Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

QUOTE(Måke @ 2011 04 12, 13:24)
manau velyva motinyste skaitosi nuo 40m.juk norisi dar vaik ovestuves pamatyti, ir nemanau kad vaikui smagu mokykloj kai klasiaa cia tavo mociute ar mama ? mirksiukas.gif  plius dideja tikimybe del apsigimimu.

sutikim, kad ir 30-ies atrodanciu motinu kaip mociutes irgi yra-priklauso juk kaip zmogus gyvena, gyvenimo budas ir pan. Sutikim, kad tikrai nera, kad visos 30-metes, 35-metes atrodo kaip "babos". Yra ir 40-metes atrodancios patrakeliskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 14, 15:22)
Sutikim, kad tikrai nera, kad visos 30-metes, 35-metes atrodo kaip "babos". Yra ir 40-metes atrodancios patrakeliskai  mirksiukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 04 12, 15:24)
manau velyva motinyste skaitosi nuo 40m.juk norisi dar vaik ovestuves pamatyti, ir nemanau kad vaikui smagu mokykloj kai klasiaa cia tavo mociute ar mama ? mirksiukas.gif  plius dideja tikimybe del apsigimimu.
Mano sesuo dirba su paaugliais, tai patikekit, vaikai gedinasi ne vyresniu tevu, o tevu, kurie yra menko issilavinimo, dirbantys prastus darbus, gyvenantys vargingai, menkos kulturos ir isprusimo. Deja, tiesa tokia.
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 04 15, 07:16)
Mano sesuo dirba su paaugliais, tai patikekit, vaikai gedinasi ne vyresniu tevu, o tevu, kurie yra menko issilavinimo, dirbantys prastus darbus, gyvenantys vargingai, menkos kulturos ir isprusimo. Deja, tiesa tokia.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif x1000 kartu sutinku. Jei vyresne tvarkinga moteris-nemanau, kad vaikas jaucia diskomforta. Dirbant su tam tikra kategorija zmoniu, galiu daryti pastebejimus, kad vaikai tikrai gedijasi, butent to, ka paminejo Jollė. Pazistu eile mamu, kurioms truputi daugiau nei 40, vaikai pilnameciai, bet kas is to-pati mama jau tokia senamadiska "zanuda", kad nera zodziu... O kita ziurek, 40-ies, su savo klecku laksto, duksta ir jokio nepilnavertiskumo, stereotipinio, "zanudisko" mastymo ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sauliute*: 15 balandžio 2011 - 09:41
Kaip jau esu minėjusi viename iš savo ankstesnių pasisakymų, aš jokių būdu nesakau, kad vėlyva motinystė yra geriau nei ankstyva - kiekvienam savas laikas - tačiau pažiūrėkime į tokias keturiasdešimtmetes ar beveik tokio amžiaus mamas kaip Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez - kas pavadintų jas babomis?! Tebūnie jos įžymybės, bet juk kalbame ne apie jų galimybes, bet išvaizdą, jaunatviškumą, ar (čia taip smagiai buvo išsireikštą) - patrakėliškumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2011 04 15, 15:30)
Kaip jau esu minėjusi viename iš savo ankstesnių pasisakymų, aš jokių būdu nesakau, kad vėlyva motinystė yra geriau nei ankstyva - kiekvienam savas laikas - tačiau pažiūrėkime į tokias keturiasdešimtmetes ar beveik tokio amžiaus mamas kaip Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez - kas pavadintų jas babomis?! Tebūnie jos įžymybės, bet juk kalbame ne apie jų galimybes, bet išvaizdą, jaunatviškumą, ar (čia taip smagiai buvo išsireikštą) - patrakėliškumą 4u.gif

Jūsų minėtos žvaigždės vaikelio susilaukė dėja tik su gydytojų pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 15, 13:36)
Jūsų minėtos žvaigždės vaikelio susilaukė dėja tik su gydytojų pagalba smile.gif

Čia merginos samprotavo apie išvaizdą, gėdijimąsi ir t.t. Tai kažkaip ir prisiminiau žvaigždes, norėdama pabrėžti, kad ne visos jos bobiškos ir senamadiškos. Reikia tik šiek tiek daugiau dėmesio sau.

Dėl gydytojų pagalbos, sutinku, kad vyresniame amžiuje jos dažniau prireikia, todėl ir sakau, kad jei kas turi galimybes, troškimą ir yra pasirengę turėti vaikučių anksčiau, taip reikia ir daryt drinks_cheers.gif O jei jau Dievas atsiunčia lėliukus vėliau, tuomet džiaugiamės jų sulaukusios net ir vėlesniame amžiuje.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 15, 14:36)
Bet juk musuose ir jaunos mamytes daznai vaikeliu susilaukia tik su gydytoju pagalba, ir net nemazai. As manau, jeigu jau pas tave su sveikata is prigimties viskas tvarkoje, tai save patausojus - susilauksi sekmingai tu vaikeliu ir po 35 -eriu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 04 15, 13:55)
Bet juk musuose ir jaunos mamytes daznai vaikeliu susilaukia tik su gydytoju pagalba, ir net nemazai. As manau, jeigu jau pas tave su sveikata is prigimties viskas tvarkoje, tai save patausojus - susilauksi sekmingai  tu vaikeliu ir po 35 -eriu ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif smile.gif be to, sveikata ir jos galimybes-labai individualus dalykas. Vienai lemta susilaukti vaikelio ir 40-ies, o kitai nelemta ir 20-ies...
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 04 12, 15:24)

Sutinku drinks_cheers.gif Pati esu patyrus tokia situacija, kai klausdavo tecio ar as esu jo dukra ar anuke tongue.gif
As pirma vaika pagimdziau 27m. tai man jau buvo kaip ir velokai, bet gyvenimas tai susikloste, kad vyra savo sutikau tik 26m. Dabar man 34m. noriu dar vieno vaikelio, todel planuoju ji kuo greiciau, nes jau amzius spaudzia mane, na bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
O man 32 ir mes tik dabar su vyru pradedame galvoti apie vaikus. smile.gif Ir visai nesijauciu, kad tai velai ar panasiai... patys dar kartais vaikais jauciames, ko skubeti? Moterys ir po 40 metu sekmingai pagimdo ir augina, tad tikrai mums ne rodiklis, kad mokykloje klausines "tai tavo mama ar mociute?" doh.gif Tikriausia nesamone tai! Nejaugi Lietuvoje vis dar svarbus tas poziuris "o ka zmones pasakys"? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2011 05 02, 12:40)
O man 32 ir mes tik dabar su vyru pradedame galvoti apie vaikus.  smile.gif  Ir visai nesijauciu, kad tai velai ar panasiai... patys dar kartais vaikais jauciames, ko skubeti? Moterys ir po 40 metu sekmingai pagimdo ir augina, tad tikrai mums ne rodiklis, kad mokykloje klausines "tai tavo mama ar mociute?"  doh.gif Tikriausia nesamone tai! Nejaugi Lietuvoje vis dar svarbus tas poziuris "o ka zmones pasakys"?  schmoll.gif

Na kiekvienam savo...Bet man patinka jaunesne mama buti mirksiukas.gif
Atsakyti