Linkejimai is Dublino
buvau sian mieste pasivalkioti, tai net dvieju pagyvenusiu airiu demesi patraukiau su hasseliu. vienas priejo ir eme reiksti susizavejima mano pasirinkimu ir kad hasselis "the best camera in the world" ir tuo kad i juosta ir jb fotografuoju. o kitas apie savo pradzia fotografavimo su seagull pasakojo. smagu
ir dekoju protui suveikusiam ir kad atsiveziau tiiiiik vienaaaa fotika ir tai noreciau koki 0,5 kg nuo hasselio svorio numesti eina sau, kai pavaikstai 4 val kiekviena grama svorio imi jausti fiziskai skausmingai jau nekalbant apie mastyma - "kuo cia geriau nufotografavus". tik vat eksponometra namie palikau stalciuje. pikta. nes pora syki apie ji galvojau, kaip matuosiu, kaip atsiskaiciuosiu iso3200 nuo iso 400 ir panasiai. rrrrr.
sansara, laukiu jau dbr foto! .. ech kaip malonu kai gyria tavo zaisliuka...
as dar su klausimukais.. siand pasiemiau juostas is labo.. ir jos va tokios
cia kas galetu but?
as dar su klausimukais.. siand pasiemiau juostas is labo.. ir jos va tokios
cia kas galetu but?
Sansara, lauksime dubliniškų kadrų
QUOTE(andriuska @ 2010 09 23, 04:05)
o vat labiau koncentruotam, kokiam 1+50 ir 15 sek. gali būti pakankamai lemiamos.
Ar čia kokiu nuliu per daug ar čia aš, tundra, kažko nesupratau?
Su nuliais ten viskas o.k. Rodinali ir dar labiau koncentruota naudoja. Tik aiaku ne kaip vienkartini.
Del tos sugadintos juostos. O tos demes kartojasi vienodu zingsniu/forma, ar jos skirtingos?
Del tos sugadintos juostos. O tos demes kartojasi vienodu zingsniu/forma, ar jos skirtingos?
QUOTE(andriuska @ 2010 09 24, 17:52)
.
panasiai.. vienur daugiau kitur maziau.. bet matosi ant pacios juostos kad nelygumas kazkoks.. lyg nesvarumu aplipus ji butu.. ir dvi juostos tokios.. siaip vat ir toj pacioj pusej visada..
Edita, paziurek, toki varianta.. pvz, ant pilnai mechaniniu fotiku motorwinderiai atskirai parduodami ir gali prisisabacinti kai buna reikalas. As ant abieju savo leicu nusipirkau, bet retai naudoju (paskutini karta berods per silwio krikst kriokst ir tik tai, kai h2o ant galvos pila arba ziedus mauna.. nu kad nepramargalint)
QUOTE(antajo @ 2010 09 24, 21:03)
panasiai.. vienur daugiau kitur maziau.. bet matosi ant pacios juostos kad nelygumas kazkoks.. lyg nesvarumu aplipus ji butu.. ir dvi juostos tokios.. siaip vat ir toj pacioj pusej visada..
i popierinius sliverius dejo? balta, tai reiskianepermatoma arba juoda negatyve. ir jei tai prilipo is emulsijos puses, vinareiksmiskai piz.... jei is pagrindo puses - plauti, gal atlips. bet kokiu atveju dregna juosta prilipo pir kazko, kas liko ant jos.
nenori tokiu bajeriu ir spelioti/kaltinti - ryskink pati. viska pati zinosi,ka pripartalinai.
QUOTE(andriuska @ 2010 09 24, 21:36)
i popierinius sliverius dejo? balta, tai reiskianepermatoma arba juoda negatyve. ir jei tai prilipo is emulsijos puses, vinareiksmiskai piz.... jei is pagrindo puses - plauti, gal atlips. bet kokiu atveju dregna juosta prilipo pir kazko, kas liko ant jos.
nenori tokiu bajeriu ir spelioti/kaltinti - ryskink pati. viska pati zinosi,ka pripartalinai.
na istikruju tai labai noriu pati pradet ryskint.. bet nzn net nuo ko pradet.. fotografas pas kuri turejau (turiu ) eit ale kursu pastoviai uzsiemes..
plius - as myliu spalvas juostos.. o kazka girdejau kad spalvos sunku ryskint.. na vienu zodziu gilyn i miska - daugiau medziu
o atidave man paprastai susuktas juostas.. na nunesiu rytoj jiems, paklausiu kokiuscia bajariukus jei man krecia
Gal masinoje kokios nuosedos buvo? Chemija kristalizavosi ar neisvale laiku?
O del spalvoto ryskinimo namie, tai ne tik, kad vargo labai daug, bet ir sveikatai nelabai gerai. Nezinau kiek c-41, bet ankstesnis procesas kiek skaiciau vezi sukeldavo.
Bw nekenksmingas, jei kas pagalvojot.
O del spalvoto ryskinimo namie, tai ne tik, kad vargo labai daug, bet ir sveikatai nelabai gerai. Nezinau kiek c-41, bet ankstesnis procesas kiek skaiciau vezi sukeldavo.
Bw nekenksmingas, jei kas pagalvojot.
jezus mano kaip as jums ikyrejau! radom pirkti leica m3 ,bet ne su summitar,bet kitas kazkoks 50mm f2.8 sidabrinis kzkaip Leitz vadinas obj.,nelabai jis ane? i ka dar atkreipt demesi apziurinejant fotika?ir ar tie seriju nr labai svarbus,kad visur taip raso? jauciu uztruksiu ,kol nusipirksiu ir ebay ziuriu ne marios ten ju
sita m3 uz £600 parduoda+6men garantija,aisku dar nusideretumem,-neperbrangiai kazin?
stovis geras jos.
sita m3 uz £600 parduoda+6men garantija,aisku dar nusideretumem,-neperbrangiai kazin?
stovis geras jos.