Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(rarity @ 2010 10 17, 11:49)

Alabama[/b], turiu macro žiedus zenitui, galėčiau paskolinti pažaidimui smile.gif

Parasysiu i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 17, 16:12)

kaip cia dabar madinga sakyt? galvojau ne diena, ir ne menesi biggrin.gif
siaip tai visokiu rupesciu turiu. gal ir nebe taip idomu, bet kaip paivairint, kad mirk negyvas noretusi sudalyvaut, tai nesugalvoju dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 10 17, 17:06)
kaip cia dabar madinga sakyt? galvojau ne diena, ir ne menesi biggrin.gif
siaip tai visokiu rupesciu turiu. gal ir nebe taip idomu, bet kaip paivairint, kad mirk negyvas noretusi sudalyvaut, tai nesugalvoju dry.gif

gaila.
nebūčiau įtakojama sidro, tai pasisakyčiau, ale gal nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 17, 16:12)
dalyvausi double expo pasižaidime?

Sveiki,
o kas tas yra double expo??? blush2.gif
Atsakyti
o projekto laikas koks? nuo dabar iki nauju metu?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 17, 19:14)
gaila.
nebūčiau įtakojama sidro, tai pasisakyčiau, ale gal nereik biggrin.gif

aj, as pati nez ko itakojama, bet jau gailiuosi, kad isvis ka nors pasisakau.. nu bet tiek to, nekreipkit demesio.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 17, 15:12)
dalyvausi double expo pasižaidime?
kodėl?  g.gif

Hmm, gal ir smagu būtų-norėčiau, bet labai jau pradedanti juostininkė esu blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

vis sekiau tema, bet kol pirmos juosteles neisryskintos nedristu jungtis blush2.gif pora savaiciu neskaiciau foto temu, o cia kiek idomybiu bigsmile.gif

I double expo visai noreciau pabandyti, bet issamiai turesit aprasyti zaliem tongue.gif kaip kas - del islaikymu jau Sushi klause, kokios juosteles ir pan bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 10 17, 19:07)
Sveiki,
o kas tas yra double expo??? blush2.gif

dviguba ekspozicija.

QUOTE(Kaktuke @ 2010 10 17, 19:28)
o projekto laikas koks? nuo dabar iki nauju metu?

kaip nutarsim patys smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2010 10 17, 19:36)
aj, as pati nez ko itakojama, bet jau gailiuosi, kad isvis ka nors pasisakau..  nu bet tiek to, nekreipkit demesio.

keistai kaip nors priėmei?
aš bent jau iš savo pusės įtakojama sidro tingėjau rašyt, kodėl man gaila. jei keistai priėmei, tai atiduok atgal, nes nieko paslėpto neturėjau smile.gif 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2010 10 17, 19:54)
Hmm, gal ir smagu būtų-norėčiau, bet labai jau pradedanti juostininkė esu  blush2.gif

nepabandžius nesužinosi. junkis, sakyčiau 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2010 10 17, 19:56)
Laba  4u.gif

vis sekiau tema, bet kol pirmos juosteles neisryskintos nedristu jungtis  blush2.gif pora savaiciu neskaiciau foto temu, o cia kiek idomybiu  bigsmile.gif

I double expo visai noreciau pabandyti, bet issamiai turesit aprasyti zaliem tongue.gif kaip kas - del islaikymu jau Sushi klause, kokios juosteles ir pan  bigsmile.gif

skaityk, ką prieš tai rašiau..biggrin.gif nuspręsti, aišku, pačioms reikia, bet kodėl gi nepabandžius? smile.gif
Atsakyti
Apie ekspoZicijos korekcija multiekspozicijoje pries praejusi karta raseme daug. Kiek pamenu, tai uztenka iso dvigubai didesni fotikui nurodyti. Na ir mano galva sekmingiau buna, kai is pradziu susitariama, kas backgrounda daro, o kas siuzeta ar kaip cia issireiskus. Ir kas backgrounda daro , tai kaip pamenu turi is IV zonos stengtis neiseiti.

As dalyvausiu jei nelyginis skaicius bus.
Atsakyti
Labai nenoreciau sugadint,bet ziauriai idomu tai as irgi bandyciau tada ax.gif

sillwio
ediper
sushi
sayonara
antajo
Ievukis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 17 spalio 2010 - 22:57
QUOTE(andriuska @ 2010 10 17, 14:36)
Apie ekspoZicijos korekcija multiekspozicijoje pries praejusi karta raseme daug. Kiek pamenu, tai uztenka iso dvigubai didesni fotikui nurodyti. Na ir mano galva sekmingiau buna, kai is pradziu susitariama, kas backgrounda daro, o kas siuzeta ar kaip cia issireiskus. Ir kas backgrounda daro , tai kaip pamenu turi is IV zonos stengtis neiseiti.
Gal kas pamenate, kada buvo tas „praeitas kartas“? Galėtume tuomet įlįsti į senas temas ir pagal datą plius minus susirasti, pasiskaityti, kad jums čia to pačio per tą patį rašyt nereikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti