Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Alabama @ 2010 10 16, 15:24)
Sveiki.

Ar yra Zenitui objektyvai fotografuot is arti?

O cia Sushi klause-kodel toks "sulauzytas" atspindys?

Jiems yra gera ir nebrangi alternatyva-makroziedai.

O atspindys (zuikis) cia toks, bo saule astriu kampu krito ir atspindi " nukirto" objektyvo korpusas.

[quote=sushi,2010 10 16, 17:18]_ms_, tai pasipasakok, pasipasakok, kas čia dabar per sprendimai... va, nevertini žmogus, kol turi..  doh.gif

****, aifonas uzkniso...

Tai vat. Jo daikciukai ne tai kad valgyt nepraso, jie dar ir ismaitinti neblogai gali. O jei rimtai, tai juk tikrai po to gaila bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 16 spalio 2010 - 19:18
QUOTE(andriuska @ 2010 10 16, 19:13)
Jiems yra gera ir nebrangi alternatyva-makroziedai.

O kur ieskot?Zenitas ziauriai senas.Tiks jam kazkas?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 10 16, 09:31)
tai va. ilgai galvojau ir sugalvojau: su fotografija atsisveikinu galutinai. Jei kam ko reikia is to ka turiu, kontaktus zinote wink.gif

p.s. gal kas ebay selleris esat?

Chesus Christ! kas cia per krastutinumai! verysad.gif kzkaip iki siol galvojau,kad tokie dalykai ateina naturaliai(na as nesneku apie komercine fotografija),tiesiog nustoji dometis ,nerandi laiko ir t.t.,o ne galvoji ir sugalvoji unsure.gif
Linkiu persigalvoti! 4u.gif aisku ,jei nefotkinsi vestuviu,tai tiek technikos nereik,bet jei valgyt dar turi,tai issipardavineti irgi neskubu-ne skaitmeniniai gi juk smile.gif
seller'io acc. susikurti labai nesunku,jei jau turi ebay ir paypal .as turiu sellerio,bet per toli unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 10 16, 09:45)
labas šeštadienį smile.gif
klausot, darom double expo projektą šiemet?
atsakau: darom.smile.gif)
rašykit, kas dalyvausit, padarysiu sąrašus, surinksiu adresus ir padarysiu burtus (suskirstysiu į poras).
bus šioks toks temos sujudinimas, jei atsiras norinčių, a?

as sudalyvauciau double expo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 10 16, 16:18)
Sayonara, gali man papasakot blondinei plačiau apie tą projektą? Nesu didelė 2ekspo gerbėja, bet įdomumo dėlei gal visai ir įdomu būtų sudalyvauti...  g.gif

nagi pernai mes kiekvienas norintis ėmėm po juostelę, fotografavom ją ir paskui perdavėm/persiuntėm partneriui, kuris tą pačią juostelę panaudojo pagal paskirtį dar kartą. tada ryškinom, skenavom ir susidėjom pasirodyti. buvo labai fainų ir įdomių rezultatų.

aš asmeniškai norėčiau pakartot, esi welcome jungtis, jei tik atsiras kritinė pakartoti norinčių masė smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 10 16, 20:27)
as sudalyvauciau double expo  smile.gif  4u.gif

užfiksuota smile.gif
Papildyta:
Tai pradedu dalyvaujančių double expo projekte sąrašiuką. Besijungiantys cituokit šią žinutę įrašę savo niką:

sillwio
ediper
sushi
sayonara

sufleruoju:
andriuska?
Sea_?
Sansara?
Pupeliukas?
Puriena?
Gaziulka?
bite_maja?
antajo?
Grethen?

kas čia dar pas mus padalyvauja? atleiskit, jei ko nepaminiu, šiuo momentu galvon daugiau niekas neina, Tiudorų gaila (ką tik baigiau žiūrėti serialą :DDD)
Atsakyti
Aš nedalyvauju. Tikrai žinau, kad nerasiu laiko. Nenoriu po to kaip Marius ant metinių užbaiginėt biggrin.gif
Atsakyti
Nu labai viliojanciai skamba tas projektelis,bet vistiek ir as iki galo nelabai suprantu kaip ten kas rolleyes.gif
Isfotkinau jb juostele tai kaip man patiko wub.gif bet cia dar tik po biski atrandu save rolleyes.gif Jau pavykusios juosteles rezultatas kaip dziugina,o as isivaizduoju kaip smagu patiems issiryskinus rezultato laukt...
Cia is tos juosteles ax.gif

user posted image
Atsakyti

Tai pradedu dalyvaujančių double expo projekte sąrašiuką. Besijungiantys cituokit šią žinutę įrašę savo niką:

sillwio
ediper
sushi
sayonara

antajo

niekad nebandziau dvigubos ax.gif bet idomu butu smile.gif
visos kitos taisykles paskui bus? ar cia visai be taisykliu ? biggrin.gif

Atsakyti
Wow, tai tuomet tikrai pasirašau - įdomu... thumbup.gif
Bet tuomet kažkokią ekspo korekciją reikėtų įvesti, kad kadrai perdaug peršviesti nesigautų, ar kaip?
Aj, tiesa, o nieko, kad aš kitam krante? Na, turiu omeny, kad persiuntimas gali užtrukti iki poros savaičių... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 10 17, 05:27)
Wow, tai tuomet tikrai pasirašau - įdomu...  thumbup.gif
Bet tuomet kažkokią ekspo korekciją reikėtų įvesti, kad kadrai perdaug peršviesti nesigautų, ar kaip?
Aj, tiesa, o nieko, kad aš kitam krante? Na, turiu omeny, kad persiuntimas gali užtrukti iki poros savaičių...  blush2.gif

jo, reikės smile.gif
smagu, kad jungies.

antajo, Tu irgi smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gražių foto pridėję 4u.gif
Aš su klausimu - nusipirkau adapterį M42- EOS su autofokuso patvirtinimu. Kaip suprantu, kažkas turėtų vykti fokusuojant - pypsėti, ciepsėti ar pan smile.gif Niekas nevyksta - gal ką fotike reikia nustatyti?

beje, kur pažiūrėti Pupeliuko vestuvines foto blush2.gif

Alabama
, turiu macro žiedus zenitui, galėčiau paskolinti pažaidimui smile.gif
Atsakyti
aš nedalyvausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 10 17, 11:49)
Sveiki,
gražių foto pridėję  4u.gif
Aš su klausimu - nusipirkau adapterį M42- EOS su autofokuso patvirtinimu. Kaip suprantu, kažkas turėtų vykti fokusuojant - pypsėti, ciepsėti ar pan smile.gif Niekas nevyksta  - gal ką fotike reikia nustatyti?

beje, kur pažiūrėti Pupeliuko vestuvines foto  blush2.gif 

Alabama
, turiu macro žiedus zenitui, galėčiau paskolinti pažaidimui smile.gif

dalyvausi double expo pasižaidime?

QUOTE(Gaziulka @ 2010 10 17, 13:32)
aš nedalyvausiu smile.gif

kodėl? g.gif
Atsakyti