Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Laimiečka @ 2011 07 11, 16:17)
Man 32, planuojam pirmagimį  ax.gif  Nesuku sau galvos, kad būsiu "sena" mama. Negi jei jau "nespėjai" iki kokių 25-erių, vėliau net neverta bandyt? Baisi nesąmonė.... Tiesiog gyvenimas taip susiklostė ir aš dabar labai labai laukiu  nestuke.gif  rolleyes.gif

Koks cia dar amzius, 32 metai - idealus amzius vaikams pradeti! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 12 liepos 2011 - 09:35
Sveikinu visas ,,vėlyvas '' mamytes.Šaunuolės 4u.gif .Pati pagimdžiau savo vienintelį sūnelį būdama 32[MB 37].Linkiu visoms sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 07 12, 09:34)
Koks cia dar  amzius, 32 metai - idealus amzius vaikams pradeti!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui smile.gif Ir aš taip manau, bet smagu girdėti rolleyes.gif
Atsakyti
Wow, paskaiciau tema ir likau apakus blink.gif "30-32-34" cia "velyva motinyste"? blink.gif Galvojau apie 45+ bus kalbama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 13, 00:05)
Wow, paskaiciau tema ir likau apakus  blink.gif "30-32-34" cia "velyva motinyste"?  blink.gif Galvojau apie 45+ bus kalbama  unsure.gif

Na, bent jau Lietuvoj, tai laikoma velyva motinyste doh.gif Uzsienyje - tikrai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 13, 01:05)
Wow, paskaiciau tema ir likau apakus  blink.gif "30-32-34" cia "velyva motinyste"?  blink.gif Galvojau apie 45+ bus kalbama  unsure.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mane amžius jaudina tik dėl vieno dalyko - nes visi gąsdina, kad vyresnių vaisingumas silpnesnis, ir mažiau šansų pastoti natūraliai. Ar tai tiesa, ar tai mitas?

(pridėta) - turiu omeny pirmojo nėštumo laukimą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasakrita: 16 liepos 2011 - 08:39
QUOTE(Rasakrita @ 2011 07 16, 10:36)
Mane amžius jaudina tik dėl vieno dalyko - nes visi gąsdina, kad vyresnių vaisingumas silpnesnis, ir mažiau šansų pastoti natūraliai. Ar tai tiesa, ar tai mitas?

(pridėta) -  turiu omeny pirmojo nėštumo laukimą.  g.gif

Tas tiesa-vyresnėms gali kilt sunkumų su pastojimu,o dar tai,kad nuo 35m jau gerokai padidėja rizika ir nesveiko vaikelio susilaukt...

Na,bet šiuolaikinė medicina galinga-ir pastot "padeda",ir ligas visokias "nuspėja" dar negimusiam,ir gydo dar įsčiose 4u.gif

O vėlyva motinystė gera tuo,kad daugiau kantrybės,daugiau gyvenimiškos patirties,mažiau "vėjo" galvoje,pagrindas po kojomis,žinojimas,ko iš gyvenimo nori ir ką gali duot vaikams...

Man lengviau augint vaiką dabar nei prieš 10m rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasakrita @ 2011 07 16, 09:36)

(pridėta) -  turiu omeny pirmojo nėštumo laukimą.  g.gif

Pasiskaityk nesulaukianciu gandro skyrelyje kiek merginu +/-25 bando pastoti. Labai daug tokiu yra kurios turi problemu ir nepastoja jaunutes. Taip pat pakanka vyresniu mamyciu, kurios be problemu apnesteja virs 35. Viskas organizme leteja panasiai nuo tokio amziaus, aisku ir kiausides kazkiek prasciau dirbs, bet tai ne kliutis norin susilaukti mazyliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saraja @ 2011 07 16, 10:55)
Man lengviau augint vaiką dabar nei prieš 10m rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Tik mano atveju po 12 metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2011 07 12, 11:02)
Dėkui  smile.gif Ir aš taip manau, bet smagu girdėti  rolleyes.gif

o mano drauge gimde 30 ir sake ji buvo itraukta i rizikos grube, bet tai buvo pries 9 metus. manau nuo daug ko priklauso cia..
Atsakyti
QUOTE(Neklauzada @ 2011 07 17, 17:57)
o mano drauge gimde 30 ir sake ji buvo itraukta i rizikos grube, bet tai buvo pries 9 metus. manau nuo daug ko priklauso cia..

tikrai nei del metu schmoll.gif gal jos gimineje kazkokiu ligu yra, ar jos pacios sveikata ne kas... Pagaliau po gydyto nevaisingumo jau nestumas skaitomas rizikingu, o del amziaus tiek, kad genetinius tyrimus nemokamai padaro, daugiau jokio rizikingumo nelaiko vyresnei nestukei 4u.gif
Atsakyti
Aš tai lyg ir nesusilaukiau komentarų dėl vėlyvokos motinystės, gimdžiau trečią 35 m. Bet vis kvirba mintelė apie ketvirtą vaikiuką, pirmosios abi jau didelės, tai būtų du maži kaip antra serija bigsmile.gif Tačiau bijau aplinkinių reakcijos net ne dėl amžiaus, nors be abejo dauguma nesupratingai žiūrėtų, nes jau ne už kalnų 40 metų, bijau, kad laikys kažkokia asocialia, kuri be sustojimo veisiasi, manys, kad esu be atsakomybės, juk kaip šiais laikais tiek vaikų išlaikyt, tuo labiau, kad ir mano darbas baisiai eilinis ir mažai apmokamas sad.gif Mažų mažiausiai palaikys beprote verysad.gif
Atsakyti