Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

ei, jaunimas, tai skelbiames nuo kada iki kada ir tt.. bigsmile.gif bigsmile.gif
o tai vis dar skaitau tas temas ir azartas toks auga auga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas,

tai klausot dabar smile.gif

siųskit man visi savo adresus ir vardus su pavardėmis į asmeninę, net ir tie, kurie pernai dalyvavot, nes neberasiu tikriausiai pernai metų sąrašo. doh.gif rolleyes.gif

Registruotis projektui galima iki penktadienio dienos pabaigos, jei niekas terminui neprieštarauja.

kiekvienas dalyvaujantis pasirenka siaurą juostelę savo nuožiūra (jb ar spalvotą, kadrų skaičius irgi pasirinkimo reikalas) ir išfotkina ir laukia partnerio, tada siunčia arba perduoda jam juostelę. Ir laukia iš kito partnerio juostelės. smile.gif

Iš viso kiekvienas išfotkins dvi juosteles - vieną pirmą kartą eksponuodamas, kitą - antrą kartą.

Kaip juostelės bus ryškinamos ir skenuojamos - partnerių susitarimo reikalas.

Kai jau bus ką rodyti, sakykit, sukursim albumą. Būtų gerai, jeigu juostelės suvaikščiotų, būtų du kartus eksponuotos, išryškintos ir nuskenuotos iki Kalėdų ar NM smile.gif

Ką pamiršau? smile.gif g.gif

p.s. atidariau naują, jubiliejinę, raganinę 13-ąją temą smile.gif ten einam, kai šią uždarys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 spalio 2010 - 08:15
sayon, issiunciau tau pernai mestu burtu poras ir adresus smile.gif issaugojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 10 20, 09:03)
sayon, issiunciau tau pernai mestu burtu poras ir adresus smile.gif issaugojau biggrin.gif

super, ačiū smile.gif

tai tada siųskit man informaškę tie, kas pernai nedalyvavot smile.gif ir tie, kurių asmens duomenys arba adresai keitėsi smile.gif

iš užsiregistravusių neturiu šių žmonių vardų, pavardžių ir adresų:

sillwio
ediper
sushi

sayonara
antajo
Ievukis

Sansara
Puriena
Kaktuke
Rico
Armana
Bitė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 spalio 2010 - 09:10
sveiki smile.gif ir kaip aš čia šitą temą pamečiau g.gif

QUOTE(_ms_ @ 2010 10 18, 18:32)
pasigirsiu: snd gavau sklandytuvo piloto licencija  wub.gif  4u.gif

oo, sveikinimai smile.gif bus kadrų iš padebesių ax.gif

ir aš noriu jungtis prie double expo smile.gif ačiū sayonarai už pasiuntimą hihihi.gif
Atsakyti
kol kas kas sąrašas toks:

sillwio
ediper
sushi

sayonara
antajo
Ievukis
Sansara
Puriena
Kaktuke

Rico
Armana
Bitė
Degutė

paboldintieji dar nedavė man savo adresų smile.gif 4u.gif

p.s. Degute, kad tik duotų man kasdien ką nors siųsti.. siųsčiau ir siųsčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 spalio 2010 - 12:14
QUOTE(sayonara @ 2010 10 20, 13:14)

p.s. Degute, kad tik duotų man kasdien ką nors siųsti.. siųsčiau ir siųsčiau biggrin.gif

va kur žmogaus talentas! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 10 20, 13:27)
va kur žmogaus talentas! hihihi.gif

ne tik talentas. PAŠAUKIMAS smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 20, 02:05)
iš užsiregistravusių neturiu šių žmonių vardų, pavardžių ir adresų...
Išsiunčiau 4u.gif

Atsakyti
duokit zinot, jei kas nors netycia turit špules 620 juostai. parodyta kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

paskutinė diena registruotis double expo:

kol kas kas sąrašas toks:

sillwio
ediper
sushi
sayonara
antajo
Ievukis
Sansara
Puriena
Kaktuke
Rico
Armana
Bitė
Degutė

adresus turiu visų šių žmonių. sulaukiam dienos pabaigos ir padarysiu abra kadabra ir galėsim jau imtis fotografijos smile.gif
Atsakyti
kam reikia juostu dedikuoto scanerio Nikon coolscan 5000 ED? Is pradziu saviems pasiulau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 22 spalio 2010 - 08:14