Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2010 09 28, 13:26)
nes kaukoles, padengtos lietuviska oda, bendras vaizdas atrodo, kaip pas nupenetus sunis su dideliais paakiais smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kada koks meet'as bus?
pasiilgau pezalų.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 09 27, 21:01)
į temą. pasikartojau, ką duoda raudonas R25 filtras (pirmos be, antros - su):

kaip ten sakoma? repetitio mater est studiorum.....

p.s. tiesa, skanerio softas suėdė didelę dalį skirtumo. negatyvose kas tikrai kranta į akis - tai dangaus skirtumas. labai labai skiriasi. ten kur su filtru negatyvas beveik skaidrus.

veidui gerai matosi ,as ir galvoju,kad reiktu kzkokio filtro,nes anyta kai nufotkinau,tai nlb jau kaip atrodo ,kazi koks cia padetu? ar juosta ir sviesa netinkamai parinkta tiesiog?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 28 rugsėjo 2010 - 17:32
QUOTE(sillwio @ 2010 09 28, 10:23)
Puriena, vejo maluneliai man labai patiko. Labai labai. Senokai svaigstu apie super plataus kampo pinhola, bet ner laiko pasidaryt.

Ačiū, sillwio. Aha, platus kampas vaizdą padaro dar išraiškingesnį, įtraukia tarytum.
Atsakyti
niu va.. procentras nustebino.. maloniai.. Pasirodo, kadangi pas juos jau uz 1000lt ryskinau juosteles ir dariau fotkes, tai gavau 100 Lt dovanu 4u.gif
Atsakyti

Cia vienu rozu ar jie kazkokia apskaita tvarko? Mane visa laika stebino ju noras zinoti varda ir pavarde.

QUOTE(sayonara @ 2010 09 28, 17:42)
kada koks meet'as bus?
pasiilgau pezalų.

Aha. As buciau uz.
Atsakyti
nu nevienu..per ilga laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 09 29, 18:55)
niu va.. procentras nustebino.. maloniai.. Pasirodo, kadangi pas juos jau uz 1000lt ryskinau juosteles ir dariau fotkes, tai gavau 100 Lt dovanu   4u.gif

O taip, šitą jų dovaną jau žinojau smile.gif porą kart teko gauti jau cool.gif Vargeli kiek aš pas juos pasirodo pinigų palikus doh.gif

Labas visiem 4u.gif Aš paskendus darbuose ir namų rūpesčiuose, tai nesivaidenu čia. Gal prisiversiu nuskenuot atostogų fotkes ir parodysiu kada nors bent atostogų kadrus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 29 rugsėjo 2010 - 22:01
andriuska, tai...? wink.gif Tu pas mus geriausias organizatorius.. biggrin.gif kol nešalta ir dar spalvota, galim pasifotkint kur.
Atsakyti
jei apie šį savaitgalį, tai šeštadienį galiu pasiūlyti diena keliom valandom kur nors mieste susitikti, o sekmadienį - nuvažiuoti ir pasibūti su mielais vaikais Paparčių globos namuose. bet čia jau ne keliom valandom. nes su kelione pirmyn atgal jau gausis geras pusdienis.
Atsakyti
jeee! atkeliavo mano Olympukas,testuosiu dabar. siaip mielas toks,fokusavimas lengvesnis,tylesnis ir net mazesnis biggrin.gif zodz. zehr gut thumbup.gif kai prapyskinsiu ,idesiu foto 4u.gif
wub.gif friends.gif
Atsakyti
Man tai dabar didziausias skirtumas nuo kitu slr tai beprotiskai sviesus ieskiklis. Vakar fotografavau oly ir konica vienu metu. Labai jauciasi skirtumas.
Atsakyti