Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 10:44)
ačiū, Tu brylikas, inkrustuotas platinoje  4u.gif

"deimantai geriausi moteru draugai" (MM) tongue.gif
Atsakyti
Sveiki gyvi. Nadrasiai jungiuosi su savo bandymais su senuku Zorki-4 rolleyes.gif Kadrai tokie eiliniai buitekai,nelabai verti demesio, bet vistiek noriu pasidalint pirmaisiais bandymais rolleyes.gif

Sita foto versta i jb smile.gif

user posted image

sitoj islaikyma per ilga buvau padarius, del to nusitamsino man

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 rugpjūčio 2010 - 10:04
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 08:44)
palauksiu pratestuoto, man neskubu. kai tokia kaina, net galvot nereikia..smile.gif

ačiū, Tu brylikas, inkrustuotas platinoje  4u.gif

Paseksiu ir paimsiu, kai atsiras vertas.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu

QUOTE(*Citra* @ 2010 08 12, 10:00)
Sveiki gyvi. Nadrasiai jungiuosi su savo bandymais su senuku Zorki-4  rolleyes.gif Kadrai tokie eiliniai buitekai,nelabai verti demesio, bet vistiek noriu pasidalint pirmaisiais bandymais  rolleyes.gif

sitoj islaikyma per ilga buvau padarius, del to nusitamsino man

Junkis drasiai. Geri bandymai. Neprisvile smile.gif (mano buvo pasvile)

Gal per trumpa islaikyma?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 07:47)
aha, skaičiau šį skelbimą... ir pagalvojau apie tai..smile.gif gal turi foto, su juo darytų?

Skelbime yra nuoroda į foto darytas su šitu aparatu...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 08 12, 11:17)
Junkis drasiai. Geri bandymai. Neprisvile smile.gif (mano buvo pasvile)

Gal per trumpa islaikyma?

Aciu tau 4u.gif Na man is 36k tik kelios pavyko, nes kai isryskino,pasirodo likusi juostele tuscia buvo unsure.gif

Aha, per trumpa, norejau pakoreguot citata,bet nebeleido smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 12 rugpjūčio 2010 - 11:56
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 12, 07:41)
Skelbimas smile.gif Parduodu/keičiu Agfa Isolette I

o kodėl Tu jį išvis parduodi? foto tai puikios, kam atsikratyt gero aparato? smile.gif 4u.gif

aš pati turiu kiev 6c, bet man gaila nuo jo nusukt objektyvą.. ir juostų gaila.. ir pinigų gaila.. gal padovanotum gailyšnykei? biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu nes noriu valgyt ir dar alaus atsigert 4u.gif
Jei tau jis tikrai patinka ir reikalingas tai gal pasiūlyk ką nor kitą - mainams, bet kad butų su juostine technika arba vidutiniu formatu susiję... Kad ir ryškalų pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 12, 13:30)
Parduodu nes noriu valgyt ir dar alaus atsigert  4u.gif
Jei tau jis tikrai patinka ir reikalingas tai gal pasiūlyk ką nor kitą - mainams, bet kad butų su juostine technika arba vidutiniu formatu susiję... Kad ir ryškalų pvz smile.gif

hmz... turiu nenaudojamą canon AE-1 su FD 50 mm šviesiu objektyvu, bet jis nevalytas, iš išorės pridulkėjęs, net nežinau, kaip būklę įvertinti. bet, aišku, siaura juosta, o ne vidutinis. Aš pati su juo gal vieną juostą išfotkinus..
Galiu pabandyt vieną juostą išfotkint, jei domintų, ir pažiūrėčiau, ar vidus švarus (man rods, švarus). bet ar domina siaura juosta?

ryškalų tik buteliuką rodinalio savo reikmėms turiu biggrin.gif nesandėliuoju ateičiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 13:41)
hmz... turiu nenaudojamą canon AE-1 su FD 50 mm šviesiu objektyvu, bet jis nevalytas, iš išorės pridulkėjęs, net nežinau, kaip būklę įvertinti. bet, aišku, siaura juosta, o ne vidutinis. Aš pati su juo gal vieną juostą išfotkinus..
Galiu pabandyt vieną juostą išfotkint, jei domintų, ir pažiūrėčiau, ar vidus švarus (man rods, švarus). bet ar domina siaura juosta?

ryškalų tik buteliuką rodinalio savo reikmėms turiu biggrin.gif nesandėliuoju ateičiai  bigsmile.gif

Jei išlaikymai visi veikia - tai tinka. Gal ir bakėlį dar turi siaurai ryškint?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2010 08 12, 13:56)
Jei išlaikymai visi veikia - tai tinka. Gal ir bakėlį dar turi siaurai ryškint?

ok, patikrinsiu viską. 4u.gif nes AE-1 geras aparatas, ypač, kiek žinau, vertinami tie FD 50 mm objektyvai - šviesūs, aštrūs.

Bakelio namie paieškosiu, kažkur kokie trys rusiški mėtėsi, jei Tau rusiški tinka. Jei rasiu, visus galėsiu atiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 08 12, 14:15)
ok, patikrinsiu viską. 4u.gif nes AE-1 geras aparatas, ypač, kiek žinau, vertinami tie FD 50 mm objektyvai  - šviesūs, aštrūs.

Bakelio namie paieškosiu, kažkur kokie trys rusiški mėtėsi, jei Tau rusiški tinka. Jei rasiu, visus galėsiu atiduoti smile.gif

Super. Aš 35mm net nebandęs smile.gif Lauksiu žinių. Savo aparatą pasiimsiu ryt į darbą ir jei viskas gerai su Canonu tai ir išsiūsiu smile.gif
Atsakyti
grįžau (žinau, kad net nežinojot, kad manęs nebuvo biggrin.gif) lotuliukas.gif

paskaitysiu sillwio rašliavą, kai tik rasiu laiko.

prisiskanavau savo juostelių dafiga ir dar biški, tai gal bus ir ką parodyt g.gif laiko buvo gaila kuistis pas draugus prie skanerio vietoj malonaus bendravimo (ir taip su savo prifotografuotų per metus juostelių gausa prasėdėjau prie skanerio 2.5 val blink.gif ms - matai, aš fotografuoju lotuliukas.gif ), ir rezoliuciją mažiausią užstačius skanavau, su dulkėm, sulankstymais, nereguliuotais leveliais ir panašiais mielais dalykais, kurie "ant tempo" darant atsiranda rolleyes.gif kai atsigausiu po kelionės pažiūrėsiu ką ten turiu.
Atsakyti