivaikyti aklai stereotipu, o daryti tai, kas is tiesu tuo metu tau labiausiai priimtina 4u.gif

Tikrai taip, jei neesi pasiruošus gimdyt 25 metų, tai ir nereikia. Aš pati noriu vaikučių senokai, nuo kokių 24 metų, bet norėjau susitvarkyt gyvenimą iš pradžių, ir va galų gale nusprendėm susituokti, nes jau norim nestuke.gif ir ką, po vestuvių jau daugiau nei pusę metų praėjo, o aš jau buvau pastojus 2 kartus, ir vis dar nesilaukiu leliuko verysad.gif taigi laikas vėl eina eina, ir aišku, mes toliau stengiamės, ieškom bėdų, bet norim kaip nors, nors buvau įsitikinus seniau, kad va ims užkibs kada noriu ir bus - deja gyvenimas pamokė. Matyt bus kai bus jam laikas, aišku norisi kuo greičiau, norisi, kol dar jauna, iki 30 bent vieną turėt (man tuoj 27), bet norai nieko nereiškia. Reikia tikėits, melstis Dievulio, kad duotų..todėl kai duos tada bus geriausias laikas. O pliusų turi tiek vėlyva tiek anktyva motinystė, bet aš labiau už brandžia motinystę - protiškai, emociškai brandžia - kai esi tam pasiruošus, nepaisant kiek tau metų.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 13:15)
pusę metų praėjo, o aš jau buvau pastojus 2 kartus, ir vis dar nesilaukiu leliuko  verysad.gif  taigi laikas vėl eina eina, ir aišku, mes toliau stengiamės, ieškom bėdų, bet norim kaip nors, nors buvau įsitikinus seniau, kad va ims užkibs kada noriu ir bus - deja gyvenimas pamokė
Majaj, tu dar labai jauna ir pastojimui turi marias laiko, jeigu nera skirta susilaukt vaiku, yra kazkokiu reprodukcijos problemu, tai gali bandyt kad ir nuo 18 m., bet nepavyks. Taip kad, svarbiausia, nebuk isitempus, nes zinau, jog tokiais atvejais prisigalvoji ivairiausiu kaltinimu, o is tos didejancios baimes ir itampos, dar labiau nepavyksta nestuke.gif Medicina dabar toli pazengus ir tikrai jums pades 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2012 01 17, 14:09)
Majaj, tu dar labai jauna ir pastojimui turi marias laiko, jeigu nera skirta susilaukt vaiku, yra kazkokiu reprodukcijos problemu, tai gali bandyt kad ir nuo 18 m., bet nepavyks. Taip kad, svarbiausia, nebuk isitempus, nes zinau, jog tokiais atvejais prisigalvoji ivairiausiu kaltinimu, o is tos didejancios baimes ir itampos, dar labiau nepavyksta nestuke.gif Medicina dabar toli pazengus ir tikrai jums pades 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai jauna yra 18metų, ne 27 biggrin.gif bet pilnai suprantu, kad 40metei atrodo 27 vaje kiek nedaug. Na bet mano atveju taip, aš laiko dar turiu, nors kartu ir nebėra ko laukti, aš visada maniau, kad jauni tėvai geriau nei vyresni, tai tik dėl to norisi kuo greičiau, bet jau supratau, kad čia ne man spręsti smile.gif gyveni ir mokais.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 14:12)
gyveni ir mokais.
Yra kaip yra, svarbiausia ziuret i prieki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 17 sausio 2012 - 13:40
Manau, labai vėlai lauktis ne pats geriausias variantas, žinoma, visaip susiklosto gyvenime. Apie 30, nuo 25-erių pats tas smile.gif
Atsakyti
Kas laikoma velyva motinyste? Mano pirmas vaikutis gime kai man buvo 38. Jokiu rimtesniu problemu nebuvo nei nestumo metu, nei po gimdymo. Ir "sukonstravome" maziu per menesi. Viskas labiau priklauso nuo mamos sveikatos bukles, ne nuo amziaus.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 03 08, 15:04)
Kas laikoma velyva motinyste? Mano pirmas vaikutis gime kai man buvo 38. Jokiu rimtesniu problemu nebuvo nei nestumo metu, nei po gimdymo. Ir "sukonstravome" maziu per menesi. Viskas labiau priklauso nuo mamos sveikatos bukles, ne nuo amziaus.

Kaip fain skaityti tokias žinutes. smile.gif Man 36, planuojam pirmąjį.
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2012 03 08, 17:02)
Kaip fain skaityti tokias žinutes. smile.gif  Man 36, planuojam pirmąjį.

Drasiai planuokit smile.gif Tikrai ne per velu smile.gif
Atsakyti

Jei ne paslaptis, kiek būsimam tėčiui metų ?
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 13:15)
Tikrai taip, jei neesi pasiruošus gimdyt 25 metų, tai ir nereikia. Aš pati noriu vaikučių senokai, nuo kokių 24 metų, bet norėjau susitvarkyt gyvenimą iš pradžių, ir va galų gale nusprendėm susituokti, nes jau norim  nestuke.gif ir ką, po vestuvių jau daugiau nei pusę metų praėjo, o aš jau buvau pastojus 2 kartus, ir vis dar nesilaukiu leliuko  verysad.gif  taigi laikas vėl eina eina, ir aišku, mes toliau stengiamės, ieškom bėdų, bet norim kaip nors, nors buvau įsitikinus seniau, kad va ims užkibs kada noriu ir bus - deja gyvenimas pamokė. Matyt bus kai bus jam laikas, aišku norisi kuo greičiau, norisi, kol dar jauna, iki 30 bent vieną turėt (man tuoj 27), bet norai nieko nereiškia. Reikia tikėits, melstis Dievulio, kad duotų..todėl kai duos tada bus geriausias laikas. O pliusų turi tiek vėlyva tiek anktyva motinystė, bet aš labiau už brandžia motinystę - protiškai, emociškai brandžia - kai esi tam pasiruošus, nepaisant kiek tau metų.

Majaj, aš po tokių kalbų visiška senutė jaučiuosi su savo 29 metais už pečių pragyventais. lotuliukas.gif

Jeigu jau iki 30 save imsime laikyti senomis, kur dėsimės sulaukusios 50-ies? mirksiukas.gif Viskas bus gerai, amžius ~30 yra puikus.

Ir, kaip teisingai pažymėta, ne biologinis amžius svarbiausia.
Atsakyti

thumbup.gif Man tiek pat, planuojam antra. Labai linkiu tau ir sau nestuke.gif
Atsakyti
Rašiau aukščiau apie savo baimes dėl vėlyvos motinystės... Bet nusprendėm. Bandysim. Praėjo metai ir aš pastojau, tačiau nesėkmingai. Praėjo dar du mėnesiai ir...jau pasidariau tris nėštumo testus - ir visi TEIGIAMI bigsmile.gif Bet tai, kolkas, -žinau tik aš... Bijau džiaugtis, bijau vėl prarasti savo mažą žirniuką. Pamačiau taip lauktas dvi juosteles - ir išsigandau verysad.gif Pati savęs nebesuprantu...
Atsakyti