Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Ryškinau ką tik ir patyriau visišką fiasko. Ir.. sugadinau vestuvinę juostą. Damn. Gerai, kad tų kadrų 16 ir ne ceremonijos. Bus panašių spalvotų, tai bent tas guodžia. Žodžiu geriau juostos su plėmais negu visiškai tuščia juosta. Nešiu į Procentrą dėl šventos ramybės. Nesupratau kas buvo blogai, bet iš bakelio ištraukiau visiškai skaidrią juostą. Visiškai. Be skaičių ir užrašų. Ryškinau pagal taimerį, teisingas koncentracijas, temperatūrą. Kaltinu pasenusią chemiją. Ir kam man reikėjo pirmą ryškinti vestuvinę juostą frusty.gif

Sillwio, labai įdomiai suskaičiau. Respect. Smagu daryti tokius užrašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 08 rugpjūčio 2010 - 16:05
Pupeliuk, katastrofa. Užjaučiu 4u.gif

Ačiū, mergaitės.
Atsakyti
jo. katastrofa verysad.gif

jei juosta visiškai skaidri - reiškia nepaveikta ryškalo. su fixu viskas o.k. aš dabar fiksažą tai bile kiek laikau. tik prieš fiksuodamas gabaliuką juostelės įkišu, jei per 30 s. paskaidrėja, reiškias o.k.
o ryškalų darau vienkartinį mišinį. ryškinau rodinaliu, kuris atkimštas kokius pusantrų metų. ir normaliai visai. vat dabar pas Dovilį pasiimsiu šviežio, tai tą seną išmesiu. mažai liko, tai švirkštu nepatogu semti iš buteliuko.

p.s. man per šį savaitgalį vestuvėse dar "krūčiau" pasitaikė.... siauran juostą dėjau, ant abiejų dantračių jau užsisuko, aš dangtelį uždariau ir fotkinu, kad fotkinu....tik kažkaip nesibaigia ta juosta. ogi pasirodo ji kažkaip išsprūdo ir aš tuščiai varau. gerai, kad tie kadrai buvo neesminiai ir tik po to, kai skaitmeniniais viską nufotografuodavau, juostą imdavau. kitaip mane kolegė būtų užmušusi.

p.p.s. jo sillwio....čia, maždaug, atsiprašau, neturėjau laiko rašyti trumpai, tai parašiau romaną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 08 09, 08:28)
aš dabar fiksažą tai bile kiek laikau. tik prieš fiksuodamas gabaliuką juostelės įkišu, jei per 30 s. paskaidrėja, reiškias o.k.

p.p.s. jo sillwio....čia, maždaug, atsiprašau, neturėjau laiko rašyti trumpai, tai parašiau romaną smile.gif

As panasiai darau, tik pasiziuriu, per kiek laiko juostos gabaliukas praskaidreja (jei ilgiau, nei 3 minutes, pilu fiksaza lauk) ir fiksavimo laika padauginu is 2.

Atleistina, mat buvau paveiktas saules ir vyno smile.gif Suprantu graiku filosofus dabar -isgeri vietinio vynelio ir atsirisa liezuvis... smile.gif
Atsakyti
Tai matyt ryškalai paseno, rollei rhs buvo, prieš metus atidaryti. Reikėjo naują praimt, bet durna galva..
Atsakyti
laabas ir nuo manes, pasiilgau smile.gif sillwio, jau vakar man puriena isreklamavo tavo aprasyma, paskaitynejau truputi (dozuosiu dalimis, nes smagus ir ilgas) - smagiai rasot, pone, reik pasakyt. tas "traukia ant filosofijos ir meiles" biggrin.gif viskas labai primine musu Bulgarija - siemet ir vel turejom DAUG problemu su masina, bet pacios atostogos, maistas, apsipalaidavimas ir co - pan. pradzioj turejom ir mes minti iki Graikijos pavaziuot, bet griztant prie masinos... as ir idejus parasinejimu i savo psl - http://www.vienok.lt/tekstai/59, bet kitaip biski smile.gif

isfotkinus nemazai, pentakonas buvo ismaudytas Balatono ezere, bijojau, kad isvis nieko nebus, bet yra, tik visur persidengia kadrai - nu kai atostogos kosmosas, tai ir kadrai tokie tink. siaip nepatinka man tas - planavau vestuves i ji fotkint.. tik ryskinimui ir skanavimui dar normaliai laiko nera, bet aj kur cia skubet irnesakyk.gif
Atsakyti
persidengimas gydomas per 3 minutes. imi tuščia rite, izoliacinę ar lipnią juostą bilekokią ir "pastorini" ritę apvyniodama ant jos izoliacijos. geriau tai daryti iš abiejų kraštų, paliekant tą skylutę rakordui kišti atvirą, kad patogiau būtų juostą vynioti. žodžiu jutube turi būti tikrai nufilmuota auksarankių, kaip tai daryti.
Atsakyti
o aš.. o man.. o man irgi problemos smile.gif
vakar ryškinau (blaiva) juostas ir skenuodama susimąsčiau - a xule man jos pastoviai tokios grudėtos išeina? jei tik patalpose fotkinta, iškart grikiai lenda. ryškalas normalus, temperatūra kruopščiai matuojama, laiko neviršiju, viskas pagal taisykles, o rezultatas.. prastesnis negu kai iš akies temperatūrą matuodavau..smile.gif kame bitės?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 08 06, 11:48)

Saitas veikia analogiškai ebay. Išsiverst gali su google translate. Jei kas kris į akį, rašyk až. Šiaip Hasselių čia pas mus, nors prūdus tvenk. Jei neskubi, rasi tikrai nebrangiai.

jeigu busi gerutis tai gal net kaip man prides koki gera raumeninga.. nors.. gal kokia ilgaplauke ir lieknute biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 08 09, 12:30)
o aš.. o man.. o man irgi problemos smile.gif
vakar ryškinau (blaiva) juostas ir skenuodama susimąsčiau - a xule man jos pastoviai tokios grudėtos išeina? jei tik patalpose fotkinta, iškart grikiai lenda. ryškalas normalus, temperatūra kruopščiai matuojama, laiko neviršiju, viskas pagal taisykles, o rezultatas.. prastesnis negu kai iš akies temperatūrą matuodavau..smile.gif kame bitės?

pala o tai grudas cia blogai tau?
na as dar cia blondiniskus klausimus uzdavineju biggrin.gif biggrin.gif

Silwio, labai saunus aprasymas

Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 08 09, 12:45)
pala o tai grudas cia blogai tau?
na as dar cia blondiniskus klausimus uzdavineju  biggrin.gif  biggrin.gif

Neeeeeee, grūdas savaime yra gerai, bet pas mane, man rodos, jis toks grikinis, labai labai ryškus. toks kaip mano vizitinė kortelė ryškinant 400-ines juostas. kartais norisi jo ir švelnesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 09 rugpjūčio 2010 - 13:01
QUOTE(sayonara @ 2010 08 09, 13:01)
Neeeeeee, grūdas savaime yra gerai, bet pas mane, man rodos, jis toks grikinis, labai labai ryškus. toks kaip mano vizitinė kortelė ryškinant 400-ines juostas. kartais norisi jo ir švelnesnio.

ah, na aisku tada..
nes man norisi jau su 400 fotkint kad tik daugiau tas grudas listu..
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 08 09, 13:10)
ah, na aisku tada..
nes man norisi jau su 400 fotkint kad tik daugiau tas grudas listu..

o gal aš iš šitos stadijos išlipau? biggrin.gif
Atsakyti