Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Sansara @ 2010 08 12, 16:50)

sakai fotografuoji? smile.gif irodyk visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 12, 14:39)
Super. Aš 35mm net nebandęs smile.gif Lauksiu žinių. Savo aparatą pasiimsiu ryt į darbą ir jei viskas gerai su Canonu tai ir išsiūsiu smile.gif

o Tu kuriam mieste? smile.gif
Atsakyti
Vyriukas, patikrinau, išlaikymai visi tvarkoje.
labai norėčiau nunešti jį į fototaisyklą, kad jį išvalytų ir pertikrintų, kad tikrai normalų daiktą atiduočiau. nes tikrai priaugę visokie tarpeliai, išskyrus vidų. vidus ledinis, švarutėlis..smile.gif kaip manai?
Atsakyti
Pasakykit man kas nors (lyg prisimenu Sayonara canona turi) kaip neisfotografavus vienos juosteles isideti kita (aisku, kad pirmoji nesusigadintu smile.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 08 12, 19:26)
Pasakykit man kas nors (lyg prisimenu Sayonara canona turi) kaip neisfotografavus vienos juosteles isideti kita (aisku, kad pirmoji nesusigadintu  smile.gif  )?

mano canone yra juostelės susukimo funkcija, paskui tik kažkaip reikia atrinkti, kaip ją iš naujo įsidėjus davaryti iki tos vietos, kuri jau tuščia. aš niekada nebandžius. andriuška, man rodos, atsakys tiksliai smile.gif
Papildyta:
tiesa, kas kokį softą naudojate savo skeneriuose?

nes manajam epsone epson scan nuo kokios 6-os juostos ėmė mesti raudoną liniją ant kadro. lygiai tiap buvo mano senajam planšetiniam prieš pabaigą. ankstoka šitam, a? tiek laukiau, tiek laukiau, taip norėjau,m ir nesiseka man su juo, blin. tikiuosi, kad čia softas šūdinas, o ne skeneris brokuotas.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 17:16)
labai norėčiau nunešti jį į fototaisyklą, kad jį išvalytų ir pertikrintų, kad tikrai normalų daiktą atiduočiau. nes tikrai priaugę visokie tarpeliai, išskyrus vidų. vidus ledinis, švarutėlis..smile.gif kaip manai?

Bus gerai ir taip smile.gif As Šiauliuose. Ryt issiusiu aparata. Parasyk man i PM savo rekvizitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 17:16)

Parašiau tau žinutę... Tik nesuprantu ar ji nuėjo, tai perspėju dėl viso pikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 13, 09:19)
Parašiau tau žinutę... Tik nesuprantu ar ji nuėjo, tai perspėju dėl viso pikto smile.gif

atsakiau smile.gif
Atsakyti
wtf tie danguje? smile.gif pas mane 80 proc gamtos foto su grynu dangumi atrodo panasiai? ka ne taip darau? biggrin.gif (as apie linijas, o ne NSO neaiskius sonuose, tie retenybe net mano fotose biggrin.gif) tiesa, pagalvojau geriau, supratau kad tai konkrecios juosteles "fenomenas" biggrin.gif muset ryskalai per salti buvo ar agitacija nepakankama arba ir tai ir tai ir dar n kitu faktoriu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 13 rugpjūčio 2010 - 14:05
nors visgi ne - daug nuotraukų pas mane su toookiais dryžiais. fotografuotų visiškai skirtingose vietose, skirtingu metu, į skirtingas juosteles (na pavadinimų juostelių nesužiūrėjau dar). ir jei tik dangaus plotas, tuoj dryžiai per dangų. g.gif versijos????? help.... du backai. gal vienas leidzia sviesą? gal blikai nuo chromuoto objektyvo? ryškinimo amžinos klaidos?
na zodziu - foto. gera buvo nematyt saknu biggrin.gif viskas idealu atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, sakyčiau ryškinimas. Kad leistų šviesą tokiais mažais kiekiais ir taip gražiai, sunkiai tikėtina. Be to, juostos būtų šviesios, o ne tamsios. Gal kai ryškinai, ryškalų ir aplinkos temperatūra smarkiai skyrėsi? Skaičiau, kad tipo vertikalių srovių susidarymo rizika tada didesnė.
Kol ryškindavau plačias plastikinėj ritėj ir ją sukdavau (o ne vartydavau bakelį), matydavau labai panašius nso juostose. Kaip agituoji?
Papildyta:
Sayonara, teisingai suprantu, kad agfos tau neieškot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 13 rugpjūčio 2010 - 18:51
nevartau, suku. mano bakelis nepajėgus vartytis. g.gif aplinkos temp visada skiriasi nuo ryškalo, nes pas mus beveik visus metus 25 laipsniai bute. nestatau į jokias voneles. ryškalų temp paskutiniu metu tikrai kontroliuoju (na nebent termometras pievas pjautu, bet mazai tiketina), visada kiek nurodyta darau. juos darau paskutinius, todėl per daug neturi užkilti.
reiks pavaryt testinę juostelę ant dangaus ir išryškinti užsieniniame vartomam bakelyje palyginimui gal g.gif
ale kaip įmanoma taip vienodai neteisingai išryškinti visas juostas biggrin.gif

o dabar prašau detaliai, kaip agituot nuo įleidimo ryškalan? biggrin.gif
Atsakyti