Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

Man 35 metai ir laukiuosi pirmagimio wub.gif nestumas nepaprastai lengvas biggrin.gif ,turiu tiieeek jegu biggrin.gif gyvenu USA,tai 35- CIA nera velyva motinyste 4u.gif finansiskai labai tvirtai dabar stojam ant koju,del to jaudintis ner del ko,kad reiks lekt I darba,ar ko maziui negalesiu ipirkti ax.gif tad tik pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš gimdyčiau, kad ir 50 ties, bet, kai yra problemų su pastojimu, dėja, turi kažką aukoti vardan nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad buvo sukurta tokia tema. Perskaicius Jusu mintis, nusiraminau, kad dar turiu laiko ir galiu skirti daugiau jo studiju baigimui. Dekui visoms uz pasidalinimus smile.gif
Atsakyti
as laaaabai dar noriu dukrytes wub.gif kokiu 40metu sulaukti,o kaip jos daromos gal kuri zino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 06 29, 15:18)
as laaaabai dar noriu dukrytes wub.gif  kokiu 40metu sulaukti,o kaip jos daromos gal kuri zino biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik as sunaus noreciau.

As ir panasiu minciu turiu... Bet, viskas priklausys nuo aplinkybiu biggrin.gif
Atsakyti
tai va tai va kai dabar visos pasalpos nuema,tai nezinai kuo tiketis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 06 29, 14:18)
as laaaabai dar noriu dukrytes wub.gif  kokiu 40metu sulaukti,o kaip jos daromos gal kuri zino biggrin.gif

aš irgi noriu dukrytės,bet įtariu kad sunkiai čia bus su ja doh.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu dukrytės blush-anim-cl.gif blush2.gif
Atsakyti
Puiki tema. Skaitau ir džiaugiuosi, kad turiu daug bendraminčių. Mudu su vyru esam šiek tiek virš trisdešimt trijų. Susituokėm neseniai. Dabar dedam daug pastangų pirmagimio kūryboje. Nor patys nesijaučiame ''senukais''; deja, dėl amžiaus mus labiausiai gąsdina aplinkiniai. Bet, kaip ir kelios iš jūsų čia jau sakėte, ir man taip atrodo, kad tie kas baiminasi mūsų neva ''vėlyvo'' amžiaus gimdymui ir auklėjimui, tie patys yra pasenę. Jei ne amžiumi, tai morališkai atgyvenę. smile.gif Nes, bendrai pažiūrėjus į tendencijas (statistinių duomenų neturiu, bet paskaičius informacijos galima pasidaryti išvadas) - tai labiau išsivysčiusiose, kultūriškai ir ekonomiškai pažangiose šalyse, gimdo vis vyresnės moterys. Ir vargu ar ten išsigimimų procentas didesnis. Todėl nereikia nurašinėti brandžių žmonių! biggrin.gif O leliukais tegul vienodai džiaugiasi ir labai jaunos ir vyresnės mamos. Svarbu, kad jos pačios būtų atsakingos, protingos ir mylinčios. smile.gif

Atsakyti
+ toks kad moteris jau buna pakankamai subrendus(nors ne visada nuo metu priklauso)
-kad vaikui gal kiek sunkiau kai mama tokiu metu,ipac jei poziuris skiriasis yra nesiuolaikiska ir pan.
Atsakyti
Man 32, planuojam pirmagimį ax.gif Nesuku sau galvos, kad būsiu "sena" mama. Negi jei jau "nespėjai" iki kokių 25-erių, vėliau net neverta bandyt? Baisi nesąmonė.... Tiesiog gyvenimas taip susiklostė ir aš dabar labai labai laukiu nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Brandi motinystė thumbup.gif

Iki 40m dar norėčiau vieno vaikelio ax.gif
Atsakyti