QUOTE(Lapelokė @ 2011 05 04, 16:57)
čia ir aš iš patirties žodelį tarstelsiu ..... nors esu vyresnė mama, senelius turim jaunus . Tat... serga mano trijulė - patys turim suktis - seneliai gi dirba ... tat ir mąstau, skaičiuoju, kad kai maniškiams laikas bus vaikelių susilaukt, aš jau tikrai būsiu pensijoj, vat ir galėsiu su jais kiek reikia ir kada reikia pasėdėt - juk niekur neskubėsiu, ir jei vaikai - didelis džiaugsmas, tai anūkai manau, bus trigubas ... Tat moterukai - jei tik širdelė nori - gaudykit gandrus... nes kaip sako - jei širdis jaučia, kad vaikelio norisi, vadinasi, yra Dievo tau skirtasis - lakioja aplink ir tik laukia tinkamo momento ... Leiskit jam ateit į pasaulį...
Butent, jeigu sirdele nori - tai vadinasi esi jau pasiruosus tuos gandrus gaudyt, bet jeigu ta sirdele dar miega, tai geriau palaukti kol ji prabus, o ne pasiduoti aplinkiniu spaudimui, arba daryti tai del to, kad taip daro visi. As uz naturalu jausma Labiausiai glumina kai sakoma: jau reikia tureti vaiku, jums jau reikia tureti vaiku... REIKIA... Man tai asocijuojasi su daiktais: reikia tureti dar vienus batus, reikia pasistatyti nama, reikia...