ei, jaunimas, tai skelbiames nuo kada iki kada ir tt..
o tai vis dar skaitau tas temas ir azartas toks auga auga
labas rytas,
tai klausot dabar
siųskit man visi savo adresus ir vardus su pavardėmis į asmeninę, net ir tie, kurie pernai dalyvavot, nes neberasiu tikriausiai pernai metų sąrašo.
Registruotis projektui galima iki penktadienio dienos pabaigos, jei niekas terminui neprieštarauja.
kiekvienas dalyvaujantis pasirenka siaurą juostelę savo nuožiūra (jb ar spalvotą, kadrų skaičius irgi pasirinkimo reikalas) ir išfotkina ir laukia partnerio, tada siunčia arba perduoda jam juostelę. Ir laukia iš kito partnerio juostelės.
Iš viso kiekvienas išfotkins dvi juosteles - vieną pirmą kartą eksponuodamas, kitą - antrą kartą.
Kaip juostelės bus ryškinamos ir skenuojamos - partnerių susitarimo reikalas.
Kai jau bus ką rodyti, sakykit, sukursim albumą. Būtų gerai, jeigu juostelės suvaikščiotų, būtų du kartus eksponuotos, išryškintos ir nuskenuotos iki Kalėdų ar NM
Ką pamiršau?
p.s. atidariau naują, jubiliejinę, raganinę 13-ąją temą ten einam, kai šią uždarys
tai klausot dabar
siųskit man visi savo adresus ir vardus su pavardėmis į asmeninę, net ir tie, kurie pernai dalyvavot, nes neberasiu tikriausiai pernai metų sąrašo.
Registruotis projektui galima iki penktadienio dienos pabaigos, jei niekas terminui neprieštarauja.
kiekvienas dalyvaujantis pasirenka siaurą juostelę savo nuožiūra (jb ar spalvotą, kadrų skaičius irgi pasirinkimo reikalas) ir išfotkina ir laukia partnerio, tada siunčia arba perduoda jam juostelę. Ir laukia iš kito partnerio juostelės.
Iš viso kiekvienas išfotkins dvi juosteles - vieną pirmą kartą eksponuodamas, kitą - antrą kartą.
Kaip juostelės bus ryškinamos ir skenuojamos - partnerių susitarimo reikalas.
Kai jau bus ką rodyti, sakykit, sukursim albumą. Būtų gerai, jeigu juostelės suvaikščiotų, būtų du kartus eksponuotos, išryškintos ir nuskenuotos iki Kalėdų ar NM
Ką pamiršau?
p.s. atidariau naują, jubiliejinę, raganinę 13-ąją temą ten einam, kai šią uždarys
QUOTE(Sansara @ 2010 10 20, 09:03)
sayon, issiunciau tau pernai mestu burtu poras ir adresus issaugojau
super, ačiū
tai tada siųskit man informaškę tie, kas pernai nedalyvavot ir tie, kurių asmens duomenys arba adresai keitėsi
iš užsiregistravusių neturiu šių žmonių vardų, pavardžių ir adresų:
sillwio
ediper
sushi
sayonara
antajo
Ievukis
Sansara
Puriena
Kaktuke
Rico
Armana
Bitė
sveiki ir kaip aš čia šitą temą pamečiau
oo, sveikinimai bus kadrų iš padebesių
ir aš noriu jungtis prie double expo ačiū sayonarai už pasiuntimą
QUOTE(_ms_ @ 2010 10 18, 18:32)
pasigirsiu: snd gavau sklandytuvo piloto licencija
oo, sveikinimai bus kadrų iš padebesių
ir aš noriu jungtis prie double expo ačiū sayonarai už pasiuntimą
QUOTE(sayonara @ 2010 10 20, 13:14)
va kur žmogaus talentas!
QUOTE(Degutė @ 2010 10 20, 13:27)
va kur žmogaus talentas!
ne tik talentas. PAŠAUKIMAS )
QUOTE(sayonara @ 2010 10 20, 02:05)
iš užsiregistravusių neturiu šių žmonių vardų, pavardžių ir adresų...
Išsiunčiau
duokit zinot, jei kas nors netycia turit špules 620 juostai. parodyta kaip atrodo