Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyva motinystė

Na zinot, nesupykit, bet mes dar su savo mastymu gerokai atsiliekame smile.gif Velyva motinyste vis dar laikoma 30 - 36 metu moteris?! swoon.gif Na nejuokinkit pasaulio. Manau, kad velyva motinyste nuo 46 m.
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 03 30, 14:37)
Na zinot, nesupykit, bet mes dar su savo mastymu gerokai atsiliekame smile.gif  Velyva motinyste vis dar laikoma 30 - 36 metu moteris?! swoon.gif  Na nejuokinkit pasaulio. Manau, kad velyva motinyste nuo 46 m.

kaip čia pasakiu, aš už kuo vėlyvesnę motinystę, bet kai gręsiantis nevaisingumas pagrumoja savo kumščiu į veidą, tai į viską žiūri kitaip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 03 30, 14:11)
kaip čia pasakiu, aš už kuo vėlyvesnę motinystę, bet kai gręsiantis nevaisingumas pagrumoja savo kumščiu į veidą, tai į viską žiūri kitaip...  schmoll.gif
Na as cia kalbejau tiesiog apie amziu, o ne kada geriausia gimdyti vaikus. As taip pat manau, jeigu jau sukurta seima, du zmones vienas kita myli, tai tu vaikuciu ilgai atidelioti ir nereikia. Bet kai raso 30 -metes ir skiria save prie velyvos motinystes... atsiprasau... sukele juoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 03 30, 12:49)
Na as cia kalbejau tiesiog apie amziu, o ne kada geriausia gimdyti vaikus. As taip pat manau, jeigu jau sukurta seima, du zmones vienas kita myli, tai tu vaikuciu ilgai atidelioti ir nereikia. Bet kai raso 30 -metes ir skiria save prie velyvos motinystes... atsiprasau... sukele juoka smile.gif

cia matai kaip yra-kai aplink bendraamzes, na sakykim tos pacios klasiokes, kursiokes ar jaunesnes uz mane bendradarbes jau augina po antra trecia vaika ir dar aisku, kas be ko pazyyyyzia: " o kada Tu gimdysi?", tai nori nenori i galva isikala mintis-kad jau prisiskirti save prie velyvuju. Juk 100-a kartu pakartok, kad esi negrazi-ir patikesi tuo, bet paskui bus sunku vel patiketi savo groziu. Taip ir su nestumu gal-apie ka nuolat aplinka tau zyzia-kada kada kada, tai ir pradedi mastyti kaip kiti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 30, 16:18)
cia matai kaip yra-kai aplink bendraamzes, na sakykim tos pacios klasiokes, kursiokes ar jaunesnes uz mane bendradarbes jau augina po antra trecia vaika ir dar aisku, kas be ko pazyyyyzia: " o kada Tu gimdysi?", tai nori nenori i galva isikala mintis-kad jau prisiskirti save prie velyvuju. Juk 100-a kartu pakartok, kad esi negrazi-ir patikesi tuo, bet paskui bus sunku vel patiketi savo groziu. Taip ir su nestumu gal-apie ka nuolat aplinka tau zyzia-kada kada kada, tai ir pradedi mastyti kaip kiti... doh.gif
Tiesos tame yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 03 30, 21:20)
Tiesos tame yra smile.gif

Bet žinokite, po pirmo vaikelio nerpaeis nė metai ir vėl visi zys ir klausinės, kada antras. Taip kad nuo klausimų niekada neišsisuksite, o jei pradėsite gyventi pagal kitų sugalvotą programą, labai greitai įsitikinsite, kad nė velnio niekam neįtinkate vistiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2011 03 30, 18:38)
Bet žinokite, po pirmo vaikelio nerpaeis nė metai ir vėl visi zys ir klausinės, kada antras. Taip kad nuo klausimų niekada neišsisuksite, o jei pradėsite gyventi pagal kitų sugalvotą programą, labai greitai įsitikinsite, kad nė velnio niekam neįtinkate vistiek smile.gif

