Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Kaira @ 2011 07 18, 10:31)
Aš tai lyg ir nesusilaukiau komentarų dėl vėlyvokos motinystės, gimdžiau trečią 35 m. Bet vis kvirba mintelė apie ketvirtą vaikiuką, pirmosios abi jau didelės, tai būtų du maži kaip antra serija  bigsmile.gif Tačiau bijau aplinkinių reakcijos net ne dėl amžiaus, nors be abejo dauguma nesupratingai žiūrėtų, nes jau ne už kalnų 40 metų, bijau, kad laikys kažkokia asocialia, kuri be sustojimo veisiasi, manys, kad esu be atsakomybės, juk kaip šiais laikais tiek vaikų išlaikyt, tuo labiau, kad ir mano darbas baisiai eilinis ir mažai apmokamas sad.gif Mažų mažiausiai palaikys beprote  verysad.gif

O as visiskai nebijau aplinkiniu reakcijos ar komentaru, netgi galeciau akcentuoti savo amziu, budama brandi nestuke nestuke.gif
Pirmaja pasigimdziau beveik 34, o dabar ne uz kalnu 37, tai tikiuosi iki 40-ies antro sulaukti, tik kad nelabai sekasi, bet jautis imamas uz ragu smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif KAIRA

Mano pasvarstymai laaabai panašūs...

Gal buriamės į "norinčių ketvirto" būrelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saraja: 21 liepos 2011 - 09:26
QUOTE(saraja @ 2011 07 21, 11:25)
thumbup.gif  KAIRA
Mano pasvarstymai laaabai panašūs...
Gal buriamės į "norinčių ketvirto" būrelį  mirksiukas.gif

Jau yra tokia temukė planuojančių pašnekesiuose-prašom jungtis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

aš pirmąjį pagimdžiau vos 17 m sulaukus, o antrą 34 metelių smile.gif ir galvojam dar apie trečią, tik va mastau ar ne per vėlu jau bus, dabar jau 36 suėjo, gal sakau jau eiti į pensiją ir nesukt galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 07 31, 16:54)
Sveikos

aš pirmąjį pagimdžiau vos 17 m sulaukus, o antrą 34 metelių smile.gif  ir galvojam dar apie trečią, tik va mastau ar ne per vėlu jau bus, dabar jau 36 suėjo, gal sakau jau eiti į pensiją ir nesukt galvos  g.gif

I pensija nuo 36? Nejuokaukit taip ziauriai!
Atsakyti
Aga, man irgi tiek pat, bet dar viskas prieš akis, nededu taško net ketvirtam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 31 liepos 2011 - 19:39
kaip dievulis duos arba duoda taip gerai smile.gif
Atsakyti
Visada buvau tos nuomones, kad gimdyti vaikus - tai tik iki 30. Bet paciai gyvenimas taip susikloste, kad priverte elgtis ne pagal savasias nuostatas - man 39 ir tik dabar planuojam pirmagimi doh.gif Tai va, niekada nereikia kategoriskai kazko issizadeti. Nespjauk i sulini, nes gali tekt is jo atsigerti mirksiukas.gif

Jei mums pasiseks su velyvu pirmagimiu - dziaugsimes. Jei ne - nieko tokio. Vadinasi, neskirta, gyvensim kaip gyvene.
Atsakyti
QUOTE(Beruza @ 2012 01 03, 16:40)
Visada buvau tos nuomones, kad gimdyti vaikus - tai tik iki 30. Bet paciai gyvenimas taip susikloste, kad priverte elgtis ne pagal savasias nuostatas - man 39 ir tik dabar planuojam pirmagimi doh.gif Tai va, niekada nereikia kategoriskai kazko issizadeti. Nespjauk i sulini, nes gali tekt is jo atsigerti  mirksiukas.gif

Jei mums pasiseks su velyvu pirmagimiu - dziaugsimes. Jei ne - nieko tokio. Vadinasi, neskirta, gyvensim kaip gyvene.

Labai teisingas ir išprusęs požiūris į gyvenimo subtilybes. Jums tikrai pasiseks 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau gimdyti niekada neveliau, o siuo metu kuo toliau tuo labiau populiareja vyresnes mamos! tongue.gif
Atsakyti
O as nieko gero nematau velyvoj motinystej.... max iki 35m.
Pati susilaukiau savo mazyliu 25m. ir galvoju, pats optimaliausias laikas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(twins090611 @ 2012 01 16, 01:08)
O as nieko gero nematau velyvoj motinystej.... max iki 35m.
Pati susilaukiau savo mazyliu 25m. ir galvoju, pats optimaliausias laikas. smile.gif
Na taip jau yra, mes visi apie savo poelgius ir sprendimus manome jog tai tiesiog tobuliausias pasirinkimas smile.gif , kiekvienam sava gyvenimo filosofija... svarbiausia, manau - nesivaikyti aklai stereotipu, o daryti tai, kas is tiesu tuo metu tau labiausiai priimtina 4u.gif
Atsakyti