Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sushi @ 2010 10 15, 19:03)
Čia pas jus įlindus tai tik pavydas suima dėl susitikimų ir dėl va tokių spausdinimo patirčių.... smile.gif

del susitikimu.. tai nera ko pavydet, bet del spausdinimo - privaloma lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šiaip prisiminiau tokį vieną fotografą ir jo projektus... Gal kam bus įdomu smile.gif Mes su vyru bandėm su savo nuotraukom Age-maps projektą prieš keletą metų atkartot, labai įdomiai gavosi smile.gif
Bobby Neel Adams
Atsakyti
tai va. ilgai galvojau ir sugalvojau: su fotografija atsisveikinu galutinai. Jei kam ko reikia is to ka turiu, kontaktus zinote wink.gif

p.s. gal kas ebay selleris esat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 16 spalio 2010 - 08:38
labas šeštadienį smile.gif
klausot, darom double expo projektą šiemet?
atsakau: darom.smile.gif)
rašykit, kas dalyvausit, padarysiu sąrašus, surinksiu adresus ir padarysiu burtus (suskirstysiu į poras).
bus šioks toks temos sujudinimas, jei atsiras norinčių, a?
Atsakyti
Mariau, iki balandzio 1 lyg ir tolokai? Nors as pats esu degtukas, ale vis labiau suprantu posaki, kad geras meslas turi issiguleti. Cia ne boksas, nedaryk staigiu kuno judesiu. Rytas nuostabus, isvaziuok i uzmiesti, apsidairyk. Aisku dabar jau veloka, o 8 ryte buvo fantastika: rukas, saule kyla, jei neskubeciau i kauna, sustociau bent keliose vietose, bo fotika su skaidre veziausi. Bet rytoj manau toks pats rytas bus.
Atsakyti
Oi, pratesiu, bo buvau i masaza isvestas( lepinuosi spa).

Tai vat. Apie skaidre. Atsiemiau testine juostele is iki parduotuves (berods cewe ryskina). Tai jokio skirtumo su procentru nepastebejau, tik kaina 8.99 lt ir sukarpyta po 3 kadrus. Tai kad skaidre pasidare dar ikandamesne. O jau spalvos bigsmile.gif traku pilis melyno dangaus fone kaip is disnejaus multiku. Sodrios, grazios spalvos.
Atsakyti
sayonara, aš dalyvauju.

ms, kas čia dabar? Nedurnavok.
Atsakyti
Sveiki,
beveik valandą užtrukau skaitydama jūsų temą, įdomu smile.gif
o pati esu čia tokiu reikalu - kažkaip paėmiau ir sugalvojau, kad noriu ir aš juostiniu fotoaparatu fotografuot. Kažkiek fotografuoju skaitmena, bet fotoaparatą ne ypatingą turiu, o geresnis kol kas nėra pirmo būtinumo investicija.
tai ir atėjau pas jus paklaust, nuo ko pradėt? neturiu jokio seno fotoaparato, kur jį geriausia nusipirkt? norisi kažko visai paprasto, nes tik pati pradžia bus. bet kol entuziazmas yra, reik daryt kažką.
laukiu bet kokių patarimų smile.gif
Atsakyti
debesyse* ka fotografuosi?

andriuska. na ne degtukas as ir ta sugalvojau ne per diena ir ne per menesi smile.gif nevadinu to neigiamai - tik teigiamai. Tiesiog yra kaip yra. Del skaidres - tik ant sienos tas grozis tinka (t.y. su projektorium), nes skenuojant spalveles "siek tiek" pakeicia smile.gif

Silwio wink.gif

Del to projekto.. tai nedalyvausiu, tik metiniu proga uzbaigsiu senaji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2010 10 16, 14:50)
Sveiki,
beveik valandą užtrukau skaitydama jūsų temą, įdomu smile.gif
o pati esu čia tokiu reikalu -
laukiu bet kokių patarimų smile.gif

Mano patarimas pasiskolinti pas ka nors juostini ir pabandyti. Didele tikimybe, kad gali ir nepatikti. Procesas ilgas ir varginantis be zinojimo kaip tai padaryti. Be to gali pasirodyti ir nepigus pradzioje. O ir nuo vietoves kur gyveni daug kas priklauso ( kur juosta nusipirkti, isryskinti, nuskanuoti€.
Atsakyti
Sveiki.
Issitraukiau Zenita-B, fotoeksponometra, du objektyvus-vienas ju aliumininis biggrin.gif ir man patiko.Labai.Pas jus nosi kist dar labai anksti, bet turiu klausimu-

Ar yra Zenitui objektyvai fotografuot is arti?

O cia Sushi klause-kodel toks "sulauzytas" atspindys?

user posted image
Atsakyti
_ms_, tai pasipasakok, pasipasakok, kas čia dabar per sprendimai... Tau ką, valgyt prašo gulėdami tie daikčiukai, kad atsikratyti jais nori, netjei ir nusprendei, kad tau jų nebereik?

Prieš 5 metus su broliu besikraustydami nusprendėm atsikratyti „nereikalingais“ foto rakandais... Tai iki šiol alkūnes norisi nusigraužti, kad nebeturiu to, ką turėjau... Bet tai va, nevertini žmogus, kol turi.. doh.gif

Sayonara, gali man papasakot blondinei plačiau apie tą projektą? Nesu didelė 2ekspo gerbėja, bet įdomumo dėlei gal visai ir įdomu būtų sudalyvauti... g.gif
Atsakyti