Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Andriuska, mars registruotis i double expo! Sakei, kad prisijungsi, jei bus nelyginis dalyviu skaicius smile.gif
Atsakyti
taigi sakiau, jei skaičius nelyginis aš dalyvausiu. galite suporuoti mane su kuom nors smile.gif
Atsakyti
Jeeeee 4u.gif
Atsakyti
tai kiekvienas po juostą fotkiname, taip?

Siaubo filmas, kai pradėjau skaityti ankstesnes temas apie double expo tai dabar visai jau susipainiojau ir dėl kibirų teorijos ir dėl pypsikų smile.gif doh.gif
Atsakyti
Pamirsk viska, ka perskaitei smile.gif Jei fotografuosi pvz iso 400 juosta, paprasciausiai nustatyk fotike, kad fotografuoji iso 800.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 10 22, 10:09)
Pamirsk viska, ka perskaitei smile.gif Jei fotografuosi pvz iso 400 juosta, paprasciausiai nustatyk fotike, kad fotografuoji iso 800.

va taip man labiau patinka biggrin.gif taip ir darysiu thumbup.gif bet pvz. žiūrint nuotraukas matyti, kad vienas sluoksinis(vaizdas) yra aktyvesnis, o kitas pasyvesnis,tai nuo ko cia priklauso?
Atsakyti
Pas mane juosta iso 100 tai ant 200 nusistatyt ane?Plyz parodykit pernykscius rezultatus ka??? rolleyes.gif
Atsakyti
sillwio
ediper
sushi
sayonara
antajo
Ievukis
Sansara
Puriena
Kaktuke
Rico
Armana
Bitė
Degutė
andriuska biggrin.gif

kas dar? dabar jei dar kas atvarysit dalyvaut, tai porom, kad skaičiaus neišdarkyt..smile.gif))
bus kokių nors preferensų, pvz., gal kas nors nenorit su manim daryt? biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 10 22, 10:32)
va taip man labiau patinka  biggrin.gif  taip ir darysiu  thumbup.gif  bet pvz. žiūrint nuotraukas matyti, kad vienas sluoksinis(vaizdas) yra aktyvesnis, o kitas pasyvesnis,tai nuo ko cia priklauso?

Nuo apsvietimo salygu. Vienas sluoksnis fotografuotas prieblandoje, kitas lauke pvz. Rekomenduoju apie tai negalvoti fotografuojant. Kaip iseis, taip jau iseis. Nezinioje visas malonumas ir yra.

QUOTE(Ievukis @ 2010 10 22, 11:39)
Pas mane juosta iso 100 tai ant 200 nusistatyt ane?Plyz parodykit pernykscius rezultatus ka??? rolleyes.gif

Taip.
As uz rezultatu parodyma. Kaip kiti?
Atsakyti
Sushi ir Ievukiui nusiųsti prisijungimai prie senojo mūsų albumo. visi kiti prisimenat koordinates? smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti