taigi sakiau, jei skaičius nelyginis aš dalyvausiu. galite suporuoti mane su kuom nors
tai kiekvienas po juostą fotkiname, taip?
Siaubo filmas, kai pradėjau skaityti ankstesnes temas apie double expo tai dabar visai jau susipainiojau ir dėl kibirų teorijos ir dėl pypsikų
Siaubo filmas, kai pradėjau skaityti ankstesnes temas apie double expo tai dabar visai jau susipainiojau ir dėl kibirų teorijos ir dėl pypsikų
QUOTE(sillwio @ 2010 10 22, 10:09)
Pamirsk viska, ka perskaitei Jei fotografuosi pvz iso 400 juosta, paprasciausiai nustatyk fotike, kad fotografuoji iso 800.
va taip man labiau patinka taip ir darysiu bet pvz. žiūrint nuotraukas matyti, kad vienas sluoksinis(vaizdas) yra aktyvesnis, o kitas pasyvesnis,tai nuo ko cia priklauso?
Pas mane juosta iso 100 tai ant 200 nusistatyt ane?Plyz parodykit pernykscius rezultatus ka???
QUOTE(Kaktuke @ 2010 10 22, 10:32)
va taip man labiau patinka taip ir darysiu bet pvz. žiūrint nuotraukas matyti, kad vienas sluoksinis(vaizdas) yra aktyvesnis, o kitas pasyvesnis,tai nuo ko cia priklauso?
Nuo apsvietimo salygu. Vienas sluoksnis fotografuotas prieblandoje, kitas lauke pvz. Rekomenduoju apie tai negalvoti fotografuojant. Kaip iseis, taip jau iseis. Nezinioje visas malonumas ir yra.
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 22, 11:39)
Pas mane juosta iso 100 tai ant 200 nusistatyt ane?Plyz parodykit pernykscius rezultatus ka???
Taip.
As uz rezultatu parodyma. Kaip kiti?