Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 08 13, 18:49)

Sayonara, teisingai suprantu, kad agfos tau neieškot?

nebereik, ačiū smile.gif
Atsakyti
Andriuska, paaiskink merginoms ryskinimo bedas, nes nuo taves jos uzsikrete eksperimentais, tik skirtumas nuo taves, kad jos iki siol nieko taip ir nesupranta ir gadina savo kadrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 08 13, 22:13)
Andriuska, paaiskink merginoms ryskinimo bedas, nes nuo taves jos uzsikrete eksperimentais, tik skirtumas nuo taves, kad jos iki siol nieko taip ir nesupranta ir gadina savo kadrus smile.gif

nieko neeksperimentuoju smile.gif kaip digital ta lentele duoda, taip ryskinu. nepushinu, nepullinu. nekisu nagu prie kazko kito. muset tik agituot nesugebu protingai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 08 13, 19:44)
o dabar prašau detaliai, kaip agituot nuo įleidimo ryškalan? biggrin.gif

Kažkada jau kalbėjom apie sukimą ir plačias juostas, siauroms skirtose ritėse. Panašu, kad sukant tokią ritę (su santykinai mažu tarpu tarp juostos vijų), ryškalai nesimaišo pakankamai gerai. Pas mane buvo tokia pat problema kaip pas tave, kol ryškinau plastmasinėje ritėje ir ją sukdavau. Bakelio vartymas vietoj sukimo išsprendė problemą.
Atsakyti
Lab vakar:) Linkėjimai iš Ventspilio:)

Sansara, man matyti tokie dryziai. Kažkur turiu turbūt, tik dabar neturiu galimybės pasižiūrėti. Aš irgi agituoju tik sukant. Lyg ir normaliai viskas g.gif Na, reiks pabandyti bakelį vartyti, įdomumo dėlei.

Sayonara, naudoju Epsono softą. Tfu tfu, raudonos juostos nepastebėjau.

Sillwio, prisidedu prie giriančių. Patiko kaip rašai. Dabar savo vyrui vis cituoju ką nors iš Tavo Graikijos smile.gif
Gera cia buti prie Jusu, tokiu kurybingu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 13 rugpjūčio 2010 - 23:00
pas mane rite skirta tik placiai. (na rusiskas bakelis skirtas tik placiom ryskinti). bet manau problema mazas bakelis (260 ml) ir pakankamai maza rite, kas neuztikrina normalios ryskalo cirkuliacijos tarp viju. matyt todel ne visi kadrai toookie, kurie arciau krasto turbut geriau skalaujami.
turiu po lova pasilikus viena iš sillwio parvežtų bakelių. vartomą. bandysiu keisti technologijas. aciū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Rašau is telefono važiuodamas nemagistraliniais keliail, tai atsiprasau už klaidas. Sansara visu foto nemačiau tai išvada is vienos foto. Manau sillvio teisus kad tai agitacijos problema. Tik manau kad tie bruksniai yra horizontalus. Juk haselio kadrai eina išilgai juostai o ne statmenai kaip siauroje. O tai reiškia kad tos dėmes ne padtiokai nuo nepakankamos agitacijos, o laminarinio sluoksnio sukuriu padariniai. Manau, kad tu šūkį per greitai arba per ilgai. Dėl to susidaro sukurines sroves. Ir jos nesusiardo agitavimo metu. Dėl to reikia kartais bakeli apversti. Nors aš nevartau, o sukineju į skirtingas puses. Mano spirales su sratukais kurie neleidzia juostai isnirti is apviju. Kartais pateliuskuoju. Ir žinoma ryskinu labai silpnu tirpalu. Tad jei kuriuo momentu ir susidaro sroves jos žalos nepadaro. Tiek trumpai. Pabandyk kada rodinalio 2,5 ml į bakeli ir ryškumo 60 MIN. Pradžioje suk dažniau o po to kas 3-5 min
Atsakyti
Andriuska, drinks_cheers.gif tau uz problemos isrisima. 4u.gif bet vis tiek pabandysiu su kitu bakeliu ir paziuresiu kaip elgsis tada dangus
ir kaip tiksliai vadinasi ta programke ipod'ui kur cia minit blush2.gif
Atsakyti
Sansara, peržiūrėjau pagaliau tavo foto. Labai smagių yra kvadratų ir ne tik 4u.gif
Atsakyti
Ten digitaltrfo tinklapyje yra arba AppStore paieskoje gali ieskoti. O tai ten savo laiku negalima įvesti? Tik pagal jų parinktas poras laiką skaičiuoja? Tai tada man nelabai. Man patiko sillwio rastas Pusinimo būdas 5#5. ir ryskinimas skiestuose ryskaluose. O tai reiškia kitus laikus.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 08 14, 16:04)
Sansara, peržiūrėjau pagaliau tavo foto. Labai smagių yra kvadratų ir ne tik  4u.gif

o as pagaliau perskaiciau tavo rasliava 4u.gif pasijuokiau, pasiturbinau jusu kelionemis (musu "sazines" irgi panasiai tvarko viska ir turi netinkamus tevus (t.y. nevalgancius, nestojancius prie wc kas 5 min ir panasiai biggrin.gif)). smagi rasliava, kuri po metu skaitysis patiems nerealiai. 4u.gif vyno itaka irgi jauciama vietomis, bet atspindi atmosfera bendra lotuliukas.gif

apsisprendziau, i dublina tempiu TIK hasseli biggrin.gif vyro nebus, vaiku nebus, jei drauges foto kur ir neiseis - anokia beda. visgi atostogos lotuliukas.gif
Atsakyti
labas

sansara, smagi galerija tavo rolleyes.gif

zinau kad klausimas toks sakyciau laba subtilus, visi renkasi kas kam.. bet gal pasiulytumet kokia juostele jb? kokias renkates? (cia placias turiu omeny).. ax.gif
Atsakyti