QUOTE(Lapelokė @ 2011 05 04, 15:57)
Tat moterukai - jei tik širdelė nori - gaudykit gandrus... nes kaip sako - jei širdis jaučia, kad vaikelio norisi, vadinasi, yra Dievo tau skirtasis - lakioja aplink ir tik laukia tinkamo momento ... Leiskit jam ateit į pasaulį...
jetau, kaip graziai parasei, net siurpuliukai perbego
QUOTE(Jollė @ 2011 05 04, 23:01)
Labiausiai glumina kai sakoma: jau reikia tureti vaiku, jums jau reikia tureti vaiku... REIKIA... Man tai asocijuojasi su daiktais: reikia tureti dar vienus batus, reikia pasistatyti nama, reikia...
Man irgi nesuprantamas pasakymas - reikia. Ypac, kai man viena ginekologe po persileidimo pasake - tai ko taip ilgai lauket? Atrodo lyg suejus kokiems 23 metams reiktu griebti pirma pasitaikiusi is gatves ir gimdyti vaikus
QUOTE(*sauliute* @ 2011 05 05, 11:39)
dar ypac juokingai ir siutinanciai veikia klausimas-kada ketiniat vakeli tureti? Tada as klausiu: a tau pasakyti kada darysiu ar kada gimdysiu?
Juokingiausia buvo viena karta, kai 25 metu moteris, kuri neseniai pagimde, labai sunkiai susitvarke su motinyste, vos gala su galu finansiskai sudure, turejo anksti gryzti i darba, dabar vaikelis jos nemato ir aukle myli labiau nei ja, man aiskino, kad reikia gimdyti jaunai, nes paskui bus dar sunkiau...
Ir tas prikaisiojimas, kad paskui tave laikys vaiku mociute, man isvis atrodo nesuvokiamas kazkoks "iskasenu" mastymas Kaip kazkuri minejote, kad ir jauna mama gali atrodyti kaip mociute.
QUOTE(vikta @ 2011 05 05, 12:26)
Man tai net nepatogu klausti butu - kada turesit vaikeli. Gal pora jau planuoja, nesigauna, pergyvena del to. Tai tokiu klausimu tik iskaudinti gali, dar zaizda padraskyti daugiau
vat butent... Po pirmo persileidimo pastebejau, kad jau maziau klausineja, nes matyt galvoja, kad turim problemu del to