Pats teisingiausias ir pamokantis komentaras. thumbup.gif drinks_cheers.gif Ne del kitu gyvename, del saves. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2011 03 30, 20:38)

zinoma, kitaip ir buti negali, todel kadangi negyvenu pagal kitu susikurtus stereotipus- 30-ies dar neturiu kinderiuku smile.gif Ir kaip ir neskubu ax.gif O visi apie viska aplink zyyyyyzia, daugelis labai nori kazkodel, kad pagal juos gyventu kiti. Ne ne ne... bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
nesuprantu termino "vėlyva motinystė".. Kas vieniems vėlyva, kitiems - dar net labai ankstyva. Manau, svarbiausia, ne amžius. Man pačiai 32 m., vaikelį su vyru tik planuojam.. ir pamatytumėte kokia reakcija būna žmonių, kai pasakau jog aš ištekėjus ir jau planuoju nėštuma!!! Kas nežino kiek man metų, bando "paprotint" kad neskubėtume tokie jauni "vaikais apsikraut" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svelniukas @ 2011 04 11, 20:40)
Labas visoms,
nesuprantu termino "vėlyva motinystė".. Kas vieniems vėlyva, kitiems - dar net labai ankstyva. Manau, svarbiausia, ne amžius. Man pačiai 32 m., vaikelį su vyru tik planuojam.. ir pamatytumėte kokia reakcija būna žmonių, kai pasakau jog aš ištekėjus ir jau planuoju nėštuma!!! Kas nežino kiek man metų, bando "paprotint" kad neskubėtume tokie jauni "vaikais apsikraut"  doh.gif

manau, kad aplink daug stereotipiskai mastanciu zmoniu ir todel aplink tiek zyzianciu g.gif Svelniukas, tavo atveju tai net matyt vertina ne tik pagal amziu, bet dar isvaizda vaidina nemaza vaidmeni. vadinasi, jei buciau 20-ies, o atrodyciau kur kas vyresne (taip irgi buna), tai visi skersom ziuretu-kokia "velyva mama" doh.gif
Atsakyti
manau velyva motinyste skaitosi nuo 40m.juk norisi dar vaik ovestuves pamatyti, ir nemanau kad vaikui smagu mokykloj kai klasiaa cia tavo mociute ar mama ? mirksiukas.gif plius dideja tikimybe del apsigimimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Måke: 12 balandžio 2011 - 14:25
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 03 23, 10:59)
Labai protingai rasot... Net lengviau pasidare. Man 27 metai greit bus. vaikucio kol kas su vyru neplanuojam, nes jauciames tikrai dar jauni, as asmeniskai dar siek tiek ir bijau... kai pasiskaiciau kitose temose pasijutau tokia jau sena, jog 27 metu ir visa dar neturim pirmagimio  doh.gif 
Bet uz tai baigiau mokslus, turim abu su vyru darbus. Gyvename santuokoje jau antri metai ir dar norime pamatyti pasaulio, pasidziaugti tik vienas kitu, vaikai labai ipareigoja, na ateityje manau nuomone pasikeis, abu nuspresim tureti vaikuciu, tam subresim...  4u.gif

Parasete viska, ka ir as mastau smile.gif kone zodis zodin.. smile.gif
Tie aplinkiniai.. man dar net 26 nera, bet visi jau skubina, skatina, gasdina - nu pacios zinot, nera ka kartotis smile.gif
jeigu is padriku minciu serijos:
turiu 3 sunenus, vyras savo ruoztu irgi tris. Labai glaudziai su jais bendraujame, vienas isvis kaip savas, kasdien matom ir su juo pabunam... kiekvienakart grizus namo ir atsigulus i lova apima palengvejimas, kad as tokio klecko pati dar neturiu...
atvirai sakant, >40 m gimdanti moteris man nelabai....o jei asmeniskai apie save- as galvoju apie tai, kaip ta vaika uzaugint reiketu... mano sveikata jau ir dabar toli grazu ne ideali...
siuo metu mastau, kad vaikuciui augint is darbo iseiciau ne metam ir ne dviem, o maziausiai 10-ciai.. tikiuos, nieko nepakraupinsiu biggrin.gif tiesiog manau, kad vaikui reik mamos nuolat, o ne ja pakeicianciu aukliu, seneliu, tetuliu... o kai jis serga, o mamka darbe...

Is esmes apibendrinant ir pinigu stygiu, ir nora dar su vyru pasaulio pamatyt, ir nora siek tiek pasistumet karjeros prasme, zinant, kad galbut ir paliksi ja ilgam, kai atsiras maziukas, ir galu gale pacios vidini nusistatyma "dar ne, ne, ne!!!!" noreciau, kad mano "velyva motinyste" prasidetu bent jau po 30 m... ax.gif
Atsakyti